Autobus Podravina Dalmacija

Vozni red Podravina Dalmacija

S obzirom na sve veću potražnju za prijevozom iz Podravine prema Dalmaciji, Črnja tours je  uveo u svoju ponudu svakodnevne autobusne linije iz Podravine za Dalmaciju. Naši autobusi za Dalmaciju iz Podravine kreću iz gradova: Donji Miholjac, Slatina, Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec. Autobus iz Podravine za Dalmaciju vozi dva puta dnevno, svaki dan. Imamo dva vozna reda odnosno jutarnji i popodnevni vozni red. Prvi autobus kreće iz Donjeg Miholjca u 05:45 h i prolazi kroz gradove: Slatina, Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar, Vodice, Šibenik i  Split. Drugi autobus kreće iz Donjeg Miholjca u 13:00 h i prolazi kroz gradove: Slatina, Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar i Split.

Dragi naši putnici ako vas zanimaju autobusi iz Podravine za Dalmaciju po najjeftinijim cijenama na pravom ste mjestu !!!

pogledajte vozni red ispod

SAZNAJTE VIŠE O …

autobus DONJI MIHOLJAC Dalmacija

Autobus Donji Miholjac u smjeru Dalmacije svakodnevno prometuje i to dva puta dnevno. Prvi autobus Donji Miholjac u smjeru Dalmacije kreće u 05:45 h iz Donjeg Miholjca. Drugi autobus Donji Miholjac u smjeru Dalmacije kreće u 13:00 h iz Donjeg Miholjca. Linija Donji Miholjac Dalmacija povezuje Donji Miholjac sa dalmatinskim gradovima: Zadar, Vodice, Šibenik i Split. Jutarnja linija za Dalmaciju koja kreće u 05:45 h iz Donjeg Miholjca, prolazi kroz gradove: Slatina, Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar, Vodice, Šibenik i Split (pogledaj vozni red sa desne strane). Popodnevna linija za Dalmaciju koja kreće u 13:00 h iz Donjeg Miholjca prolazi kroz gradove: Slatina, Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar i Split. Isto tako imamo i svakodnevne polaske iz Dalmacije za Donji Miholjac. Po voznom redu imamo dva autobusa iz Dalmacije za Donji Miholjac. Prvi autobus iz Dalmacije za Donji Miholjac kreće u 04:30 iz Splita, a drugi autobus kreće iz Splita u 10:30 h. Autobus Dalmacija Donji Miholjac, koji kreće u 04:30 prolazi kroz gradove: Split, Zadar, Zagreb, Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac, Pitomača, Virovitica i Slatina. Autobus Dalmacija Donji Miholjac koji kreće u 10:30 h, prolazi kroz gradove: Split, Šibenik, Vodice, Zadar , Zagreb, Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac, Pitomača, Virovitica i Slatina. Najpoznatije relacije iz Donjeg Miholjca za Dalmaciju su: autobus Donji Miholjac Zadar, autobus Donji Miholjac Vodice, autobus Donji Miholjac Šibenik, autobus Donji Miholjac Split.

