Sprema Vam se nezaboravna avantura – četverodnevno druženje u Rimu. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., ispuniti će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i gastronomske riznice blaga Rima te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju.

DATUMI UKRCAJ

26.01.2018

 Kontakt
 +385(52)812-820
1. DAN – POLAZAK, HRVATSKA – TERME FIUGGI

Polazak je predviđen u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta. Vožnja uz zaustavljanja svaka dva sata za odmor i osvježenje od puta. U večernjim satima dolazak u Terme Fiuggi. Smještaj u hotel i  mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu), noćenje.

2. DAN – TERME FIUGGI – RIM – TERME FIUGGI

Nakon doručka nudimo Vam mogućnost odlaska u razgled Rima – panoramski razgled grada autobusom uz pratnju lokalnog vodiča. U razgledavanje su uključene najpoznatije znamenitosti: FORUM ROMANUM, COLOSEUM, CASTEL, SANT’ANGELO, FONTANA DI TREVI, PANTEON, PIAZZA NAVONA, PIAZZA DI SPAGNA, MARCELLOV TEATAR, razgled Vatikana: Piazza San Pietro s Berberninijevom kolonadom, Basilica di San Pietro. Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu).  Noćenje.

3. DAN – TERME FIUGGI - POMPEJI, NAPULJ – TERME FIUGGI

Nakon doručka nudimo Vam mogućnost odlaska u razgled u Pompeje, drevnog grada u napuljskom zaljevu, uz pratnju lokalnog vodiča. Poslijepodne mogućnost  razgleda NAPULJA sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel, gdje možete svoje putovanje obilježiti sa nama u veseloj zabavi uz glazbu, ples i večeru uz nadoplatu. Noćenje.

4. DAN – POVRATAK, TERME FIUGGI - HRVATSKA

Nakon doručka povratak uz usputna zaustavljanja. SHOPPING u Portogruaru.  Dolazak u večernjim satima.

OSNOVNI ARANŽMAN


Uključeno u aranžman:

 • prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)
 • 3 noćenja u komfornom hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • pratitelj putovanja
 • osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • priprema i organizacija putovanja

DODATNI ARANŽMAN


Uključeno u aranžman:

 • cjelodnevni razgled Rima
 • lokalnog vodiča
 • ulaznice u grad Rim te ulaznice u Pompeje
 • 3 večere i zabava uz glazbu
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12 rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 eura (za 3 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Rim dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!