fbpx

Tvrtka Črnja tours, sa sjedištem u Rovinju, djeluje od 1993 godine i bavi se linijskim prijevozom, turizmom i organiziranjem jednodnevnih i višednevnih putovanja.

Naš glavni cilj je osigurati vam najugodnije moguće putovanje. Zato stalno ulažemo u vozni park koji trenutno broji više od 40 vozila. Od toga je 20 novih vozila MAN LIONS COACH (mlađe od dvije godine) i 10 autobusa marke SETRA serije 5. Vozila zadovoljavaju EURO 6 i EURO 5 standarde.

Najvažniji dio svake tvrtke je djelatnik, zato Črnja tours neprestano ulaže u edukaciju svojih 150 djelatnika, vozača profesionalaca, vodiča i turističkih djelatnika koji će vam tijekom vaših putovanja po najljepšim europskim odredištima poput

Pariza, Praga, Budimpešte, Rima, Firenze, Krakowa i Amsterdama…

uvijek rado biti na raspolaganju.

Našim putnicima osim kompletne ponude na putovanju, nudimo i mogućnost druženja uz zadnju večeru sa živom glazbom i plesom.

Črnja tours je obiteljska tvrtka čiji su vlasnici Igor i Alen Črnja.

Od malog prijevoznika lokalnog karaktera, tvrtka je u nekoliko godina izrasla u prijevoznika koji svoje usluge nudi na teritoriju cijele Hrvatske kao i u inozemstvu.

Iako smo novi u linijskom prijevozu, naša mreža linija povezuje sve gradove u Hrvatskoj sa gradovima u Njemačkoj, Sloveniji, Italiji, Austriji.

Provjerite i vi zašto se naši putnici nama stalno vraćaju…