fbpx

OTKRIJTE

POPUST OD

90%

Autobus Zagreb Ljubljana već od 57 kn

↓   JUTARNJI POLASCI   ↓

04:55
Zagreb
Polazak

Bus terminal

07:10
Ljubljana
Dolazak

Bus terminal

10:15
Zagreb
Polazak

Bus terminal

12:30
Ljubljana
Dolazak

Bus terminal

↓   POPODNEVNI POLASCI   ↓

13:45
Zagreb
Polazak

Bus terminal

16:10
Ljubljana
Dolazak

Bus terminal

17:30
Zagreb
Polazak

Bus terminal

19:50
Ljubljana
Dolazak

Bus terminal

BESPLATNA PRTLJAGA

Na svim našim linijama prtljaga je besplatna, neovisno o broju prtljage !!!

BESPLATNA REZERVACIJA

Na svim našim linijama rezervacija sjedala je besplatna !!!

ROYAL CLASS - UDOBNOST

Naši busevi imaju udobna sjedala, besplatni internet, WC, utičnice

OTKRIJTE

POPUST OD

90%

Sakupljajte naše karte !!!

Sa sakupljenih pet karta iste relacije ostvarujte popust od 90% za  šestu kartu

6. karta = 90%

Pa tako, karta za autobus Zagreb Ljubljana može iznosti samo 7,50 kuna

CIJENA

HRK75/ OSOBI
  • Jednosmjerna: 75,00 HRK
  • Studenti, umirovljenici, nezaposleni: 57,00 HRK
  • VIP karta, djeca 6-10 god.: 38,00 HRK
  • Djeca 0-6 god.: 15,00 HRK
  • 6. karta: 7,50 HRK
KUPITE KARTU
AUTOBUSNI KOLODVOR ZAGREB
ŠTO POSJETITI ?

Autobusni kolodvor Zagreb
Autobusni kolodvor Zagreb najveća je hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središta stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza !Autobusni kolodvor Zagreb smješten je na adresi Avenija Marina Držića 7, u blizini centra. Do Zagrebačkog kolodvora lako ćete doći bilo da koristite javni prijevoz ili osobni automobil. Autobusni kolodvor Zagreb je jedan od najvećih i najprometnijih kolodvora u ovom dijelu Europe. Za sve informacije i podatke o autobusima možete se obratiti na šalteru. U sklopu kolodvora imate i nekoliko kafića, kioska, bankomata, pekaru, ljekarnu, parking, garderobu i WC za putnike. Ako želite staviti vašu prtljagu a čuvanje u garderobu, to će vas koštati 5 HRK po satu i po komadu prtljage za prva četiri sata. Za svaki dodatni sat dobivate popust od 50%, pa onda vam sat iznosi 2,50 HRK. Na autobusnom kolodvoru Zagreb također možete razmijenit novac jer se na kolodvoru nalazi nekoliko mjenjačnica i pošta.

Što posjetiti u Zagrebu? Zagreb je svestran grad te vam pruža mogućnost da vidite puno toga, pa krenimo… Botanički vrt u Zagrebu je jedan od najpoznatijih i najvećih u svojoj okolici te vam pruža da vidite puno zanimljivih životinja. Crkva Sv. Marka je jedan od simbola Zagreba. Prepoznata je po svojim obojenim crijepovima te se nalazi odmah uz zgradu vlade. Kula Lotrščak nalazi se na početku Gornjeg grada te svakog dana u 12:00 sati ispali. Uspinjača je isto nešto što morate doživjeti. Ona spaja Donji i Gornji grad. Zagrebačka katedrala visoka oko 105 metara sa dva tornja upotpunjuje ljepotu Zagreba. I za kraj ne propustite propustiti Zrinjevac. Zrinjevac je šetalište i perivoj gdje možete se malo odmoriti i opustiti. Ako želite okusiti prave čari Zagreba, onda ga svakako posjetite u vrijeme adventa kada je sav ukrašen.

AUTOBUSNI KOLODVOR LJUBLJANA
ŠTO POSJETITI ?

Autobusni kolodvor Ljubljana najveća je slovenska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središta stotina autobusnih veza ! Autobusni kolodvor Ljubljana nalazi se u samom centru Ljubljane uz željezničku stanicu, u blizini glavnog gradskog simbola , Zmaja, odnosno Zmajskog mosta iz 1819. godine. Kolodvor ima 33 stanica, i kako se nalazi pored željezničke stanice vrlo je “zgodno“ za putnike koje putuju različitim prijevoznim sredstvima.

