Autobus Ljubljana Pula

UJUTRO

07:10h
Ljubljana
Polazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

08:45h
Trieste
Dolazak

Bus Terminal

09:39h
Koper
Dolazak

Bus Terminal

10:15h
Umag
Dolazak

Bus terminal

10:35h
Novigrad
Dolazak

Bus terminal

11:10h
Poreč
Dolazak

Bus terminal

12:00h
Rovinj
Dolazak

Bus terminal

12:50h
Pula
Dolazak

Bus terminal

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Ljubljane do Pule autobusom, a naravno i iz Pule do Ljubljane autobusom.

Svaki dan autobus Ljubljana Pula kreće s Autobusnog kolodvora Ljubljana. Autobusni kolodvor Ljubljana je najveća slovenska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše autobusne linije iz Slovenije za Istru. Prema voznom redu autobus Ljubljana Pula kreće iz Ljubljane u  07:10h i dolazi u Pula u 12:50h. Popodnevna linija autobusa kreće u 16:10h i dolazi u Pulu u 21:15h. U Ljubljani autobus polazi sa  stanice na Trgu Osvobodilne fronte 4.  U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Pula Ljubljana kreće iz Pule u 05:15 te dolazi na Autobusni kolodvor Ljubljana u 10:22. Popodnevni autobus iz Pule za Ljubljanu ima polazak u 14:15h i dolazak u Ljubljanu u 19:20h.

 

Bus Ljubana Pula vozi oko četiri sata i trideset minuta. Za to vrijeme Ljubljana Pula bus prijeđe otprilike 270 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom.  Na svome putu Ljubljana Pula autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Ljubljana Pula na svome putu staje na sljedećim stanicama: Trieste, Koper, Umag, Novigrad, Poreč, Rovinj   Autobusni kolodvor Ljubljana i Autobusni kolodvor Pula povezani su Ljubljana Pula autobusom svakodnevno,  tijekom cijele godine.

Črnja tours za autobus Ljubljana Pula ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu od 169kn.  Povratnu kartu za  Ljubljana Pula bus možete kupiti uz 25% popusta. Ljubljana Pula autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene.  Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu na relaciji Ljubljana Pula možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ako želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila.  Osim Ljubljana Pula autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.Sve naše autobuse odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu.  Na većini autobusa pa tako i na  Ljubljana Pula autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga  ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na vozni red autobusa Črnja Tours linku

 

LJUBLJANA (SI) PULA (HR)

Autobusna linija Ljubljana Pula koja traje oko 04:30h je udaljena oko 270 kilometara. Autobus Ljubljana Pula linija ima ukrcaj u Ljubljani a do Pule ima 6 postaja.

Autobusni kolodvor Ljubljana i Autobusni kolodvor Pula svakodnevno su povezani tijekom cijele godine s dva dnevna polaska.

 

 

POPODNE

16:10h
Ljubljana
Polazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

17:45h
Trieste
Dolazak

Bus Terminal

18:35h
Koper
Dolazak

Bus Terminal

19:15h
Umag
Dolazak

Bus terminal

19:35h
Novigrad
Dolazak

Bus terminal

20:00h
Poreč
Dolazak

Bus terminal

20:40h
Rovinj
Dolazak

Bus terminal

21:15h
Pula
Dolazak

Bus terminal

Obratite nam se

Imate pitanja?