fbpx

reća i uspjeh su opravdani jedino ako se složiš da ih velikodušno podijeliš s drugima. Stoga sa  zadovoljstvom vam nudimo jednodnevni izlet u Umag i Novigrad uz promocijsku cijenu od samo 99 kn ugodno društvo te brižno osoblje koje će se pobrinuti da budete u dobrim rukama. Također u cijenu je uključen besplatan ručak u prestižnoj Konobi Volta Fužine gdje ćete se oslastiti uz tradicionalnu ponudu. Također ćete dobiti korisne savjete sa zdravlje i vitalnost koji će napraviti velike promjene u općem stanju organizma i osigurati vam zdraviji i kvalitetniji život.

Jedinstvenu priliku možete iskoristiti u vremenskom razdoblju od :

                      -15. 03. 2018  Četvrtak

                      -16.03.2018    Petak

                      -18.03.2018    Nedjelja

 

Polazak je u 6:30 h sa Zagrebačkog velesajma prema određenim destinacijama uz iskusnog turističkog pratitelja te pozitivnu i ugodnu atmosferu.

 

U cijenu je uključeno:

-Prijevoz luksuznim autobusom

-Stručno vodstvo

-Razgledavanje Umaga i Novigrada

-Promocija turističkih aranžmana Črna Toursa i prezentaciju proizvoda za poboljšanje općeg stanja organizma uz besplatan ručak u luksuznoj konobi Volta Fužine

 

 

 

 

UMAG

Saznajte sve o povijesti, kulturi i umjetnosti  ovog izrazito turističkog mjesta koji će vas osvojiti svojim bogatstvom ponude. UMAG je naime sam po sebi poznat  po prirodnim ljepotama te sami zemljopisni položaj bio je presudan za razvoj turizma. Tome možemo zahvaliti i razvoju poljoprivrede jer nam plodno tlo omogućava uzgoj maslina te vinove loze kao i tradicionalnih kultura karakterističnih za mediteransko podneblje. Ovaj grad će vas osvojiti svojom ljepotom,renesansnim i baroknim zgradama crkvama kao i kristalno čistim morem koje je pogodno za kupanje od svibnja do listopada.  Vinarstvo je također velika prednost zbog same vinove loze je su sama istarska vina jedna od najcjenjenijih.  Agroturizam također privlači sve više turista koji tragaju za neobičnim i nesvakidašnjim prizorima i lokacijama. Također Umag ne zaostaje u domenama kulture i umjetnosti zahvaljujući  pučkom učilištu Ante Babića. Muzej grada Umaga smješten je u starom dijelu grada, u srednjovjekovnoj kuli koja potječe iz 14. Stoljeća. Za posjetiti preporučuje se posjetiti  se Kulu koja je ujedno izložbeni prostor muzeja. Ista je povijesni simbol Umaga, poznat zbog svoje ljepote i iskonske unikatnosti. Posjetite Umaške zidine s djelomično gradskim vratima te pomičnim mostom, kao i Crkvu sv. Roka iz 16 st. S oslikanim stropom. Želimo vam ugodan provod uz jedinstvene starinske ljepote, vrhunski morski jelovnik te ugodno društvo koje ćemo vam sa zadovoljstvom pružiti.

 

NOVIGRAD

Ribarsko mjestašce postalo je hit destinacija odredišta s dolascima iz čitave Europe. No najbitnije što se zadovoljni turisti uvijek redovno vraćaju ovom gradiću s posebnim šarmom koji je sačuvao kao mirni ribarski gradić te ugodnu i intimnu atmosferu svojstvenu malim mediteranskim gradićima. Dragulj kako se doslovno i može nazvati prepun je povijesnih znamenitosti, sačuvanih prirodnih ljepota, vrhunskih gastronomskih delicija koji će vas očarati te nagnuti na ponovni povratak ovim Gradskim zidinama koje su sačuvale tradiciju i kulturu što čini što čini raskošno povijesno nasljeđe grada čiji prvi pisani spomen seže  iz daleke 599. Godine. Samostojeći zvonik župne crkve sv. Pelagija i sv. Maksima iz 1883. godine, glavni su motiv grada Novigrada. Također možete posjetiti  Župnu crkvu sv. Pelagija i sv. Maksima, trobrodnu baziliku s jedinom ranoromaničkom kriptom u Istri. Novigrad se ponosno može hvaliti muzejom Lapidarij sa zbirkom kamenih spomenika i Mauricijevim ciborijem iz 8. Stoljeća. Također prelijepe zidine s kulama i nekadašnjim glavnim gradskim vratima. U starinskoj palači obitelji Ringo nalazi se galerija obitelji Rigo koju trebate posjetiti prvom prilikom. Uživajte u ovom šarmantnom gradiću obdarenom bogatom prošlošću i ugodnom društvu koje ćemo vam sa zadovoljnošću pružiti.

 

Leave a Reply

Call Now Button