fbpx

Autobus Zagreb Frankfurt Vozni Red

Mi Vas najpovoljnije vozimo i do Frankfurta, a naravno i iz Frankfurta.

Svaki dan autobus Zagreb Frankfurt kreće sa Zagrebačkog kolodvora. Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb Frankfurt kreće iz Zagreba u 10:15 i 17:30 

Bus Zagreb Frankfurt vozi oko četrnaest sati do Frankfurt. Za to vrijeme Zagreb Frankfurt bus prijeđe oprilike 730 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom.  Na svome putu Zagreb Frankfurt autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Zagreb Frankfurt na svome putu staje na sljedećim stanicama: Ljubljana, Villach, Salzburg, Rosenheim, Munchen, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe i Mannheim. Autobusni kolodvor Zagreb i Pforzheimer Straße Frankfurt  povezani su Zagreb Frankfurt  autobusom svakodnevno,  tokom cijele godine.

Črnja tours za autobus Zagreb Frankfurt ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu.  Povratnu kartu za  Zagreb Frankfurt bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb  Frankfurt autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene.  Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu  za bus Zagreb Frankfurt možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila.  Osim Zagreb Frankfurt autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.Sve naše autobuse pa i Zagreb Frankfurt bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu.  Na većini autobusa pa tako i na  Zagreb Frankfurt autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga  ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Evo nekih zanimljivosti koje možda niste znali o ovom gradu. Frankfurt spada u top 10 gradova na svijetu po kvaliteti života.Grad na Majni je i jedno od većih poslovnih središta i čak je zaradio nadimak ‘Mainhatten’. Frankfurtska burza po veličini je 10. na svijetu. Kroz frankfurtsku zračnu luku godišnje prođe oko 56 milijuna putnika. Najveći botanički vrt u Njemačkoj nalazi se u Frankfurtu. Palmengarten je osnovan 1871. i sadrži bogatu zbirku raznovrsne flore i faune. Frankfurtski sajam knjiga najveći je na svijetu. Svake godine privuče tisuće ljudi iz cijeloga svijeta koji dođu vidjeti što nudi više od 7000 izlagača. Isto tako poznat je i sajam automobila IAA.
Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na vozni ved autobusa Črnja Tours linku

 

ZAGREB (HR) FRANKFURT NA MAJNI (DE)

Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Frankfurt svakodnevno su povezani tijekom cijele godine.

 
Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na linku vozni red autobusa Črnja Tours
Autobusi za Njemačku Črnja Tours
Online prodaja karata za autobus Črnja Tours

Vozni Red

FRANKFURT: svaki dan u 03:25 i 19:00

Frankfurt – Mannheim – Karlsruhe – Stuttgart – Ulm – Munchen – Ljubljana -Zagreb

u Zagrebu presjedanje za sve veće gradove u Hrvatskoj

Polasci iz Zagreba za sve veće gradove u Hrvstkoj svaki dan u 10:15 i 17:30 

Polasci iz ZAGREBA : svaki dan u 10:15 i 17:30

Zagreb – Ljubljana – Munchen – Ulm – Stuttgart Karlsruhe – Mannheim -Frankfurt

iz svih većih gradova u Hrvatskoj dolazak u Zagreb u 10:15 i 17:30

Obratite nam se

Imate pitanja?