Obavijest za sve putnike

Poštovani putnici, iz sigurnosnih razloga sve redovne autobusne linije privremeno prestaju s prometovanjem u periodu od 13.03.2020. do daljnjega.

Za više informacija pratite aktualne obavijesti o prometovanju autobusnih linija ili nazovite na +385916905159
Doprinos u prevenciji Coronavirus-a ( COVID 19 )

Kao jedni od pružatelja usluga autobusnog prijevoza u Hrvatskoj svoje putnike prevozimo do stotine odredišta diljem zemlje i inozemstva. Imajući na umu sigurnost i zdravlje svih naših putnika, zaposlenika i svih u neposrednoj vezi sa istima ,obustavom svih redovnih autobusnih linija nastojimo doprinijeti prevenciji sprečavanje širenja Coronavirus-a ( COVID 19 ).

Prije i same obustave redovnih linija povećali smo higijenski standard u autobusima te prilikom svakodnevnog čišćenja koristili smo dezinfekcijska sredstva koja učinkovito uništavaju COVID-19, a preporučena su od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Slijedeći upute Stožera civilne zaštite otisnuli smo informativne plakate s mjerama zaštite od Coronavirusa-a te ih izvjesili na vidljivom mjestu u svim vozilima kako bi pridonijeli edukaciji putnika i svih naših zaposlenih.

Doprinos zaštiti zdravlja i sigurnosti osiguravamo i kroz kontinuiranu edukaciju zaposlenika, nabavku zaštitnih sredstava te prilagodbom poslovanja preporukama nadležnih institucija. Na taj način u tvrtki kontinuirano podižemo svijest o samoj bolesti, širenju i prevenciji s posebnim naglaskom na opće i specifične mjere zaštite, a uz to smo zaposlenicima osigurali i olakšali uvjete rada koji podrazumijevaju laku dostupnost zaštitnih sredstava poput zaštitnih maski, jednokratnih zaštitnih rukavica, dezinfekcijskih sredstava za ruke i sl.

Također poštujemo preporuke za odgodu poslovnih putovanja u zaražena područja, sastanke organiziramo preko interneta, a za sva eventualna pitanja i hitne slučajeve na našoj Internet stranici su ispisani svi naši telefonski brojevi.

Daljnje korake poduzimat ćemo ovisno o razvoju situacije i prema uputama mjerodavnih institucija uvijek imajući na umu sigurnost i zaštitu zdravlja naših putnika, zaposlenika i njihovih obitelji.