fbpx

Kupke nam služe za revitalizaciju i opuštanje organizma, posebno ako smo imali ili imamo zdravstvene tegobe. Ljekovite kupke bude naša osjetila, smanjuju stres, jačaju imunitet te pomažu kod viška toksina u organizmu. Upravo takva oaza zdravlja i mira se nalazi u Stubičkim toplicama s ljekovitim termalnim vodama koje su u upotrebi još od vremena Starog Rima te s punim pravom glasi za zdravstveno odredište kao i mjesto za rehabilitaciju. Ono mu  daje sasvim  novu dimenziju visokokvalitetnog turizma. Stubičke toplice smještene su na sjevernoj padini Medvednice, samo 40 km od Zagreba te s pravom nosi visoku titulu kao prestižno mjesto zdravlja i lječilišnog turizma. Ondje možete opustiti svoje tijelo ljekovitom termalnom vodom gdje temperature na izvoru iznose 43-69,5 °C. Povijest seže od 19.-og stoljeća kada je biskup Maksimilijan Vrhovac prepoznao ljekovitost ovih termalnih izvora te otkupljuje kupalište koje se trenutno tada nalazilo te gradi novo, tada Stubičke toplice postaju  pravo zdravstveno i turističko odredište. U sklopu bogatstva koje nam pruža ljekovitost termalne vode  možete uživati u unutarnjim bazenima te Wellnessu sa saunama kao i prostorima za masažu i relaksaciju. Svatko bi svome tijelu trebao priuštiti kvalitetnu masažu jer ona djeluje istodobno na naše fizičko i psihičko stanje jer  nam služi za psihofizičko relaksiranje te  brži oporavak od raznih zdravstvenih tegoba, a zdravom organizmu pruža iskonsko opuštanje svih mišića na tijelu. Ovim načinom smanjite napetost, bolove u tijelu i osjetite opuštenost i zadovoljstvo. Masažom možete brže ukloniti umor te se riješiti  psihičke napetosti u organizmu zahvaljujući serotoninu koji se tada pojačano luči. Jer sami današnji bioritam što podrazumijeva ubrzani stil života rezultira manjkom serotonina tzv. Hormona sreće čija je posljedica umor, tjeskoba, nesanica te dr. Zato se Črnja tours pobrinuo za Vas te organizira 04.04. 2018. g izlet u Stubičke toplice polaskom iz Pule u 6:00 h, Rovinja u 6:30 h, Poreča 07:00 h te besplatni ručak  uz prezentaciju proizvoda za poboljšanje stanja vašeg organizma u prestižnom Hotelu Matija Gubecsmještenog na samom izvoru termalne i ljekovite vode okruženog zelenilom i duhom prirode. Prepustite se u ruke stručnjaka te uživajte u potpunom komforu, gastronomskim delicijama te vrhunskoj usluzi koju ćemo vam sa zadovoljstvom pružiti da vaš boravak bude više nego ugodan.

 

 

DATUM POLASKA: 04.04.2018.g

VRIJEME POLASKA:

-Pula  6:00 H

-Rovinj 6:30 H

-Poreč  07:10 H

 

 Ostale destinacije po potrebi!

Cijena izleta iznosi samo 99 kn!

U cijenu je uključeno:

 -Prijevoz luksuznim autobusom

 -Stručno vodstvo

 -Besplatna ulaznica na prestižno kupalište u Hotelu Matija Gubec

 -Besplatan ručak uz  prezentaciju proizvoda za  poboljšanje općeg stanja organizma

                                         Info na: 091 4800 121

 

 

Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.
Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

Molimo Vas da na uplatnici upišete Vaše ime i prezime, iznos ovisno o broju osoba koje putuju, primatelja: Črnja tours d.o.o. Rok za prijavu je tri dana prije polaska.

Rok za odjavu putovanja je sedam dana prije realizacije istog.

Za ovaj program izleta vrijede opći uvjeti putovanja Republike Hrvatske.

Leave a Reply

Call Now Button