fbpx

Autobus Ljubljana Poreč

UJUTRO

07:10h
Ljubljana
Polazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

08:45h
Trieste
Dolazak

Bus Terminal

09:39h
Koper
Dolazak

Bus Terminal

10:15h
Umag
Dolazak

Bus terminal

10:35h
Novigrad
Dolazak

Bus terminal

11:00h
Poreč
Dolazak

Bus terminal

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Ljubljane do Poreča autobusom, a naravno i iz Poreča do Ljubljane autobusom.

Svaki dan autobus Ljubljana Poreč kreće s Autobusnog kolodvora Ljubljana. Autobusni kolodvor Ljubljana je najveća slovenska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše autobusne linije iz Slovenije za Istru. Prema voznom redu autobus Ljubljana Poreč kreće iz Ljubljane u  07:10h i dolazi u Poreč u 11:00h. Popodnevna linija autobusa kreće u 16:30h i dolazi u Poreč u 20:00h. U Ljubljani autobus polazi sa  stanice na Trgu Osvobodilne fronte 4.  U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Poreč Ljubljana kreće iz Poreča u 06:30 te dolazi na Autobusni kolodvor Ljubljana u 10:22. Popodnevni autobus iz Poreča za Ljubljanu ima polazak u 15:30h i dolazak u Ljubljanu u 19:20h.

 

Bus Ljubljana Poreč vozi oko četiri sata i trideset minuta. Za to vrijeme Ljubljana Poreč bus prijeđe otprilike 190 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom.  Na svome putu Ljubljana Poreč autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Ljubljana Poreč na svome putu staje na sljedećim stanicama: Trieste, Koper, Umag, Novigrad, Poreč,  Autobusni kolodvor Ljubljana i Autobusni kolodvor Poreč povezani su Ljubljana Poreč autobusom svakodnevno,  tijekom cijele godine.

Črnja tours za autobus Ljubljana Poreč ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu od 139kn.  Povratnu kartu za  Ljubljana Poreč bus možete kupiti uz 25% popusta. Ljubljana Poreč autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene.  Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu na relaciji Ljubljana Poreč možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ako želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila.  Osim Ljubljana Poreč autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.Sve naše autobuse odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu.  Na većini autobusa pa tako i na  Ljubljana Poreč autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga  ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na vozni red autobusa Črnja Tours linku

 

LJUBLJANA (SI) POREČ (HR)

Autobusna linija Ljubljana Poreč koja traje oko 03:50h je udaljena oko 190 kilometara. Autobus Ljubljana Poreč linija ima ukrcaj u Ljubljani a do Poreča ima 4 postaja.

Autobusni kolodvor Ljubljana i Autobusni kolodvor Poreč svakodnevno su povezani tijekom cijele godine s dva dnevna polaska.

 

 

POPODNE

16:10h
Ljubljana
Polazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

17:45h
Trieste
Dolazak

Bus Terminal

18:35h
Koper
Dolazak

Bus Terminal

19:15h
Umag
Dolazak

Bus terminal

19:35h
Novigrad
Dolazak

Bus terminal

20:00h
Poreč
Dolazak

Bus terminal

Obratite nam se

Imate pitanja?