autobus SLATINA Dalmacija

Autobus Slatina u smjeru Dalmacije svakodnevno prometuje i to dva puta dnevno. Prvi autobus Slatina u smjeru Dalmacije kreće u 06:30 h iz Slatine. Drugi autobus Slatina u smjeru Dalmacije kreće u 13:50 h iz Slatine. Linija Slatina Dalmacija povezuje Slatinu sa dalmatinskim gradovima: Zadar, Vodice, Šibenik i Split. Jutarnja linija za Dalmaciju koja kreće u 06:30 h iz Slatine, prolazi kroz gradove: Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar, Vodice, Šibenik i Split (pogledaj vozni red sa desne strane). Popodnevna linija za Dalmaciju koja kreće u 13:50 h iz Slatine prolazi kroz gradove: Virovitica, Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar i Split. Isto tako imamo i svakodnevne polaske iz Dalmacije za Slatinu. Po voznom redu imamo dva autobusa iz Dalmacije za Slatinu. Prvi autobus iz Dalmacije za Slatinu kreće u 04:30 iz Splita, a drugi autobus kreće iz Splita u 10:30 h. Autobus Dalmacija Slatina, koji kreće u 04:30 prolazi kroz gradove: Split, Zadar, Zagreb, Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac, Pitomača, Virovitica. Autobus Dalmacija Slatina koji kreće u 10:30 h, prolazi kroz gradove: Split, Šibenik, Vodice, Zadar , Zagreb, Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac, Pitomača, Virovitica. Najpoznatije relacije iz Slatine za Dalmaciju su: autobus Slatina Zadar, autobus Slatina Vodice, autobus Slatina Šibenik, autobus Slatina Split.

autobus VIROVITICA Dalmacija

Autobus Virovitica u smjeru Dalmacije svakodnevno prometuje i to dva puta dnevno. Prvi autobus Virovitica u smjeru Dalmacije kreće u 07:10 h iz Virovitice. Drugi autobus Virovitica u smjeru Dalmacije kreće u 14:30 h iz Virovitice. Linija Virovitica Dalmacija povezuje Slatinu sa dalmatinskim gradovima: Zadar, Vodice, Šibenik i Split. Jutarnja linija za Dalmaciju koja kreće u 07:10 h iz Virovitice, prolazi kroz gradove: Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar, Vodice, Šibenik i Split (pogledaj vozni red sa desne strane). Popodnevna linija za Dalmaciju koja kreće u 14:30 h iz Virovitice prolazi kroz gradove: Pitomača, Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar i Split. Isto tako imamo i svakodnevne polaske iz Dalmacije za Viroviticuu. Po voznom redu imamo dva autobusa iz Dalmacije za Viroviticu. Prvi autobus iz Dalmacije za Viroviticuu kreće u 04:30 iz Splita, a drugi autobus kreće iz Splita u 10:30 h. Autobus Dalmacija Virovitica, koji kreće u 04:30 prolazi kroz gradove: Split, Zadar, Zagreb, Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac, Pitomača. Autobus Dalmacija Virovitica koji kreće u 10:30 h, prolazi kroz gradove: Split, Šibenik, Vodice, Zadar , Zagreb, Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac, Pitomača. Najpoznatije relacije iz Virovitice za Dalmaciju su: autobus Virovitica Zadar, autobus Virovitica Vodice, autobus Virovitica Šibenik, autobus Virovitica Split.

autobus PITOMAČA Dalmacija

Autobus Pitomača u smjeru Dalmacije svakodnevno prometuje i to dva puta dnevno. Prvi autobus Pitomača u smjeru Dalmacije kreće u 07:35 h iz Pitomače. Drugi autobus Pitomača u smjeru Dalmacije kreće u 14:55 h iz Pitomače. Linija Pitomača Dalmacija povezuje Pitomaču sa dalmatinskim gradovima: Zadar, Vodice, Šibenik i Split. Jutarnja linija za Dalmaciju koja kreće u 07:35 h iz Pitomače, prolazi kroz gradove: Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar, Vodice, Šibenik i Split (pogledaj vozni red sa desne strane). Popodnevna linija za Dalmaciju koja kreće u 14:55 h iz Pitomače prolazi kroz gradove: Đurđevac, Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar i Split. Isto tako imamo i svakodnevne polaske iz Dalmacije za Pitomaču. Po voznom redu imamo dva autobusa iz Dalmacije za Pitomaču. Prvi autobus iz Dalmacije za Pitomaču kreće u 04:30 iz Splita, a drugi autobus kreće iz Splita u 10:30 h. Autobus Dalmacija Pitomača, koji kreće u 04:30 prolazi kroz gradove: Split, Zadar, Zagreb, Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac. Autobus Dalmacija Pitomača koji kreće u 10:30 h, prolazi kroz gradove: Split, Šibenik, Vodice, Zadar , Zagreb, Vrbovec, Bjelovar, Đurđevac. Najpoznatije relacije iz Pitomače za Dalmaciju su: autobus Pitomača Zadar, autobus Pitomača Vodice, autobus Pitomača Šibenik, autobus Pitomača Split.

