ZAGREB (HR) BEČ (AT)

Autobusna linija Zagreb Beč, koja traje oko 4 sata i 30 minuta, je udaljena oko 390 kilometara. Autobus Zagreb Beč linija započinje u Zagrebu a do Beča ima 7 postaja.

Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Beč svakodnevno su povezani tijekom cijele godine.

Beč je austrijski glavni grad koj nudi jedinstven spoj imperijalne tradicije i zapanjujuće moderne arhitekture. Beč je poznat po svojim kulturnim događajima, znamenitostima, kavanama, udobnim vinskim podrumima, te posebnom bečkom šarmu. Katedrala Sv. Stjepana, dvorac Schonbrunn, izložba Majke Tereze, Prater-zabavni park, Dunav samo su neke od znamenitosti Beča. Otkrijte carske palače, kulturne umjetničke galerije i fascinantne muzeje. Tokom godine Beč nudi mnogobrojne vrhunske sportske dgađaje, mnoštvo koncerata i gostovanja najvećih estradnih zvijezda. Napravi svoj vlastiti aranžman krenuvši autobusom Črnja tursa iz Zagreba ili bilo kojeg drugog dijela Hrvatske.

Svaki dan autobus Zagreb Beč kreće sa Zagrebačkog kolodvora.Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb Beč kreće iz Zagreba u 17:00 i dolazi u Beč oko 21:30. U Beč autobus dolazi na Stadion Center, Olympiaplatz 2. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Beč Zagreb kreće iz Beča u 5:00 te dolazi na Autobusni kolodvor Zagreb oko 9:30. Bus Zagreb Beč vozi oko četiri i pol sata do Beča. Za to vrijeme autobus prijeđe oprilike 370 kilometara. Bus uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Na svome putu autobus Zagreb Beč prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Jedina međustanica na kojoj bus Zagreb Beč staje je Graz. Autobus u Graz dolazi u 19:45. Autobusni kolodvor Zagreb i Stadion Center Beč svakodnevno su povezani tokom cijele godine.

Črnja tours za autobus Zagreb Beč ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Zagreb Beč bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb Beč autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Zagreb Beč možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila.

Sve naše autobuse odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na busu Zagreb Beč dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Opis puta:

Odlazimo iz glavnega grada Republike Hrvatske – Zagreba, sledi Macelj, Gruškovje, Šentilj, Spielfield, Graz, Beč.

Zagreb, Kolodvor (HR) (Kolodvor) 17:00
Macelj, Granica (HR) (Granica) 18:00
Gruškovlje, Granica (SI) (Granica) 18:05
Šentilj BP., Granica (SI) (Granica) 19:05
Spielfield, Granica (AT) (Granica) 19:10
Graz, Europaplatz 4 Kolodvor (AT) (Europaplatz 4 Kolodvor) 19:45
Beč, Stadion center Kolodvor (AT) (Stadion center Kolodvor) 21:30
[map-multi-marker id=”5″]
Odrasli 90 HRK
Student 68 HRK
Umirovljenci (stariji od 65) 68 HRK
Djeca do 6 godina 18 HRK
Djeca 6-10 godina 45 HRK
(V cijenah je upoštevan 35% Web Popust kojega lahko koristite na Črnja Tours.)

Vidjemo se na Autobusnem kolodvorju Zagreb, želimo vam sretan put.