Sprema Vam se nezaboravna avantura – četverodnevno druženje U Pragu. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., ispuniti će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i gastronomske riznice blaga Praga te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju.

DATUMI UKRCAJ
03.10.2016.  kontaktirajte nas
08.10.2016.  kontaktirajte nas
13.10.2016.  kontaktirajte nas
18.10.2016.  kontaktirajte nas
23.10.2016.  kontaktirajte nas
28.10.2016.  kontaktirajte nas
1. DAN – POLAZAK
U ovu avanturu krećemo u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg ili bližeg većeg mjesta. Slijedi vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Češku sa zaustavljanjima svaka dva sata kako biste se odmorili i osvježili. U večernjim satima dolazak i smještaj u hotel ***, u blizini Praga. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu).  Noćenje.
2. DAN – PRAG
Nakon doručka imate mogućnost razgledavanja Praga – panoramski obilazak uz pratnju lokalnog vodiča, što uključuje i obilazak starogradske jezgre počevši od KARLOVOG MOSTA… do VACLAVSKOG TRGA. Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastite sadržaje, a navečer Vam nudimo mogućnost večere(uz nadoplatu) u staropraškoj pivnici uz tradicionalnu češku kuhinju i glazbu. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN – PRAG - KARLOVY VARY - PRAG

Nakon doručka imate mogućnost krenuti s nama u obilazak najpoznatijih čeških toplica Karlovy Vary. Kolonade s mineralnim izvorima, izvanrednim spomenicima, zeleni parkovi i poseban ugođaj … Sve to i još mnogo više čini Karlovy Vary jedan od najljepših spa gradova koje možete posjetiti. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje, nakon čega Vam preporučujemo posjet tvornici BECHEROVKE uz degustaciju najpoznatijeg češkog pića. Pri povratku u hotel zaustavljanje u jednom od Shopping centara. Predzadnji dan Vašeg boravka u Pragu možete obilježiti s nama na veseloj zabavi uz glazbu, ples i večeru uz nadoplatu. Noćenje.

4. DAN – POVRATAK
Nakon doručka polazak prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. Dolazak u kasnim večern

OSNOVNI ARANŽMAN

CIJENA: 2150,00 kn


Uključeno u aranžman:

 • prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)
 • 3 noćenja u komfornom hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • pratitelj putovanja
 • osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • priprema i organizacija putovanja

DODATNI ARANŽMAN

CIJENA: 600,00kn


Uključeno u aranžman:

 • razgled grada Praga
 • lokalni vodič
 • večeru u staropraškoj pivnici
 • razgled Karlovy Vary
 • večeru u hotelu uz glazbu i ples
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 eura (za 3 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Prag dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!