Autobus Zagreb Frankfurt Vozni Red

Mi Vas najpovoljnije vozimo i do Frankfurta, a naravno i iz Frankfurta.

Svaki dan autobus Zagreb Frankfurt kreće sa Zagrebačkog kolodvora. Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb Frankfurt kreće iz Zagreba u 17:00 i dolazi u Frankfurt oko 7:00 drugi dan. U Frankfurt autobus dolazi na  stanicu  u Pforzheimer Straße.  U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Frankfurt  Zagreb kreće iz Frankfurta u 17:30 te dolazi na Autobusni kolodvor Zagreb oko 9:30.

 

Bus Zagreb Frankfurt vozi oko četrnaest sati do Frankfurt. Za to vrijeme Zagreb Frankfurt bus prijeđe oprilike 730 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom.  Na svome putu Zagreb Frankfurt autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Zagreb Frankfurt na svome putu staje na sljedećim stanicama: Ljubljana, Villach, Salzburg, Rosenheim, Munchen, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe i Mannheim. Autobusni kolodvor Zagreb i Pforzheimer Straße Frankfurt  povezani su Zagreb Frankfurt  autobusom svakodnevno,  tokom cijele godine.

Črnja tours za autobus Zagreb Frankfurt ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu.  Povratnu kartu za  Zagreb Frankfurt bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb  Frankfurt autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene.  Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu  za bus Zagreb Frankfurt možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila.  Osim Zagreb Frankfurt autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.Sve naše autobuse pa i Zagreb Frankfurt bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu.  Na većini autobusa pa tako i na  Zagreb Frankfurt autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga  ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Evo nekih zanimljivosti koje možda niste znali o ovom gradu. Frankfurt spada u top 10 gradova na svijetu po kvaliteti života.Grad na Majni je i jedno od većih poslovnih središta i čak je zaradio nadimak ‘Mainhatten’. Frankfurtska burza po veličini je 10. na svijetu. Kroz frankfurtsku zračnu luku godišnje prođe oko 56 milijuna putnika. Najveći botanički vrt u Njemačkoj nalazi se u Frankfurtu. Palmengarten je osnovan 1871. i sadrži bogatu zbirku raznovrsne flore i faune. Frankfurtski sajam knjiga najveći je na svijetu. Svake godine privuče tisuće ljudi iz cijeloga svijeta koji dođu vidjeti što nudi više od 7000 izlagača. Isto tako poznat je i sajam automobila IAA.
Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na vozni ved autobusa Črnja Tours linku

 

ZAGREB (HR) FRANKFURT NA MAJNI (DE)

Autobusna linija Zagreb Frankfurt koja traje oko 14 sati je udaljena oko 1060 kilometara. Autobus Zagreb Frankfurt linija ima ukrcaj u Zagrebu a do Frankfurta ima 10 postaja.

Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Frankfurt svakodnevno su povezani tijekom cijele godine.

 
Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na linku vozni red autobusa Črnja Tours
Autobusi za Njemačku Črnja Tours
Online prodaja karata za autobus Črnja Tours

Obratite nam se

Imate pitanja?

Vozni Red

17:30h
Zagreb
Polazak

Autobusni kolodvor Zagreb

19:50h
Ljubljana
Dolazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

23:15h
Salzburg
Dolazak

P+R Süd – Alpenstraße

01:30h
Munchen
Dolazak

ZOB Bus terminal

03:20h
Ulm
Dolazak

Eberhard-Finckh-Straße

04:30h
Stuttgart
Dolazak

SAB Bus terminal

04:30h
Pforzheim
Dolazak

Bus terminal

05:40h
Karlsruhe
Dolazak

Bus terminal

06:40h
Mannheim
Dolazak

ZOB Bus terminal

07:55h
Frankfurt
Dolazak

Pforzheimer Straße