fbpx

Autobus Zagreb München Vozni Red

Autobus Zagreb München

Svaki dan autobus Zagreb München kreće sa Zagrebačkog kolodvora. Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb München kreće iz Zagreba u 17:00 i dolazi u München oko 1:00 u noći. U München autobus dolazi na Zentraler Omnibusbahnhof München. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus München Zagreb kreće iz Münchena u 00:30 te dolazi na Autobusni kolodvor Zagreb oko 9:30.

Bus Zagreb München vozi oko osam sati do München. Za to vrijeme Zagreb München bus prijeđe oprilike 420 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Na svome putu Zagreb München autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Zagreb München ima četiri međustanice: Ljubljana, Villach, Salzburg i Rosenheim. Autobusni kolodvor Zagreb i Zentraler Omnibusbahnhof München povezani su Zagreb München autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.

Črnja tours za autobus Zagreb Munich ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Zagreb Munich bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb Munich autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Zagreb Munich možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila. Osim Zagreb München autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.

Sve naše autobuse pa i Zagreb München bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na Zagreb Munich autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

München je glavni grad savezne pokrajine Bavarske. Nakon Berlina i Hamburga, po broju je stanovnika treći grad u Njemačkoj te slovi za jedno od najvažnijih gospodarskih, prometnih i kulturnih središta države.
München je prepun znamenitosti; kako povijesnih, tako kulturnih i modernih u samom gradu i okolici. Dvorac Neuschwanstein je najambiciozniji projekt Ludwiga II. U istom razdoblju, on je naručio Linderhof i Herrenchiemsee, dva dvorca u francuskom stilu. Sajam piva Oktoberfest sa više od šest milijuna posjetitelja, više od pet milijuna litara piva, 200.000 pari svinjskih kobasica, te volova na ražnju minhenski je najveći pučki sajam na svijetu. Olympiapark dizajniran od strane arhitektonske tvrtke Behnisch & Partners, svoju eleganciju i prozračnost zahvaljuje pomičnom prozirnom krovu kojeg je dizajnirao Frei Otto. Krov je u obliku šatora, a pokriva dio stadiona, dvoranu i bazen, i smatra se remek-djelom suvremene arhitekture, iako izgrađen za olimpijadu 1972. Marienplatz , središte Münchena je mjesto gdje se nalazi Neues Rathaus (Nova gradska vijećnica), gdje se spajaju glavne tranzitne linije, a mještani i posjetitelji podjednako šeću pored uličnih zabavljača, uživaju u restoranima i na terasama koje gledaju na sam trg. Od svih jezera u okolici Münchena, Starnberger See je najpopularnije jer se nalazi na samom rubu grada. To je ujedno i najveća vodena površina u regiji, a nudi atraktivna mjesta za kupanje, jedrenje i surfanje. Članovi plemstva tamo su gradili svoje ljetnikovce; Carica Elizabeta (Sisi) provodila je ljeta u Possenhofenu, dok je njezin rođak Ludwig II boravio u Bergu.
Zagreb München prijevoz nudi Vam “Črnja Tours” svakodnevno autobusnom linijom.
Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na linku vozni red autobusa Črnja Tours
Autobusi za Njemačku Črnja Tours
Online prodaja karata za autobus Črnja Tours

Obratite nam se

Imate pitanja?

Vozni Red

u 10:15 i 17:30h
Zagreb
Polazak

Autobusni kolodvor Zagreb

u 12:30 i 19:50h
Ljubljana
Dolazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

23:15h
Salzburg
Dolazak

P+R Süd – Alpenstraße

u 18:00 i 01:30h
Munich
Dolazak

ZOB Bus terminal