Autobus Ljubljana Rovinj

UJUTRO

07:10h
Ljubljana
Polazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

08:45h
Trieste
Dolazak

Bus Terminal

09:39h
Koper
Dolazak

Bus Terminal

10:15h
Umag
Dolazak

Bus terminal

10:35h
Novigrad
Dolazak

Bus terminal

11:00h
Poreč
Dolazak

Bus terminal

11:40h
Rovinj
Dolazak

Bus terminal

Autobus Ljubljana Rovinj

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Ljubljane do Rovinja autobusom, a naravno i iz Rovinja do Ljubljane autobusom.

Svaki dan autobus Ljubljana Rovinj kreće s Autobusnog kolodvora Ljubljana. Autobusni kolodvor Ljubljana je najveća slovenska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše autobusne linije iz Slovenije za Istru. Prema voznom redu autobus Ljubljana Rovinj kreće iz Ljubljane u  07:10h i dolazi u Rovinj u 11:40h. Popodnevna linija autobusa kreće u 16:30h i dolazi u Rovinj u 20:40h. U Ljubljani autobus polazi sa  stanice na Trgu Osvobodilne fronte 4.  U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Rovinj Ljubljana kreće iz Rovinja u 05:50 te dolazi na Autobusni kolodvor Ljubljana u 10:22. Popodnevni autobus iz Rovinja za Ljubljanu ima polazak u 14:50h i dolazak u Ljubljanu u 19:20h.

 

Bus Ljubana Rovinj vozi oko četiri sata i trideset minuta. Za to vrijeme Ljubljana Rovinj bus prijeđe otprilike 230 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom.  Na svome putu Ljubljana Rovinj autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Ljubljana Rovinj na svome putu staje na sljedećim stanicama: Trieste, Koper, Umag, Novigrad, Poreč,  Autobusni kolodvor Ljubljana i Autobusni kolodvor Rovinj povezani su Ljubljana Rovinj autobusom svakodnevno,  tijekom cijele godine.

Črnja tours za autobus Ljubljana Rovinj ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu od 164kn.  Povratnu kartu za  Ljubljana Rovinj bus možete kupiti uz 25% popusta. Ljubljana Rovinj autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene.  Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu na relaciji Ljubljana Rovinj možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ako želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila.  Osim Ljubljana Rovinj autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.Sve naše autobuse odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu.  Na većini autobusa pa tako i na  Ljubljana Rovinj autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga  ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na vozni red autobusa Črnja Tours linku

 

LJUBLJANA (SI) ROVINJ (HR)

Autobusna linija Ljubljana Rovinj koja traje oko 04:30h je udaljena oko 230 kilometara. Autobus Ljubljana Rovinj linija ima ukrcaj u Ljubljani a do Rovinja ima 5 postaja.

Autobusni kolodvor Ljubljana i Autobusni kolodvor Rovinj svakodnevno su povezani tijekom cijele godine s dva dnevna polaska.

 

 

Obratite nam se

Imate pitanja?

POPODNE

16:10h
Ljubljana
Polazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

17:45h
Trieste
Dolazak

Bus Terminal

18:35h
Koper
Dolazak

Bus Terminal

19:15h
Umag
Dolazak

Bus terminal

19:35h
Novigrad
Dolazak

Bus terminal

20:00h
Poreč
Dolazak

Bus terminal

20:40h
Rovinj
Dolazak

Bus terminal