Prešernov trg i Tromostovje, od trga, na drugu obalu Ljubljanice vode tri mosta koja zajedno čine Tromostovje. Mesarski most specifičan je po dvije stvari: okačenim ljubavnim lokotima na njegove obje ograde i nekoliko skulptura koje posjeduje. Zmajski most napravljen u devetnaestom stoljeću je jedan od simbola Ljubljane. Najveći park slovenske prijestolnice jest Tivoli Park. udaljen je samo par minuta pješice od centra grada. Na njegovoj površini, sagrađen je i Tivoli dvorac, a ispred njega, na širokoj stazi izložene su fotografije sa motivima iz cijelog grada. Na brdu u užem centru Ljubljane, okružen šumama stoljećima ponosno stoji Ljubljanski dvorac. Ukoliko želite da zavirite u svaki njegov kutak, odvojite nekoliko sati jer kutaka u njemu ima mnogo.

Opis putovanja za autobus Zagreb ljubljana

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Zagreba do Ljubljanje, a naravno i iz Ljubljane do Zagreba

Svaki dan autobus Zagreb Ljubljana kreće sa Zagrebačkog kolodvora. Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotine domaćih linija i autobusnih veza! Autobus Zagreb Ljubljana vozi 4 puta dnevno svakog dana. Prvi autobus Zagreb Ljubljana kreće iz Zagreba sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 4:55 sati te stiže u Ljubljanu odnosno na autobusni kolodvor Ljubljana 07:10 sati. Drugi autobus Zagreb Ljubljana kreće iz Zagreba sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 10:15 sati te stiže u Ljubljanu odnosno na autobusni kolodvor Ljubljana 12:30 sati. Treći autobus Zagreb Ljubljana kreće iz Zagreba sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 13:45 sati te stiže u Ljubljanu odnosno na autobusni kolodvor Ljubljana 16:10 sati. Četvrti autobus Zagreb Ljubljana kreće iz Zagreba sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 17:30 sati te stiže u Ljubljanu odnosno na autobusni kolodvor Ljubljana 19:50 sati. Kao što možete vidjeti autobus Zagreb Ljubljana ima dva jutarnja polaska (autobus Zagreb Ljubljana u 04:55 i  autobus Zagreb Ljubljana u 10:15), te imamo dva popodnevna polaska za autobus Zagreb Ljubljana (autobus Zagreb Ljubljana u 13:45 i autobus Zagreb Ljubljana u 17:30). Naši polasci za autobus Zagreb Ljubljana možete naći kroz čitav dan tako da lako možete odabrati svoje vrijeme polaska.

Autobus Zagreb Ljubljana vozi oko dva sata i dvadeset minuta. Za to vrijeme autobus Zagreb Ljubljana prijeđe otprilike 140 kilometara. Autobus Zagreb Ljubljana uglavnom vozi autoputom što vožnju čini udobnom i sigurnom. Na relaciji autobus Zagreb Ljubljana prolazi se kroz granični prijelaz Bregana što znači da morate imati dokumente pri putovanju zbog prolaska preko granice na sa autobus Zagreb Ljubljana. Autobus Zagreb Ljubljana nema među stanica između Zagreba i Ljubljane što znači da putujete direktno i brzo. Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Ljubljana odlično su povezani tijekom čitave godine uz naš autobus Zagreb Ljubljana.

Črnja Tours za autobus Zagreb Ljubljana ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za autobus Zagreb Ljubljana možete kupiti uz 25% popusta. Autobus Zagreb Ljubljana kao i sve naše redovne linije nudi i dodatni popust za studente, umirovljenike i nezaposlene. Kao i sve linije pa tako i za autobus Zagreb Ljubljana ti popusti se kreću od 25% na jednosmjerne karte i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja Tours karticu za autobus Zagreb Ljubljana možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Osim autobusa Zagreb Ljubljana provjerite i druge naše destinacije iz naše ponude. Sve naše autobuse pa tako i autobus Zagreb Ljubljana odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi održavaju se u našoj vlastitoj garaži pa tako i autobus Zagreb Ljubljana. Svi naši autobusi imaju besplatni Internet odnosno free Wi-Fi pa tako i autobus Zagreb Ljubljana. Dodatna pogodnost je što se na našim linijama ne naplaćuje prtljaga pa tako i za autobus Zagreb Ljubljana, također pogodnost je što se na našim linijama ne naplaćuje rezervacija pa tako i za autobus Zagreb Ljubljana. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima pa tako i za autobus Zagreb Ljubljana. Črnja Tours također nudi ogroman popust od 90% na svim našim relacijama pa tako i za autobus Zagreb Ljubljana. Ako sakupite 5 karata iste relacije 6 kartu na toj relaciji dobivate za 90% popusta. Pa na primjer, putujete stalno sa autobusom Zagreb Ljubljana, i pet puta ste putovali autobusom od Zagreba do Ljubljane i imate sačuvane karte: 1. karta autobus Zagreb Ljubljana, 2. karta autobus Zagreb Ljubljana, 3. karta autobus Zagreb Ljubljana, 4. karta autobus Zagreb Ljubljana i 5 karta autobus Zagreb Ljubljana, šestu kartu za autobus Zagreb Ljubljana dobivate umanjenu za 90%. Cijena karte za autobus Zagreb Ljubljana iznosi 75 kuna, pa šestu kartu umanjenu za 90% koštati će vas svega 7,5 kuna. Prilikom izdavanja šeste karte, morate ovih šest karata priložiti vozaču.

