Advent Opatija

0
Cijena
Od120 Kn
Cijena
Od120 Kn
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

83

Zašto odabrati nas?

  • Zajamčeno najniža cijena
  • Korisnička podrška 24/7
  • Pomno odabrana putovanja
  • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

info: +385914800072,+38552812820
mail: info@crnja-tours.hr
Slijedeći polasci:

Detalji

Opatija – Najljepši Advent uz more i ove će zime u prilagođenom obliku Opatiju ponovo ukrasiti svečanim blagdanskim ruhom. Zima u ovoj slavnoj europskoj destinaciji duge tradicije donosi posebne draži i iskustva: miris punča i kuhanog vina, okus najfinijih slastica iz gradskih kavana, zvuk božićne glazbe u parkovima i na ulicama, šetnje na ljekovitom zraku uz samu morsku obalu.

Trsat – Božićna bajka na Trsatskoj gradini proteklih je godina postala apsolutni adventski hit u regiji, a ove će godine zasjati u svom četvrtom izdanju. Nakon što je u protekle tri godine oduševila Riječanke i Riječane, ali i posjetitelje iz cijele regije, ovogodišnji Advent odvijat će se u prilagođenom izdanju.

Polazak

Cijena uključuje

  • Prijevoz autobusom luksuznim turističkim autobusom
  • Razgled Opatije uz stručno vodstvo
Šta vas očekuje

Romantična atmosfera tijekom blagdanskih dana čini Opatiju idealnom destinacijom za parove. Grad na čijim su se ulicama nekada odvijale velike ljubavne priče sa slavnim protagonisticama poput carice Sissi ili Isadore Duncan, sve do danas je zadržao svoje „tajne moći“ zbog kojih se večernji poljupci u Parku mladenaca zauvijek pamte. Romantiku će upotpuniti i prigodna blagdanska ponuda ugostitelja koji će se predstaviti pomno osmišljenim specijalitetima.
Najljepši Advent uz more ispunit će i obiteljski odmor bogatim doživljajima. I roditelji i djeca uživat će u istraživanju pješačkih, planinarskih i biciklističkih staza u opatijskom zaleđu ili opuštenoj šetnji kroz grad raskošno uređen blagdanskim dekoracijama. Posebice ako se nakon toga zaslade vrhunskim pralinama u maloj opatijskoj tvornici čokolade ili ukusnim tortama i kolačima u poznatim kavanama. Prosinac je u Opatiji vrijeme posvećeno čokoladi. Kavane, lokali i restorani zato će blagdanske dane zasladiti velikim izborom čokoladnih delicija, koju će pratiti i brojna iznenađenja i akcije.

slike:
Call Now Buttoninformacije