+385913030356 ->Linijski Prijevoz
+38552812820 ->Putnički Aranžmani

Autobus Bjelovar Zadar Vozni Red

Autobus Bjelovar Zadar

Cijena karte

od
HRK159/ OSOBI
  • Jednosmjerna - 159kn
  • Studenti,umirovljenici - 119,25kn
  • Vip Karta - 79,50kn
  • Djeca do 6 god. - 31,80kn
  • Popusti na online karte
Kupi kartu

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Bjelovara do Zadra, a naravno i iz Zadra do Bjelovara.

 

Svaki dan autobus Bjelovar Zadar kreće sa Autobusnog kolodvora u Bjelovaru. Autobusni kolodvor Bjelovar je najveći kolodvor u svojoj okolici pa stoga je i glavno središte sakupljanja putnika na tom prostoru. Prema voznom redu imamo dva polaska iz Bjelovara prema Zadru. Prvi autobus Bjelovar Zadar kreće u 8:25 i dolazi u Zadar u 13:45. Drugi autobus Bjelovar Zadar kreće iz Bjelovara u 15:45 i dolazi u Zadar u 21:00. U Zadru autobus dolazi na Autobusni kolodvor Zadar. U suprotnome pravcu vozni red kaže da prvi autobus Zadar Bjelovar kreće iz Zadra u 06:30 te stiže u Bjelovar u 11:45, a drugi autobus Zadar Bjelovar kreće iz Zadra u 13:30 i stiže u Bjelovar u 19:10. Autobus dolazi na Autobusni kolodvor Bjelovar.

 

Bus Bjelovar Zadar vozi oko pet sati i dvadeset minuta do Zadra. Za to vrijeme Bjelovar Zadar bus prijeđe otprilike 370 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Na svome putu Bjelovar Zadar bus staje samo u Vrbovcu i Zagrebu te nastavlja prema Zadru. Autobusni kolodvor Bjelovar i Autobusni kolodvor Zadar povezani su Bjelovar Zadar autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.

 

Črnja Tours za autobus Bjelovar Zadar ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Bjelovar Zadar bus možete kupiti uz 25% popusta. Bjelovar Zadar autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Osim Bjelovar Zadar autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude. Sve naše autobuse pa i Bjelovar Zadar odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garaži. Na većini autobusa pa tako i na Bjelovar Zadar autobusu dostupan je WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama.

 

 

Evo nekih zanimljivosti koje možda niste znali o Zadru. Zadar se već odavno smatra turističkim biserom našeg plavog Jadrana. Svojom ljepotom i šarmom svake godine osvaja tisuće novih posjetitelja te opravdava status vodećeg turističkog grada u našoj zemlji.

Među nadaleko poznatim i najvećim gradskim atrakcijama jesu dvije instalacije na otvorenom prostoru koje su svakako prvo što treba vidjeti pri dolasku u grad. Najprije, to su Morske orgulje, instalacija uz samu obalu, koja funkcionira tako da zvuk proizvedu valovi koji se nabijaju u obalu te je kao takva jedinstvena i privlači puno pozornosti. Neposredno uz orgulje nalazi se i druga atrakcija, Pozdrav Suncu, a čini je kružna instalacija staklenih ploča, gdje se pomoću svjetla prikazuje Sunčev sustav koji komunicira s prolaznikom tako što danju upija sunčevu svjetlost koju projektira kad padne mrak. Te u kombinaciji s morskim orguljama stvara jedan poseban ugođaj. Uz sve to nesmjemo zaboravit i Zadarsku rivu koja također odiše ljepotom te pruža jedinstvene slike i ugođaje.

Zadar osim spomenutog prepoznat je i po svojoj dubokoj i poznatoj povijesti. Pa tako da se tamo nalazi Crkva Sv. Donata. Odlikuje ju prekrasna i specifična arhitektura, smještena je na Forumu, odnosno glavnom trgu. Na Trgu Pet bunara, normalno nalazi se pet bunara koji su nekoć mještanima osiguravali pitku vodu. I na kraju, ne smijemo propustiti visoku poznatu Kalelargu. Kalelarga je najpoznatija ulica u gradu koja je smještena u samom centru grada te obliju uvijek dobrom atmosferom i puna je života.

VOZNI RED

Linija 08:25 H

08:25
Bjelovar
Polazak

Autobusni kolodvor Bjelovar

09:15
Vrbovec
Dolazak

Bus terminal

10:00
Zagreb
Dolazak

Bus terminal

13:45
Zadar
Dolazak

Bus terminal

Default sample caption text

LINIJA 15:45 H

15:45
Bjelovar
Polazak

Autobusni kolodvor Bjelovar

16:35
Vrbovec
Dolazak

Bus terminal

17:15
Zagreb
Dolazak

Bus terminal

21:00
Zadar
Dolazak

Bus terminal