+385913030356 ->Linijski Prijevoz
+38552812820 ->Putnički Aranžmani

Autobus Split Šibenik

Autobus Split Šibenik

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Splita do Šibenika, a naravno i iz Šibenika do Splita.

Svaki dan autobus Split Šibenik kreće sa Autobusnog kolodvora u Splitu. Autobusni kolodvor Split je najveći kolodvor u svojoj okolici pa stoga je i glavno središte sakupljanja putnika na tom prostoru. Prema voznom redu imamo jedan autobus Splita  Šibenik. Autobus Split Šibenik kreće u 10:30 iz Splita i dolazi u Šibenik u 12:00. U Šibeniku autobus dolazi na Autobusni kolodvor Šibenik. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Šibenik Split kreće iz Šibenika u 15:15 te stiže u Split u 16:45. Autobus u Splitu dolazi na Autobusni kolodvor Split.

 

Bus Split Šibenik vozi oko jedan sat i trideset minuta do Šibenika. Za to vrijeme Split Šibenik bus prijeđe otprilike 90 kilometara. Na svome putu Split Šibenik bus nema stanica te se vozi direktno. Autobusni kolodvor Split i Autobusni kolodvor Šibenik odlično su povezani  Split Šibenik autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.

 

Črnja Tours za autobus Split Šibenik ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Split Šibenik bus možete kupiti uz 25% popusta. Split Šibenik autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Osim Split Šibenik autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude. Sve naše autobuse pa i Split Šibenik odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garaži. Na većini autobusa pa tako i na Split Šibenik autobusu dostupan je WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama.

10:30
Split
Polazak

Bus terminal

12:00
Šibenik
Dolazak

Bus terminal

CIJENA (u autobusu)

OD
HRK4,50/ OSOBI
  • jednosmjerna - 45 kn
  • studenti, umirovljenici, nezaposleni - 33,75 kn
  • VIP karta i djeca 6-10 god. - 22,50 kn
  • djeca 0-6 god. - 9 kn
  • 6. karta - 4,5 kn
KUPI KARTU

6. KARTA = 90% popusta

Putuj pametno i jeftino !!!

Sakupljajte naše karte !!! Sa skupljenih 5 karata iste relacije, na 6 kartu dobivate 90% popusta

Provjerite naše najjeftinije cijene !!!

Provjerite naše najjeftinije cijene te sudjelujte u našim nagradnim igrama !!!

BESPLATNA PRTLJAGA

Na svim našim linijama prtljaga je besplatna, neovisno o broju prtljage !!!

BESPLATNA REZERVACIJA

Na svim našim linijama rezervacija sjedala je besplatna !!!

ROYAL CLASS

Naši busevi imaju udobna sjedala, besplatni internet, WC, utičnice