Posjetite kuću leptira u Italiji! Le casa delle farfalle Bordano

Ono što leprša i leti obasjanim nebom siguro jest  leptir koji svojim izgledom, oblikom krila i izvanrednim kombinacijama boja savršeno privlači pažnju. Zbog svoje ljepote, sklada te sjaja ne mogu im konkurirati mnoge životinje, jer zaista predstavljaju dragulj prirode. Ponašanje leptira je neograničeno, neki će prilikom sjedenja na cvijetu širom otvoriti svoja krila, zbog dodatnog grijanja dok će druge vrste samo sletjeti i dalje nastaviti svoj put. Određene vrste uopće ne lete kada je vrijeme oblačno dok druge izbjegavaju sunčeve zrake koliko god je moguće. Danas ima oko 140 000 leptira koji su opisani zato dopustite da vas osvoje svojom raznolikošću I ljepotom. Doživite prirodu na poseban način i odvedite sebi dragu osobu u svijet leptira! Oživite istraživača u sebi! Ekipa Črnja Toursa d.o.o. Vas vodi put nezaboravnih uspomena koje će Vam ostati trajno u sjećanju!

 

DATUMI

UKRCAJ

24.03.2018

 kontaktirajte nas
   

 

 

Kuća Butterflya u Bordanu Kuća Butterflya Bordana je kutak tropske šume u Friuli Venezia Giulia. To je najveći prikaz živih leptira i insekata u Italiji s 1.000 četvornih metara zagrijanih staklenika, izložbi i radionica. Više od 400 vrsta leptira iz cijelog svijeta smješteno je u tri velika vrtna staklenika koja reproduciraju svoje prirodno stanište, egzotičnim biljkama i životinjama: tropskom Afrikom, Azijom i prašumama Amazonskog bazena.

Pri povratku shopping u Trstu!

za samo  190,00 kuna

Djeca od 0-7 godina 170,00 kuna

( u cijenu je uključen PDV )

Provedite uz nas čaroban dan

PROMOCIJA NIJE UKLJUČENA!

Cijena uključuje:

 

• Prijevoz visokoturističkim autobusom
• Turističkog pratitelja tijekom puta
• Troškove organizacije i prodaje aranžmana
Cijena ne uključuje:

 

 • Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
• Putno osiguranje – zdravstveno osiguranje

  Svoju rezervaciju potvrdite na broj telefona 091 480 0121   ili 052  812 820

Cijena grupne ulaznice iznosi 6 eura,normalna cijena 8 eura!

Djeca 0-4 godine imaju omogućen besplatan ulaz!

radnim danom od 08 – 20 h te subotom od 08 -13 h.

Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

 

Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

 Molimo Vas da na uplatnici upišete Vaše ime i prezime, iznos ovisno o broju osoba koje putuju, primatelja: Črnja tours d.o.o. Rok za prijavu je tri dana prije polaska.

Rok za odjavu putovanja je sedam dana prije realizacije istog.

Za ovaj program izleta vrijede opći uvjeti putovanja Republike Hrvatske.