Autobus Ljubljana Zagreb

Svaki dan autobus Ljubljana Zagreb kreće sa Avtobusne postaje Ljubljana. Prema voznom redu autobus Ljubljana Zagreb ima više polazaka dnevno. U Zagreb autobus dolazi na Zagrebački autobusni kolodvor. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Zagreb Ljubljana također ima više polazaka dnevno.

Bus Ljubljana Zagreb vozi oko dva sata do Zagreba . Za to vrijeme Ljubljana Zagreb bus prijeđe oprilike 150 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Ljubljana Zagreb autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Ljubljana Zagreb je direktna linija I nema drugih stanica na putu. Autobusni kolodvor Ljubljana i Zagreb povezani su Ljubljana Zagreb autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.
Črnja tours za autobus Ljubljana Zagreb ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Ljubljana Zagreb bus možete kupiti uz 25% popusta. Ljubljana Zagreb autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Ljubljana Zagreb možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila. Osim Ljubljana Zagreb autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.
Sve naše autobuse pa i Ljubljana Zagreb bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na Ljubljana Zagreb autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Zagreb je kulturno, znanstveno, gospodarsko, političko i administrativno središte Republike Hrvatske, te je dom Hrvatskog sabora, Vlade i Predsjednika.Grad je zaštićen od hladnih sjevernih vjetrova planinom Medvednicom i otvara se prema ostatku svijeta zahvaljujući prostranoj ravnici i rijeci Savi. Zagreb, s populacijom od skoro milijun stanovnika, sadrži gotovo četvrtinu ukupne populacije Hrvatske.
Zagreb kakav mi danas poznajemo, što će reći njegovo povijesno središte, datira iz srednjeg vijeka, a naselja na dva brda: svjetovnom Gradecu, danas poznat kao Gornji grad; i crkvenom- Kaptol. Prvi pisani zapis o Zagrebu datira iz 1094. godinIstražite sve što Zagreb ima za ponuditi u centru grada i okolici. Kombinirajući pješačenje i panoramsku turneju gradskim ili drugim prijevozom, koja će vam opisati cijeli grad i širu sliku života u Zagrebu. Zanimljivo je posjetiti i atrakcije izvan centra grada, kao što su groblje Mirogoj, jezero Jarun, Novi Zagreb, Trg maršala Tita, Tomislavov trg i Botanički vrt… Nakon panoramskog dijela turneje, šetnju započnite će početi na Gornjem gradu,koji je stari dio grada. Oduševit će vas zanimljive priče i atrakcije, uključujući i katedralu, Trg Bana Jelačića, Kamenita vrata, Krvavi most, Markov trg, Muzej prekinutih veza, uspinjače i drugo. Možete pronaći prostore za rekreaciju gotovo bilo gdje u okolici Zagreba. Također, na dohvat ruke imamo Medvednicu, popularno odredište za izlete. U samom centru grada, parkovi, ulice i trgovi sijeku se sa zelenim površinama i vrtovima.Zagreb ima bogat kulturni život. Oko 30 kazališta je aktivno u gradu, neki s redovitim programima, neki povremeno. Uz 30-tak muzeja, veliki broj galerija i mnogih kazališta, glazbe i plesnih festivala sve vodi tome da je Zagreb grad umjetnosti.Plava je boja Zagreba. Ona se nalazi na grbu, na gradskim tramvajima, autobusima i uspinjači, a su i majice sportaša iste boje. Zagrepčani su uvijek bili strastveni o sportu, a posebno nogometu. Lokalni nogometni klub je Dinamo, višestruki prvak države i osvajač mnoguh trofeja.Početkom godine u Zagrebu održava Svjetski skijaški kup, opravdavajući jedno njegovo drugo ime-bijeli (iz pjesme: beli Zagreb grad…). Plavi li bijeli…Zagreb je grad s dušom…a vi, vi ga obavezno posjetite!