Autobus Zagreb Ljubljana iznimno je važan jer povezuje dvije prijestolnice. Puno studenata, poslovnih ljudi, turista često se voze sa našim autobusom Zagreb Ljubljana.  Također za autobus Zagreb Ljubljana Črnja tours nudi i povratak. Naš bus na relaciji Ljubljana Zagreb vozi 4 puta dnevno. Prvi bus Ljubljana Zagreb kreće iz Ljubljane sa Autobusnog kolodvora Ljubljana u 07:10 sati te stiže u Zagreb odnosno na Autobusni kolodvor Zagreb u 09:30 sati. Drugi bus Ljubljana Zagreb kreće iz Ljubljane sa Autobusnog kolodvora Ljubljana u 10:30 sati te stiže u Zagreb odnosno na Autobusni kolodvor Zagreb u 12:45 sati. Treći bus Ljubljana Zagreb kreće iz Ljubljane sa Autobusnog kolodvora Ljubljana u 14:45 sati te stiže u Zagreb odnosno na Autobusni kolodvor Zagreb u 17:00 sati. Četvrti bus Ljubljana Zagreb kreće iz Ljubljane sa Autobusnog kolodvora Ljubljana u 19:20 sati te stiže u Zagreb odnosno na Autobusni kolodvor Zagreb u 21:35 sati.

Autobus Ljubljana Zagreb vozi oko dva sata i dvadeset minuta. Za to vrijeme autobus Ljubljana Zagreb prijeđe otprilike 140 kilometara. Autobus Ljubljana Zagreb uglavnom vozi autoputom što vožnju čini udobnom i sigurnom. Na relaciji autobus Ljubljana Zagreb prolazi se kroz granični prijelaz Bregana što znači da morate imati dokumente pri putovanju zbog prolaska preko granice na sa autobus Ljubljana Zagreb . Ljubljana Zagreb nema među stanica između Ljubljane i Zagreba što znači da putujete direktno i brzo. Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Ljubljana odlično su povezani tijekom čitave godine uz naš autobus Zagreb Ljubljana i autobus Ljubljana Zagreb.

ZAGREB (HR) LJUBLJANA (SI)

Vožnja autobusa Zagreb Ljubljana traje oko 2:20 sati, a udaljenost izemđu Zagreba iznosi oko 140 kilometara.  Autobus Zagreb Ljubljana nema međustanica.

Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na linku

vozni red autobusa Črnja Tours
Autobusi za Njemačku Črnja Tours
Online prodaja karata za autobus Črnja Tours

Još popularne destinacije iz Zagreba koje možete pronaći na našem web-shopu:

PODRAVINA: autobus Zagreb – Vrbovec, autobus Zagreb – Bjelovar, autobus Zagreb- Đurđevac, autobus Zagreb – Virovitica, autobus Zagreb – Slatina, autobus Zagreb – Pitomača, autobus Zagreb – Donji Miholjac

SLAVONIJA: autobus Zagreb – Kutina, autobus Zagreb – Nova Gradiška, autobus Zagreb – Slavonski Brod, autobus Zagreb – Đakovo, autobus Zagreb – Osijek, autobus Zagreb – Vukovar, autobus Zagreb – Vinkovci, autobus Zagreb – Vukovar

DALMACIJA: autobus Zagreb – Zadar, autobus Zagreb – Vodice, autobus Zagreb – Šibenik, autobus Zagreb – Split

ISTRA: autobus Zagreb – Rijeka, autobus Zagreb – Pazin, autobus Zagreb – Pula, autobus Zagreb – Rovinj, autobus Zagreb – Poreč, autobus Zagreb – Novigrad, autobus Zagreb – Umag

