Sprema Vam se nezaboravna avantura - četverodnevno druženje U Krakowu. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., ispuniti će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i povijesne riznice blaga,  te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju. Pridružite se i Vi srednjovjekovnoj i povijesnoj kulturi i ličnostima iz poljske povijesti i umjetnosti!

Sprema Vam se nezaboravna avantura – četverodnevno druženje U Krakowu. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., ispuniti će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i povijesne riznice blaga,  te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju. Pridružite se i Vi srednjovjekovnoj i povijesnoj kulturi i ličnostima iz poljske povijesti i umjetnosti!

24.03.2018

.  kontaktirajte nas
1. DAN – POLAZAK WIELICZKA
  1. dan: WIELICZKA :             

Polazak u ranim jutarnjim satima iz Vašeg ili večeg mjesta, vožnja uz kraća usputna zaustavljanja, kako biste se odmorili i osvježili. Dolazak u večernjim satima u Wieliczku. Smještaj u hotelu (***). Mogućnost večere u hotelu (uz doplatu). Noćenje.

2. DAN – WIELICZKA-KRAKOW

2. dan: WIELICZKA KRAKOW:

Nakon doručka predlažemo Vam razgled Wieliczke-SREDNJOVJEKOVNI RUDNIK I MUZEJ SOLI u čijima se gornjim dijelovima nalazi muzej sa dvoranama koje su posvećene događajima i ličnostima iz poljske povijesti, umjetnine napravljene od soli, podzemna katedrala, labirint tunela dužine je 300km na devet razina i dubine do 327 m sa predmetima isklesanim ljudskom rukom iz blokova soli. U popodnevnim satima predlažemo Vam panoramski razgled Krakowa, grada kazališta, galerija, zabave,lijepih trgovina, kako s modernim tako i onim s folklornim artiklima. Grad za istraživanje, kupnju i šetnju u prošlost. Razgled brdašca WAWEL  gdje se nalazi kraljevski dvorac i katedrala (mjesto krunjenja i počivalište poljskih kraljeva). Posjet glavnoj tržnici, glavnom gradskom trgu (Rynek G owny), dalje prolazimo kroz FLORIJANSKA VRATA do utvrde BARBAKAN,CRKVA SV. FLORIJANA NA TRGU MATEJKI,FLORIANSKA ULICA, tornja i crkve SV:MARIJE, sa NAJVEĆI  GOTIČKIM OLTAROM  u EUROPI, razgled KAZIMIROVE ŽIDOVSKE ČETVRTI. Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje..

3. DAN – WIELICZKA-WADOVICE-AUCHWITZ-WIELICZKA

3. dan: WIELICZKA – WADOVICE – AUSCHWITZ- WIELICZKA:

Nakon doručka predlažemo Vam razgled AUSCHWITZa, sjećanje na žrtve holokausta.. A u popodnevnim satima u razgled WADOWICE, rodnog grada PAPE IVANA PAVLA II. Posjet crkvi u kojoj se nalazi krstionica u kojoj je kršten KAROL WOJITILA, razgled rodne kuće i muzeja Pape Ivana Pavla II. Slobodno vrijeme za degustaciju kremovki (kolača u kojem je uživao i Papa). Večera u tipičnom poljskom restoranu (uz nadoplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN – POVRATAK

4. dan: POVRATAK

Nakon doručka povratak uz usputna zaustavljanja. Dolazak u večernjim satima.

OSNOVNI ARANŽMAN

CIJENA: 1590,00 kn


Uključeno u aranžman:

  • – prijevoz modernim Luxus autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)- tri noćenja u komfornom hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom- pratitelj putovanja- osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće- priprema i organizacija putovanja

DODATNI ARANŽMAN

CIJENA: 90,00 € / 675,00 kn


Uključeno u aranžman:

  • razgled Wieliczka I Krakowrazgled Wadowice i  Auschwitz2 večere u hotelu1 tipična večera u poljskom restoranu
  • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
  • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
  • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
  • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 130,00 eura (za 3 noćenja).
  • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Krakow dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati WIENER OSIGURANJE,VIENNA INSURANCE GROUP d.d. SLOVENSKA ULICA 24 ,10,000 Zagreb .Polica osiguranja jamstva  se vodi pod brojem 1501-00000548(uz predočenje dokaza o uplati aranžmana).Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja! OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE. Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!

ŽIRO RAČUN – IKB 2380006 – 1147004980   ID KOD – HR-AB-52-040080618

 

Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 

U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

 

Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.