+385913030356 -> Linijski Prijevoz
+385996086043
+38552812820 -> Putnički Aranžmani
+385993494635 -> Jednodnevni Izleti

Ako tražite najjeftiniji, najbrži, najmoderniji prevoz autobusom, mi Vas najpovoljnije vozimo od Osijeka do Splita, a naravno i iz Splita do Osijeka. Popusti za studente, umirovljenike i nezaposlene, jednosmjerno ili povratna karta.
Najpovoljniji smo autoprijevoznik u Hrvatskoj.
Dok razgledavate netaknute krajolike, udobno smješteni, u klimatiziranom prostoru, na većini autobusa dostupan je WiFi za komunikaciju sa vašima. Za naše autobusne linije ne trebate čekati u redu na šalterima, naručite kartu online. Ponesite sa sobom sve što poželite, prtljaga se ne naplaćuje.

Webshop

  • Najpovoljnije cijene karata u Hrvatskoj!
  • Provjerite popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene.
  • Također popusti za djecu od 6 do 10 godina i za djecu do 6 godina.
  • Klikom na KUPI KARTU pronađite svoju najpovoljniju cijenu!
KUPI KARTU

Osijek je grad na istoku Hrvatske. Najveći je grad u Slavoniji, a četvrti po veličini u Hrvatskoj, te je industrijsko i kulturno središte. Osijek je grad s najviše zelenih površina u Hrvatskoj, ima 17 parkova. Osijek je hrvatsko industrijsko središte, govorilo se da je industrijaliziraniji od Zagreba. Osijek je jedini grad u Hrvatskoj, osim Zagreba u kojem prometuju tramvaji.

Split je najveći grad u Dalmaciji, a drugi grad po veličini u Hrvatskoj. Druga je po veličini hrvatska luka, a po broju putnika treća luka na Sredozemlju. Centar grada je Dioklecijanova palača iz 4. stoljeća (pod UNESCO-vom zaštitom od 1979.g.), što je jedinstven takav primjer u svijetu. Split je visokorazvijeno gospodarsko, turističko, prometno i kulturno središte Dalmacije i Hrvatske. Sveučilište u Splitu je rangirano kao najbolje u ovom dijelu Europe i jedno od 500 najboljih u svijetu. Splićani kažu za svoj grad da je “najsportskiji grad na svitu”, u kojem su se održavala nebrojena međunarodna športska natjecanja, između ostalih MIS 1979, PEP 1981, atletsko EP 1990. te Europsko prvenstvo u rukometu 2018.

Črnja Tours za autobus Osijek-Split ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Osijek-Split liniju možete kupiti uz 25% popusta. Črnja Tours nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Osim Osijek-Split autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.

Sve naše autobuse odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garaži. Na većini autobusa pa tako i na Osijek-Split autobusnoj liniji, dostupan je WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama.

Više informacija o voznom redu i online prodaji karata možete pronaći na sljedećim poveznicama.

Vozni Red Autobusa

Online Prodaja Karata