Autobus Zagreb Frankfurt

Mi Vas najpovoljnije vozimo i do Frankfurta, a naravno i iz Frankfurta.

Svaki dan autobus Zagreb Frankfurt kreće sa Zagrebačkog kolodvora. Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb Frankfurt kreće iz Zagreba u 17:00 i dolazi u Frankfurt oko 7:00 drugi dan. U Frankfurt autobus dolazi na  stanicu  u Pforzheimer Straße.  U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Frankfurt  Zagreb kreće iz Frankfurta u 17:30 te dolazi na Autobusni kolodvor Zagreb oko 9:30.

Bus Zagreb Frankfurt vozi oko četrnaest sati do Frankfurt. Za to vrijeme Zagreb Frankfurt bus prijeđe oprilike 730 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom.  Na svome putu Zagreb Frankfurt autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Zagreb Frankfurt na svome putu staje na sljedećim stanicama: Ljubljana, Villach, Salzburg, Rosenheim, Munchen, Ulm, Stuttgart, Pforzheim, Karlsruhe i Mannheim. Autobusni kolodvor Zagreb i Pforzheimer Straße Frankfurt  povezani su Zagreb Frankfurt  autobusom svakodnevno,  tokom cijele godine.

Črnja tours za autobus Zagreb Frankfurt ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu.  Povratnu kartu za  Zagreb Frankfurt bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb  Frankfurt autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene.  Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu  za bus Zagreb Frankfurt možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila.  Osim Zagreb Frankfurt autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.Sve naše autobuse pa i Zagreb Frankfurt bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu.  Na većini autobusa pa tako i na  Zagreb Frankfurt autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga  ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Evo nekih zanimljivosti koje možda niste znali o ovom gradu. Frankfurt spada u top 10 gradova na svijetu po kvaliteti života.Grad na Majni je i jedno od većih poslovnih središta i čak je zaradio nadimak ‘Mainhatten’. Frankfurtska burza po veličini je 10. na svijetu. Kroz frankfurtsku zračnu luku godišnje prođe oko 56 milijuna putnika. Najveći botanički vrt u Njemačkoj nalazi se u Frankfurtu. Palmengarten je osnovan 1871. i sadrži bogatu zbirku raznovrsne flore i faune. Frankfurtski sajam knjiga najveći je na svijetu. Svake godine privuče tisuće ljudi iz cijeloga svijeta koji dođu vidjeti što nudi više od 7000 izlagača. Isto tako poznat je i sajam automobila IAA.Najpovoljnije karte za Vaše putovanje možete kupiti onlina na www.crnja.tours.hr.

ZAGREB (HR) FRANKFURT NA MAJNI (DE)

Autobusna linija Zagreb Frankfurt koja traje oko 14 sati je udaljena oko 1060 kilometara. Autobus Zagreb Frankfurt linija ima ukrcaj u Zagrebu a do Frankfurta ima 10 postaja.

Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Frankfurt svakodnevno su povezani tijekom cijele godine.

Opis puta:

Odlazimo iz glavnega grada Republike Hrvatske – Zagreba, sledi Ljubljana, Villach, Salzburg, Munich, Ulm, Stuttgart, Stuttgart (Airport/Fair), Pforzheim, Karlsruhe, Mannheim, Fankfurt.

Zagreb 17:00:00
Ljubljana 19:20:00
Villach 20:45:00
Salzburg 23:00:00
Munich 01:00:00
Ulm 02:40:00
Stuttgart 03:45:00
Stuttgart (Airport/Fair) 03:45:00
Pforzheim 04:30:00
Karlsruhe 05:00:00
Mannheim 05:45:00
Frankfurt 07:00:00
[map-multi-marker id=”3″]
Odrasli 279 HRK
Student 317 HRK
Umirovljenci (stariji od 65) 317 HRK
Djeca do 6 godina 85 HRK
Djeca 6-10 godina 211 HRK
(V cijenah je upoštevan 35% Web Popust kojega lahko koristite na Črnja Tours.)

Vidjemo se na Autobusnem kolodvorju Zagreb, želimo vam sretan put.