fbpx
autobus osijek split

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Osijeka do Splita, a naravno i iz Splita do Osijeka. Črnja Tours autobus Osijek Split

Cijena

od
HRK179/ OSOBI
  • Jednosmjerna karta - 239,00 kn
  • Studenti, umirovljenici, nezaposleni - 179,25 kn
  • Djeca od 6 do 10 godina - 119,50 kn
  • Djeca do 6 godina - 47,80 kn
  • 6 karta - 23,90 kn
KUPI KARTU

Svaki dan autobus Osijek Split kreće sa Autobusnog kolodvora u Osijeku. Autobusni kolodvor Osijek je najveći kolodvor u slavoniji pa stoga je i glavno središte sakupljanja putnika na tom prostoru. Prema voznom redu imamo dva polaska iz Osijeka prema Splitu. Prva autobusna linija Osijek Split kreće u 05:25h i dolazi u Split u 16:15h. Druga autobusna linija Osijek Split kreće iz Osijeka u 12:30h i dolazi u Split u 23:05. U Splitu autobus dolazi na Autobusni kolodvor Split. U suprotnome pravcu vozni red kaže da prvi autobus Črnja Tours iz Splita za Osijek kreće iz Splita u 04:30h te stiže u Osijek u 14:45h, a drugi autobus Črnja Tours Split Osijek kreće iz Splita u 10:30h i stiže u Osijek u 21:45. Autobus Split Osijek dolazi na Autobusni kolodvor u Osijeku.

Bus Osijek Split vozi između 10h i 15min  do 11h i 15min ovisno o liniji. Za to vrijeme Osijek Split bus prijeđe otprilike 800 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Na svome putu autobusna linija prolazi kroz nekoliko gradova: Vukovar, Vinkovci, Đakovo, Slavonski Brod, Kutina, Zagreb, Zadar. Autobusni kolodvor Osijek i Autobusni kolodvor Split odlično su povezani  linijom Črnja Tours  autobusa svakodnevno, tokom cijele godine.

Črnja Tours za autobus Osijek Split ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Osijek Split liniju možete kupiti uz 25% popusta. Črnja Tours nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Osim Osijek Split autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude. Sve naše autobuse odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garaži. Na većini autobusa pa tako i na Osijek Split autobusnoj liniji dostupan je WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama.

 

 

Više informacija o voznom redu i online prodaji karata možete pronaći na sljedećim poveznicama.

Vozni Red Autobusa

Online Prodaja Karata

 

Leave a Reply