autobus ĐURĐEVAC Dalmacija

Autobus Đurđevac u smjeru Dalmacije svakodnevno prometuje i to dva puta dnevno. Prvi autobus Đurđevac u smjeru Dalmacije kreće u 07:55 h iz Đurđevca. Drugi autobus Đurđevac u smjeru Dalmacije kreće u 15:15 h iz Đurđevca. Linija Đurđevac Dalmacija povezuje Đurđevac sa dalmatinskim gradovima: Zadar, Vodice, Šibenik i Split. Jutarnja linija za Dalmaciju koja kreće u 07:55 h iz Đurđevca, prolazi kroz gradove: Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar, Vodice, Šibenik i Split (pogledaj vozni red sa desne strane). Popodnevna linija za Dalmaciju koja kreće u 15:15 h iz Đurđevca prolazi kroz gradove: Bjelovar, Vrbovec, Zagreb, Zadar i Split. Isto tako imamo i svakodnevne polaske iz Dalmacije za Đurđevac. Po voznom redu imamo dva autobusa iz Dalmacije za Đurđevac. Prvi autobus iz Dalmacije za Đurđevac kreće u 04:30 iz Splita, a drugi autobus kreće iz Splita u 10:30 h. Autobus Dalmacija Đurđevac, koji kreće u 04:30 prolazi kroz gradove: Split, Zadar, Zagreb, Vrbovec, Bjelovar. Autobus Dalmacija Đurđevac koji kreće u 10:30 h, prolazi kroz gradove: Split, Šibenik, Vodice, Zadar , Zagreb, Vrbovec, Bjelovar. Najpoznatije relacije iz Đurđevca za Dalmaciju su: autobus Đurđevac Zadar, autobus Đurđevac Vodice, autobus Đurđevac Šibenik, autobus Đurđevac Split.

autobus BJELOVAR Dalmacija

Autobus Bjelovar u smjeru Dalmacije svakodnevno prometuje i to dva puta dnevno. Prvi autobus Bjelovar u smjeru Dalmacije kreće u 08:25 h iz Bjelovara. Drugi autobus Bjelovar u smjeru Dalmacije kreće u 15:45 h iz Bjelovara. Linija Bjelovar Dalmacija povezuje Bjelovar sa dalmatinskim gradovima: Zadar, Vodice, Šibenik i Split. Jutarnja linija za Dalmaciju koja kreće u 08:25 h iz Bjelovara, prolazi kroz gradove: Vrbovec, Zagreb, Zadar, Vodice, Šibenik i Split (pogledaj vozni red sa desne strane). Popodnevna linija za Dalmaciju koja kreće u 15:45 h iz Bjelovara prolazi kroz gradove: Vrbovec, Zagreb, Zadar i Split. Isto tako imamo i svakodnevne polaske iz Dalmacije za Bjelovar. Po voznom redu imamo dva autobusa iz Dalmacije za Bjelovar. Prvi autobus iz Dalmacije za Bjelovar kreće u 04:30 iz Splita, a drugi autobus kreće iz Splita u 10:30 h. Autobus Dalmacija Bjelovar, koji kreće u 04:30 prolazi kroz gradove: Split, Zadar, Zagreb, Vrbovec. Autobus Dalmacija Bjelovar koji kreće u 10:30 h, prolazi kroz gradove: Split, Šibenik, Vodice, Zadar , Zagreb, Vrbovec. Najpoznatije relacije iz Bjelovara za Dalmaciju su: autobus Bjelovar Zadar, autobus Bjelovar Vodice, autobus Bjelovar Šibenik, autobus Bjelovar Split.

