fbpx

Vozni Red Autobus Osijek Frankfurt

Autobus Osijek Frankfurt

Vozni red crnja tours

Cijena karte

od
kn199/ osobi
  • Jednosmjerna - 399 kn
  • Studenti,umirovljenici - 299 kn
  • Vip Karta - 199 kn
  • Djeca do 6 god. - 79 kn
  • Popusti na online karte
Kupi kartu

Svaki dan autobus Osijek Frankfurt kreće sa Osječkog kolodvora. Prema voznom redu autobus Osijek Frankfurt kreće iz Osijeka u 11:45 i dolazi u Frankfurt oko 7:00 drugi dan. U Frankfurt autobus dolazi na stanicu u Pforzheimer Straße. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Frankfurt Osijek kreće iz Frankfurta u 17:30 te dolazi na Autobusni kolodvor Osijek oko 14:30 drugi dan.

Bus Osijek Frankfurt vozi oko dvadeset I jedan sat do Frankfurta. Za to vrijeme Osijek Frankfurt bus prijeđe otprilike 1200 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Na svome putu Osijek Frankfurt autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije.

Bus Osijek Frankfurt na svome putu staje na sljedećim stanicama: Ljubljana, Villach, Salzburg, Rosenheim, München, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe i Mannheim. Autobusni kolodvor Osijek i Pforzheimer Straße Frankfurt povezani su Osijek Frankfurt autobusom svakodnevno, tijekom cijele godine.
Črnja tours za autobus Osijek Frankfurt ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Osijek Frankfurt bus možete kupiti uz 25% popusta. Osijek Frankfurt autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Osijek Frankfurt možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ako želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila. Osim Osijek Frankfurt autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.

Sve naše autobuse pa i Osijek Frankfurt bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na Osijek Frankfurt autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.
Evo nekih zanimljivosti koje možda niste znali o ovom gradu.

Frankfurt spada u top 10 gradova na svijetu po kvaliteti života.Grad na Majni je i jedno od većih poslovnih središta i čak je zaradio nadimak ‘Mainhatten’. Frankfurtska burza po veličini je 10. na svijetu. Kroz frankfurtsku zračnu luku godišnje prođe oko 56 milijuna putnika.

Najveći botanički vrt u Njemačkoj nalazi se u Frankfurtu. Palmengarten je osnovan 1871. i sadrži bogatu zbirku raznovrsne flore i faune. Frankfurtski sajam knjiga najveći je na svijetu. Svake godine privuče tisuće ljudi iz cijeloga svijeta koji dođu vidjeti što nudi više od 7000 izlagača. Isto tako poznat je i sajam automobila IAA.
Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na vozni ved autobusa Črnja Tours linku

Obratite nam se

Imate pitanja?

Vozni Red

11:45h
Osijek
Polazak

Autobusni kolodvor Osijek

16:45h
Zagreb
Presjedanje

Autobusni kolodvor Zagreb

19:15h
Ljubljana
Dolazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

20:45h
Villach
Dolazak

Bus Terminal

23:00h
Salzburg
Dolazak

P+R Süd – Alpenstraße

00:10h
Rosenheim
Dolazak

Eisstadion

01:00h
Munich
Dolazak

ZOB Bus terminal

02:40h
Ulm
Dolazak

Eberhard-Finckh-Straße

03:45
Stuttgart
Dolazak

SAB Bus terminal

04:30h
Pforzheim
Dolazak

Bus terminal

05:00
Karlsruhe
Dolazak

Bus terminal

05:45
Mannheim
Dolazak

ZOB Bus terminal

07:00
Frankfurt
Dolazak

Pforzheimer Straße

Call Now Button