Autobus Pula Zagreb

Svaki dan autobus Pula Zagreb kreće sa Pulskog kolodvora. Prema voznom redu za autobus Pula Zagreb imamo više dnevnih polazaka I to u 6:55, 9:25 I 17:45 direktno za Zagreb te u 12:50 linija koja vozi preko Rijeke. U Zagreb autobus dolazi na Zagrebački autobusni kolodvor. U suprotnome pravcu prema voznom redu također imamo više polazaka i to u 14:50, 16:55 i 18:50 direktno za Pulu te u 10:15 preko Rijeke.

Bus Pula Zagreb vozi oko četiri sata do Zagreba. Za to vrijeme Zagreb Pula bus prijeđe oprilike 200 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Bus Pula Zagreb je direktna linija i nema drugih stanica na putovanju osim jednog polaska koji staje u Rijeci. Autobusni kolodvor Pula i Autobusni kolodvor Zagreb povezani su Pula Zagreb autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.

Črnja tours za autobus Pula Zagreb ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Pula Zagreb bus možete kupiti uz 25% popusta. Pula Zagreb autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Pula Zagreb možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila. Osim Pula Zagreb autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.

Sve naše autobuse pa i Pula Zagreb bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na Pula Zagreb autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

[map-multi-marker id=”2″]

Cijene ovise od vremena putovanja i “starosti”. Kartu Pula Zagreb možete kupiti već od 18 HRK pa na dalje. Putovanje autobusom Pula Zagreb traje od 3h 25min do 7h 20min što opet ovisi od vremena polazaka. Više informacija možete naći ćete na Črnja Tours.