Autobus Zagreb Trst

Svaki dan autobus Zagreb Trst kreće sa Zagrebačkog kolodvora. Autobusni kolodvor Zagreb je najveća hrvatska autobusna stanica s najvećim brojem putnika i središte stotina domaćih i međunarodnih linija i autobusnih veza! Središnja točka za sve naše međunarodne linije. Prema voznom redu autobus Zagreb Trst kreće iz Zagreba u 4:55 i 13:45. U Trst autobus dolazi na glavni kolodvor tako zvani Silos. U suprotnome pravcu vozni red kaže da autobus Trst Zagreb kreće iz Trsta u 8:45 i 17:45.

Bus Zagreb Trst vozi oko četiri sata. Za to vrijeme Zagreb Trst bus prijeđe oprilike 170 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Zagreb Trst autobus prolazi graničnu kontrolu između Hrvatske i Slovenije. Bus Zagreb Trst ima jednu međustanicu na svome putu I to u Ljubljani Autobusni kolodvor Zagreb i kolodvoru u Trstu povezani su Zagreb Trst autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.
Črnja tours za autobus Zagreb Trst ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Zagreb Trst bus možete kupiti uz 25% popusta. Zagreb Trst autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Ako posjedujete Črnja tours karticu za bus Zagreb Trst možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Ukoliko želite Črnja tours karticu samo nam se javite u najbližoj poslovnici ili preko e-maila. Osim Zagreb Trst autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude.
Sve naše autobuse pa i Zagreb Trieste bus odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garažu. Na većini autobusa pa tako i na Zagreb Trieste autobusu dostupan je free WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama. Naše osoblje se uvijek trudi biti maksimalno na usluzi putnicima.