+385913030356 ->Linijski Prijevoz
+38552812820 ->Putnički Aranžmani

Autobus Šibenik Split

Autobus Šibenik Split

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Šibenika do Splita, a naravno i iz Splita do Šibenika.

Svaki dan autobus Šibenik Split kreće sa Autobusnog kolodvora u Šibeniku. Autobusni kolodvor Šibenik je najveći kolodvor u svojoj okolici pa stoga je i glavno središte sakupljanja putnika na tom prostoru. Prema voznom redu imamo jedan autobus Šibenik  Split. Autobus Šibenik Split kreće u 15:15 iz Šibenika i dolazi u Split u 16:45. U Splitu autobus dolazi na Autobusni kolodvor Split. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Split Šibenik kreće iz Splita u 10:30 te stiže u Šibenik u 12:00. Autobus u Šibeniku dolazi na Autobusni kolodvor Šibenik.

 

 

Bus Šibenik Split vozi oko jedan sat i trideset minuta do Splita. Za to vrijeme Šibenik Split bus prijeđe otprilike 90 kilometara. Na svome putu Šibenik Split bus nema stanica te se vozi direktno. Autobusni kolodvor Šibenik i Autobusni kolodvor Split odlično su povezani  Šibenik Split autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.

 

 

Črnja Tours za autobus Šibenik Split ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Šibenik Split bus možete kupiti uz 25% popusta. Šibenik Split autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Osim Šibenik Split autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude. Sve naše autobuse pa i Šibenik Split odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garaži. Na većini autobusa pa tako i na Šibenik Split autobusu dostupan je WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama.

15:15
Šibenik
Polazak

Bus terminal

16:45
Split
Dolazak

Bus terminal

CIJENA (u autobusu)

OD
HRK4,50/ OSOBI
  • jednosmjerna - 45 kn
  • studenti, umirovljenici, nezaposleni - 33,75 kn
  • VIP karta i djeca 6-10 god. - 22,50 kn
  • djeca 0-6 god. - 9 kn
  • 6. karta - 4,5 kn
KUPITE KARTU

6. KARTA = 90% popusta

Putuje pametno i jeftino !!!

Sakupljajte naše karte !!! Sa skupljenih 5 karata iste relacije, na 6 kartu dobivate 90% popusta

Provijerite naše najjeftinije cijene !!!

Provjerite naše najjeftinije cijene te sudjelujte u našim nagradnim igrama !!!

BESPLATNA PRTLJAGA

Na svim našim linijama prtljaga je besplatna, neovisno o broju prtljage !!!

BESPLATNA REZERVACIJA

Na svim našim linijama rezervacija sjedala je besplatna !!!

ROYAL CLASS

Naši busevi imaju udobna sjedala, besplatni internet, WC, utičnice