Autobus Zagreb Graz

Svaki dan autobus Zagreb Graz kreće sa Zagrebačkog kolodvora. Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb Graz kreće iz Zagreba u 17:00 i dolazi u Graz oko 19:45. U Graz autobus dolazi na  Autobusni kolodvor Graz,  Europaplatz 4 .  U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Graz  Zagreb kreće iz Graza u 07:00  te dolazi na Autobusni kolodvor Zagreb oko 9:30.

Bus Zagreb Graz vozi oko dva i pol sata do Graza. Za to vrijeme Zagreb Graz bus prijeđe oprilike 180 kilometara. Zagreb Graz autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Zagreb Graz nema međustanica na svome putovanju. Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Graz povezani su Zagreb Graz  autobusom svakodnevno,  tokom cijele godine.

Črnja tours za autobus Zagreb Graz ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu.  Povratnu kartu za  Zagreb Graz bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb  Graz autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene.  Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu  za bus Zagreb Graz možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila.  Osim Zagreb Graz autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.Sve naše autobuse pa i Zagreb Graz bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu.  Na većini autobusa pa tako i na  Zagreb Graz autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga  ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Graz(Gradac,Gradec) je drugi grad po veličini i broju stanovnika u Austriji.
Ima oko 250.000 stanovnika, od kojih su preko pet tisuća Hrvati. Glavni je grad savezne pokrajine Štajerske, prostire se na oko 127 km². Smješten je u predalpskom prostoru, na sjevernom rubu Gradačkog polja (Grazer Feld). Kroz grad teče rijeka Mura. Osim brojnih trgovačkih centara, lako biste se starom jezgrom ovoga grada. Graz je poznat i kao studentski grad. Svake godine u Grazu studira preko 4000 studenata.