+385913030356 -> Linijski Prijevoz
+385996086043
+38552812820 -> Putnički Aranžmani
+385993494635 -> Jednodnevni Izleti

O nama

U djelatnike, kao glavni resurs i temelj svake dobre i priznate tvrtke, ČRNJA TOURS neprestano ulaže. Trenutno je zaposleno 160 djelatnika, vozača profesionalaca, vodiča i turističkih djelatnika koji će Vam tijekom Vaših putovanja po najljepšim europskim odredištima poput Pariza, Praga, Budimpešte, Rima, Firenze, Krakowa, Amsterdama… uvijek rado biti na raspolaganju. Črnja tours, obiteljska tvrtka čiji su vlasnici Igor i Alen Črnja, se organiziranjem putovanja autobusom bavi od 2000. godine i iz dana u dan širi spektar svojih usluga. Trenutno nudimo usluge i servis diljem Hrvatske kao i u inozemstvu.

ZAŠTO ČRNJA TOURS? ZAŠTO PUTOVATI S NAMA?

Sedam novih, komfornih Setra autobusa, s vrhunskom opremom, zadovoljit će i one najzahtjevnije putnike na našim daljnjim putovanjima poput odredišta kao što su Pariz gdje naši putnici odsjedaju u Ulmu (njemački grad); Prag, Budimpešta, Krakow, Rim, Firenza, Amsterdam… Sigurnost, udobnost, ljubaznost i profesionalnost naših djelatnika i partnera te nadasve zadovoljan korisnik moto su Črnja toursa. Naši su Vam profesionalni vozači i vodiči uvijek na raspolaganju, a na svakom Vas putovanju očekuje puno smijeha, zabave, plesa… Pridružite se brojnim zadovoljnim klijentima.

Našim putnicima osim kompletne ponude na putovanju, nudimo i mogućnost druženja uz zadnju večeru sa živom glazbom i plesom.

Provjerite i vi zašto se naši putnici nama stalno vraćaju…