fbpx

Uskršnja bajka u obitelji Salaj

Želite probuditi dijete u sebi kao i svojim klincima pružiti neopisiv doživljaj satkan od čiste ljubavi i kreativnosti obitelji Salaj. Početak ove bajke nalazi se nedaleko od Čazme na prijelazu iz Središnje Hrvatske u Slavoniju kada je prvo Zlatko Salaj svojoj obitelji odlučio pružiti istinski ugođaj Božića, što je i napravio na način koji se jednostavno ne može opisati već istinski doživjeti. Razlog tome što gospodin Zlatko u svome djetinjstvu je isto samo mogao sanjati zbog nepovoljne financijske prilike svoje obitelji.

Kreativnost i Ljubav

Tako sve počinje 2001 godine kada je uveo poseban Božićni duh okitivši imanje sa 7000 lampica. Jasno takav pothvat sigurno nije mogao proći nezapaženo te je odmah dobio pozitivne ovacije kao i interes drugih da se pridruže toj Božićnoj čaroliji.
Sam oduševljen pozitivnim komentarima vlastite obitelji i svih prolaznika isto je napravio i sljedeće godine, tada još nije mogao niti sanjati da će kreativnost i ljubav dostići opsege tako da isto imanje počinje posjećivati na tisuće ljudi iz cijeloga svijeta.
Salajevi sada Božićnu bajku rade u punom doslovno svijetu s čak milijun i petsto lampica, što ih i dalje ne sputava da rastu iz svake godine s nizom novih sadržaja.

Uskršnja Priča

Tako dolazimo 2012 do nove maštovitosti obitelji Salaj koji svoju ponudu proširuju osmislivši Manifestaciju pod nazivom Uskršnja priča obitelji Salaj. Cijela organizacija vrši se na imanju od šest hektara gdje možete vidjeti brojne biljke, potočiće te jezerca. U krajolik se uklapaju brojne svjetleće pisanice koje ujedno i jesu simbol života te druge uskrsne instalacije poput zečeva,kokoši i prekrasnih pilića. Zakoračite u svijet mašte i pružite svojim klincima kao i sebi nezaboravan doživljaj i zabavu te uživajte u praznicima koje vam obitelj Salaj na istinski kreativan način od srca pružaju.

U cijenu je uključeno:
-Prijevoz luksuznim autobusom
-Stručno vodstvo
-Promocija turističkih aranžmana Črna Toursa i prezentaciju proizvoda za poboljšanje općeg stanja organizma

Leave a Reply

Call Now Button