autobus VRBOVEC Dalmacija

Autobus Vrbovec u smjeru Dalmacije svakodnevno prometuje i to dva puta dnevno. Prvi autobus Vrbovec u smjeru Dalmacije kreće u 09:15 h iz Vrbovca. Drugi autobus Vrbovec u smjeru Dalmacije kreće u 16:35 h iz Vrbovca. Linija Vrbovec Dalmacija povezuje Vrbovec sa dalmatinskim gradovima: Zadar, Vodice, Šibenik i Split. Jutarnja linija za Dalmaciju koja kreće u 09:15 h iz Vrbovca, prolazi kroz gradove: Zagreb, Zadar, Vodice, Šibenik i Split (pogledaj vozni red sa desne strane). Popodnevna linija za Dalmaciju koja kreće u 16:35 h iz Vrbovca prolazi kroz gradove: Zagreb, Zadar i Split. Isto tako imamo i svakodnevne polaske iz Dalmacije za Vrbovec. Po voznom redu imamo dva autobusa iz Dalmacije za Vrbovec. Prvi autobus iz Dalmacije za Vrbovec kreće u 04:30 iz Splita, a drugi autobus kreće iz Splita u 10:30 h. Autobus Dalmacija Vrbovec, koji kreće u 04:30 prolazi kroz gradove: Split, Zadar, Zagreb. Autobus Dalmacija Vrbovec koji kreće u 10:30 h, prolazi kroz gradove: Split, Šibenik, Vodice, Zadar , Zagreb. Najpoznatije relacije iz Vrbovca za Dalmaciju su: autobus Vrbovec Zadar, autobus Vrbovec Vodice, autobus Vrbovec Šibenik, autobus Vrbovec Split.

ZGRABITE NAJJEFTINIJE CIJENE

  • Popusti za studente, umirovljenike i nezaposlene
  • Popusti za djecu od 0 - 6 godina
  • Popusti za djecu od 6 - 12 godina
  • 6 karta 90% popusta
KUPI KARTU

BESPLATNA PRTLJAGA I REZERVACIJA

Na svim našim linijama besplatna je prtljaga, neovisno o broju i rezervacija sjedala je besplatna

JEFTINE CIJENE

 

Provjerite i uvjerite se u naše najniže cijene na svim linijama

UDOBNOST - ROYAL CLASS

Provjerite naše visoko udobne buseve sa ROYAL CLASS standardom i besplatni internet.

Linija 05:45

jutarnja linija

05:45
Donji Miholjac
Polazak

Bus terminal

06:30
Slatina
Polazak

Bus terminal

07:10
Virovitica
Polazak

Bus terminal

07:35
Pitomača
Polazak

Bus stop

07:55
Đurđevac
Polazak

Bus terminal

08:25
Bjelovar
Polazak

Bus terminal

09:15
Vrbovec
Polazak

Bus terminal

10:15
Zagreb
Polazak

Bus terminal

13:45
Zadar
Dolazak

Bus terminal

14:45
Vodice
Dolazak

Bus terminal

15:15
Šibenik
Dolazak

Bus terminal

16:45
Split
Dolazak

Bus terminal

Linija 13:00

popodnevna linija

13:00
Donji Miholjac
Polazak

Bus terminal

13:50
Slatina
Polazak

Bus terminal

14:30
Virovitica
Polazak

Bus terminal

14:55
Pitomača
Polazak

Bus stop

15:15
Đurđevac
Polazak

Bus terminal

15:45
Bjelovar
Polazak

Bus terminal

16:35
Vrbovec
Polazak

Bus terminal

17:30
Zagreb
Polazak

Bus terminal

21:00
Zadar
Dolazak

Bus terminal

23:05
Split
Dolazak

Bus terminal