Autobus Osijek Budimpešta

Svaki dan autobus Osijek Budimpešta kreće sa Osiječkog kolodvora. Prema voznom redu autobus Osijek Budimpešta kreće iz Osijeka u 11:45 i dolazi u Budimpešta oko 21:45. U Budimpeštu autobus dolazi na Könyves Kálmán Korut. 17, veoma blizu Nepliget autobusnog kolodvora. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Budimpešta Osijek kreće iz Budimpešte u 5:15 te dolazi na Autobusni kolodvor Osijek oko 14:30.

Bus Osijek Budimpešta vozi oko devet sati do Budimpešte. Za to vrijeme Osijek Budimpešta bus prijeđe oprilike 600 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Osijek Budimpešta autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Mađarske. Bus Osijek Budimpešta kupi ljude prema Budimpešti još iz Đakova, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Kutine i Zagreba. Autobusni kolodvor Osijek i Budimpešta povezani su Osijek Budimpešta autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.
Črnja tours za autobus Osijek Budimpešta ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Osijek Budimpešta bus možete kupiti uz 25% popusta. Osijek Budimpešta autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Osijek Budimpešta možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila. Osim Osijek Budimpešta autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.
Sve naše autobuse pa i Osijek Budapest bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na Osijek Budapest autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.
Postoji više od jednog načina da otkrijete Budimpeštu (Budapest). Bilo da ste prvi put posjetitelj ili samo tražite nove stvari za vidjeti i raditi u Budimpešti. Opustite se u nekoj od gradskih poznatih kupki,osjetite miris domaće kuhinje, provjerite neke od cool i funky trgovina homegrown dizajna. Šetajte preko Lančanog mosta ili samo sjedite, opustite se u nekom od kafića u centru.
Shvatit ćete da je Budimpešta jedinstven spoj starih i suvremenih zgrada koji čini grad arhitektonskiem rajem. Danas je Budimpešta je moderan grad koji ima većinu sadržaja kao u drugim europskim metropolama. No, Mađarska, iako se nekad naziva “najsretnijom kasarnom” unutar Istočnog bloka,nije uvijek bila tako slobodna,a podsjetnici njenog bivšeg komunističkog režima su se raspršili po Budimpešti, pružajući turistima jedinstven način razumijevanja povijesti komunističke vlade. Sigurno će vas zanimati šetati kroz park i vidjeti relikvije nekad mađarske komunističke tiranije, posjetiti kuću terora bivšem sjedištu Državne sigurnosti (mađarskom verzijom KGB-a) ili saznati više o povijesti hladnog rata u muzeju bolnice u stijeni ili vidjeti bivši tajni nuklearni bunker.
Mađari su strastveni kad je u pitanju njihova hrani i vino, te je Mađarska odlično mjesto za doživjeti oboje. Postoji više načina da se divite ljepoti rijeke Dunav, veličanstvenog slikovitog djelitelja i veze Budima i Pešte. Upustite se u opuštajućem danu na razgledavanje krstarenjem brodom,koje uključuje šetnju Margaretinim otokom, ili dodajte romantičan štih večernjim krstarenjem uz muziku, večeru i ples ispod zvijezda.