bus donji miholjac pula

Mi Vas najpovoljnije vozimo od Donjeg Miholjca do Pule, a naravno i iz Pule do Donjeg  Miholjca.

Cijena

od
HRK139,50/ OSOBI
  • Jednosmjerna karta - 279,00 kn
  • Studenti, umirovljenici, nezaposleni - 209,25 kn
  • VIP karta - 139,50 kn
  • Djeca do 6 godina - 55,80 kn
  • 6 karta - 27,90 kn
KUPI KARTU

 

Svaki dan autobus Donji Miholjac Pula kreće sa Autobusnog kolodvora u Donji Miholjac. Autobusni kolodvor Donji Miholjac je najveći kolodvor u svojoj okolici pa stoga je i glavno središte sakupljanja putnika na tom prostoru. Prema voznom redu imamo dva polaska iz Donjeg Miholjca prema Puli. Prvi autobus Donji Miholjac Pula kreće u 05:45 i dolazi u Pulu u 14:15. Drugi autobus Donji Miholjac Pula kreće iz Donjeg Miholjca u 13:00 i dolazi u Pulu u 21:05. U Puli autobus dolazi na Autobusni kolodvor Pula. U suprotnome pravcu vozni red kaže da prvi autobus Pula Donji Miholjac kreće iz Pule u 06:10 te stiže u Donji Miholjac u 14:30, a drugi autobus Pula Donji Miholjac kreće iz Pule u 12:50 i stiže u Donji Miholjac u 21:50. Autobus Pula Donji Miholjac dolazi na Autobusni kolodvor Donji Miholjac.

Bus Donji Miholjac Pula vozi oko osam sati do Pule. Za to vrijeme Donji Miholjac Pula bus prijeđe otprilike 500 kilometara, uglavnom vozi autoputom što vožnju čini ugodnom i sigurnom. Na svome putu Donji Miholjac Pula bus prolazi kroz nekoliko gradova. Autobusni kolodvor Donji Miholjac i Autobusni kolodvor Pula odlično su povezani  Donji Miholjac Pula autobusom svakodnevno, tokom cijele godine.

Črnja Tours za autobus Donji Miholjac Pula ima najnižu akcijsku cijenu na tržištu. Povratnu kartu za Donji Miholjac Pula bus možete kupiti uz 25% popusta. Donji Miholjac Pula autobus kao i sve naše redovne linije nudi i dodatne popuste za studente, umirovljenike i nezaposlene. Ovi popusti kreću se od 25% na jednosmjerne karte kao i 35% na povratne karte. Osim Donji Miholjac Pula autobusa provjerite i druge destinacije iz naše ponude. Sve naše autobuse pa i Donji Miholjac Pula odlikuje visoka razina udobnosti i sigurnosti. Svi naši autobusi redovito se održavaju u vlastitoj garaži. Na većini autobusa pa tako i na Donji Miholjac Pula autobusu dostupan je WiFi. Dodatna pogodnost je što se prtljaga ne naplaćuje na našim linijama.

Vozni red za linije Črnja Tours možete pronaći na link

vozni red autobusa Črnja Tours
Online prodaja karata za autobus Črnja Tours

Leave a Reply

informacije