Autobus Zagreb Stuttgart Vozni Red

Autobus Zagreb Stuttgart

Mi Vas najpovoljnije vozimo do Stuttgarta, a naravno i iz Stuttgarta

Svaki dan autobus Zagreb Stuttgart kreće sa Zagrebačkog kolodvora. Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb Stuttgart kreće iz Zagreba u 17:00 i dolazi u Stuttgart oko 3:45 drugi dan. U Stuttgart autobus dolazi na Busterminal SAB, kolodvor kraj zračne luke. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Stuttgart Zagreb kreće iz Stuttgarta u 21:15 te dolazi na Autobusni kolodvor Zagreb oko 9:30.

 

Bus Zagreb Stuttgart vozi oko deset I pol sati do Stuttgarta. Za to vrijeme Zagreb Stuttgart bus prijeđe oprilike 600 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Zagreb Stuttgart autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Zagreb Stuttgart na svome putu staje na sljedećim stanicama: Ljubljana, Villach, Salzburg, Rosenheim, Munchen I Ulm. Autobusni kolodvor Zagreb i Busterminal SAB povezani su Zagreb Stuttgart autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.
Črnja tours za autobus Zagreb Stuttgart ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Zagreb Stuttgart bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb Stuttgart autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Zagreb Stuttgart možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila. Osim Zagreb Stuttgart autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.

Sve naše autobuse pa i Zagreb Stuttgart bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na Zagreb Stuttgart autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.

Stuttgart je veličanstvena prijestolnica Njemačke autoindustrije.
Grad se smjestio na brojnim brdima, dolinama i parkovima, što nije karakteristično za druge velike njemačke gradove. U njemu se nalazi sjedište regionalnog parlamenta, lokalnog vijeća i sjedište protestantske crkve pokrajine Württemberg, kao i jedno od dva sjedišta biskupa katoličke biskupije Rottenburg-Stuttgart.

Moto grada Stuttgarta je “Stuttgart je više…” (za turiste, za privredu itd.). Često se opisuje i kao grad budućnosti. Na inicijativu gradonačelnika, 2007 se počelo sa promocijom Stuttgarta stranim investitorima pod sloganom kreativna moć Njemačke. Stuttgart nosi nadimak švapska metropola, kao aluziju na švapski dijalekt njemačkog jezika koji se govori u tom dijelu Njemačke.Što Stuttgart čini drugačijim? Više od polovice sve djece i mladih u Stuttgartu dolaze od migranata. Postoje mnogi parkovi i zelene površine, velika kulturna scena, kultni gradskih četvrti s dahom klupske scene, vinogradi u srcu grada, mineralne kupke za opuštanje i još mnogo toga – ukratko: grad nudi visoku kvalitetu života. Stuttgart je moderna, urbana, kozmopolitski, održiv i ponekad malo užurban.

ZAGREB (HR) STUTTGART (DE)

Autobusna linija Zagreb Stuttgart (Airport/Fair) koja traje oko 10:45 sati i je udaljena oko 825 kilometara. Autobus Zagreb Stuttgart (Airport/Fair) linija počne u Zagrebu a do Stuttgarta ima 8 stanica.

Autobusni kolodvor Zagreb i Autobusni kolodvor Stuttgart (Airport/Fair) svakodnevno su povezani tijekom cijele godine.

Opis puta:

Odlazimo iz glavnoga grada Republike Hrvatske – Zagreba, sljedi Ljubljana, Villach, Salzburg, Munich, Ulm, Stuttgart, Stuttgart (Airport/Fair).

Obratite nam se

Imate pitanja?

Vozni Red

17:00h
Zagreb
Polazak

Autobusni kolodvor Zagreb

19:15h
Ljubljana
Dolazak

Autobusni kolodvor Ljubljana

20:45h
Villach
Dolazak

Bus Terminal

23:00h
Salzburg
Dolazak

P+R Süd – Alpenstraße

00:10h
Rosenheim
Dolazak

Eisstadion

01:00h
Munich
Dolazak

ZOB Bus terminal

02:40h
Ulm
Dolazak

Eberhard-Finckh-Straße

03:45h
Stuttgart
Dolazak

SAB Bus terminal