ZAGREB (HR) BUDIMPEŠTA (HU)

Autobus Zagreb Budimpešta

Zagreb Budimpešta bus prijeđe oprilike 300 kilometara, svakodnevno tijekom cijele godine.

Autobus Zagreb Budimpešta

Dali ste znali, da svaki dan Zagreb Budimpešta bus kreće sa Zagrebačkog kolodvora?
Da, autobus Zagreb Budimpešta kreće sa Zagrebačkog kolodvora svaki dan.

Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb Budimpešta kreće iz Zagreba u 17:00 i dolazi u Budimpešta oko 21:45. U Budimpešta autobus dolazi na Könyves Kálmán krt. 17, veoma blizu Nepliget autobusnog kolodvora. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Budimpešta Zagreb kreće iz Budimpešte u 5:15 te dolazi na Autobusni kolodvor Zagreb oko 9:30.

Bus Zagreb Budimpešta vozi oko četiri i pol sata do Budimpešte. Za to vrijeme Zagreb Budimpešta bus prijeđe oprilike 300 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Zagreb Budimpešta autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Mađarske. Bus Zagreb Budimpešta je direktna linija i nema drugih stanica na putovanju. Autobusni kolodvor Zagreb i Budimpeđta povezani su Zagreb Budimpešta autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.
Črnja tours za autobus Zagreb Budimpešta ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Zagreb Budimpešta bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb Budimpešta autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Zagreb Budimpešta možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila. Osim Zagreb Budimpešta autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.

Sve naše autobuse pa i Zagreb Budapest bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na Zagreb Budapest autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Postoji više od jednog načina da otkrijete Budimpeštu (Budapest). Bilo da ste prvi put posjetitelj ili samo tražite nove stvari za vidjeti i raditi u Budimpešti. Opustite se u nekoj od gradskih poznatih kupki,osjetite miris domaće kuhinje, provjerite neke od cool i funky trgovina homegrown dizajna. Šetajte preko Lančanog mosta ili samo sjedite, opustite se u nekom od kafića u centru.

Shvatit ćete da je Budimpešta jedinstven spoj starih i suvremenih zgrada koji čini grad arhitektonskiem rajem. Danas je Budimpešta je moderan grad koji ima većinu sadržaja kao u drugim europskim metropolama. No, Mađarska, iako se nekad naziva “najsretnijom kasarnom” unutar Istočnog bloka,nije uvijek bila tako slobodna, a podsjetnici njenog bivšeg komunističkog režima su se raspršili po Budimpešti, pružajući turistima jedinstven način razumijevanja povijesti komunističke vlade. Sigurno će vas zanimati šetati kroz park i vidjeti relikvije nekad mađarske komunističke tiranije, posjetiti kuću terora bivšem sjedištu Državne sigurnosti (mađarskom verzijom KGB-a) ili saznati više o povijesti hladnog rata u muzeju bolnice u stijeni ili vidjeti bivši tajni nuklearni bunker.

Mađari su strastveni kad je u pitanju njihova hrani i vino, te je Mađarska odlično mjesto za doživjeti oboje. Postoji više načina da se divite ljepoti rijeke Dunav, veličanstvenog slikovitog djelitelja i veze Budima i Pešte. Upustite se u opuštajućem danu na razgledavanje krstarenjem brodom,koje uključuje šetnju Margaretinim otokom, ili dodajte romantičan štih večernjim krstarenjem uz muziku, večeru i ples ispod zvijezda.

Opis puta:

Odlazimo iz glavnega grada Republike Hrvatske – Zagreba, slijedi Zagreb (HR), Siofok (HU), Stolni Biograd (HU), Budimpešta (HU).

Zagreb, Kolodvor (HR) (Kolodvor) 17:00
Siofok, Kolodvor (HU) (Kolodvor) 20:05
Stolni Biograd, Kolodvor (HU) (Kolodvor) 20:45
Budimpešta, Könyves Kálmán körút 17 (HU) (Könyves Kálmán körút 17) 21:45
[map-multi-marker id=”3″]
Odrasli 98 HRK
Student 180 HRK
Umirovljenci (stariji od 65) 180 HRK
Djeca do 6 godina 48 HRK
Djeca 6-10 godina 120 HRK
(V cijenah je upoštevan 60% Web Popust kojega lahko koristite na Črnja Tours.)

 
*Web popust: 59% popusta za odrasle koji putuju od 05.01.2017. do 31.03.2017. na dan:
Ponedjeljak, Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota, Nedjelja.
Vrijedi za jednosmjerne karte.

Vidjemo se na Autobusnem kolodvorju Zagreb, želimo vam sretan put.