HRV ZAGORJE: autobus Zagreb – Varaždin, autobus Zagreb – Čakovec

SLOVENIJA: autobus Zagreb – Ljubljana, autobus Zagreb – Koper

AUSTRIJA: autobus Zagreb – Graz, autobus Zagreb – Beč, autobus Zagreb – Salzburg

SLOVAČKA: autobus Zagreb – Bratislava

MAĐARSKA: autobus Zagreb – Velika Kaniža, autobus Zagreb – Budimpešta

ITALIJA: autobus Zagreb – Trst

NJEMAČKA: autobus Zagreb – Rosenheim, autobus Zagreb – Munchen, autobus Zagreb – Augsburg, autobus Zagreb – Ulm, autobus Zagreb – Stuttgart, autobus Zagreb – Pforezheim, autobus Zagreb – Karlsruhe, autobus Zagreb – Mannheim, autobus Zagreb – Frankfurt

Još popularne destinacije iz Ljubljane koje možete pronaći na našem web-shopu:

PODRAVINA: autobus Ljubljana – Vrbovec, autobus Ljubljana – Bjelovar, autobus Ljubljana- Đurđevac, autobus Ljubljana – Virovitica, autobus Ljubljana – Slatina, autobus Ljubljana – Pitomača, autobus Ljubljana – Donji Miholjac

SLAVONIJA: autobus Ljubljana – Kutina, autobus Ljubljana – Nova Gradiška, autobus Ljubljana – Slavonski Brod, autobus Ljubljana – Đakovo, autobus Ljubljana – Osijek, autobus Ljubljana – Vukovar, autobus Ljubljana – Vinkovci, autobus Ljubljana – Vukovar

DALMACIJA: autobus Ljubljana – Zadar, autobus Ljubljana – Vodice, autobus Ljubljana – Šibenik, autobus Ljubljana – Split

ISTRA: autobus Ljubljana – Rijeka, autobus Ljubljana – Pazin, autobus Ljubljana – Pula, autobus Ljubljana – Rovinj, autobus Ljubljana – Poreč, autobus Ljubljana – Novigrad, autobus Ljubljana – Umag

HRV ZAGORJE: autobus Ljubljana – Varaždin, autobus Ljubljana – Čakovec

SLOVENIJA:  autobus Ljubljana – Koper

AUSTRIJA: autobus Ljubljana – Graz, autobus Ljubljana – Beč, autobus Ljubljana – Salzburg

SLOVAČKA: autobus Ljubljana – Bratislava

MAĐARSKA: autobus Ljubljana – Velika Kaniža, autobus Ljubljana – Budimpešta

ITALIJA: autobus Ljubljana – Trst

NJEMAČKA: autobus Ljubljana – Rosenheim, autobus Ljubljana – Munchen, autobus Ljubljana – Augsburg, autobus Ljubljana – Ulm, autobus Ljubljana – Stuttgart, autobus Ljubljana – Pforezheim, autobus Ljubljana – Karlsruhe, autobus Ljubljana – Mannheim, autobus Ljubljana – Frankfurt

OBRATITE NAM SE

IMATE PITANJE ?

nagradna igra dan žena

Nagradna Igra – Dan Žena 2019

Sretnog dobitnika proglašavamo 08.03.2019 Nagradna igra vrijedi za polazake iz Hrvatske Info i rezervacije na +385913030356
Read More

Nagradna Igra – Vrbovec – Zagreb

Sretnog dobitnika proglašavamo 05.03.2019 Nagradna igra vrijedi za polazak iz Vrbovca Info i rezervacije na +385913030356
Read More
Osijek - Zagreb - Nagradna Igra - Osvoji Besplatnu Kartu

Nagradna Igra – Osijek- Zagreb

Sretnog dobitnika proglašavamo 02.03.2019 Nagradna igra vrijedi za polazak iz Osijeka Info i rezervacije na +385913030356
Read More

Nagradna Igra – Sl.Brod- Zagreb

Sretnog dobitnika proglašavamo 02.03.2019 Nagradna igra vrijedi za polazak iz Sl. Broda Info i rezervacije na +385913030356
Read More

Nagradna Igra – Rijeka- Zagreb

Sretnog dobitnika proglašavamo 02.03.2019 Nagradna igra vrijedi za polazak iz Rijeke Info i rezervacije na +385913030356
Read More
Šibenik - Zagreb - Nagradna Igra - Osvoji Besplatnu Kartu

Nagradna Igra – Šibenik – Zagreb

Sretnog dobitnika proglašavamo 02.03.2019 Nagradna igra vrijedi za polazak iz Šibenika Info i rezervacije na +385913030356
Read More