fbpx

Amsterdam (6 dana)

0
Cijena
Od3,150 Kn
Cijena
Od3,150 Kn
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* Slanjem poruke slažete se s Uvjetima pružanja usluge i Izjavom o privatnosti .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3711
Opis Izleta

6 predivnih dana u Veneciji sjeverne Europe.

Tako naime nazivaju Amsterdam, grad ispresjecan sa oko 160 kanala koji dijele grad na 90 otočića na kojima su brojne stare građanske kuće. Amsterdam je grad koji živi dva života koja su potpuno odvojena. Naime u Amsterdamu su konzumiranje lakih opojnih droga i prostitucija legalni u za to specijaliziranim lokalima. To je noćni Amsterdam okrenut starijoj populaciji željnoj takvog tipa zabave. Dnevni Amsterdam, glavni grad Nizozemske i važno gospodarsko i kulturno središte, obiluje muzejima, staretinarnicama, veleposlanstvima i sjedištima stranih kompanija. Pravi šarm grada leži u otmjenim gospodskim kućama trgovaca uz kanale i njihovim detaljima. Odlikuju ih karakteristične sjevernoeuropske, izdužene fasade i zanimljivo je da su se tako gradile jer se za svaki prozor plaćao visoki porez. Glavna karakteristika prozora je da su bez zavjesa jer kalvinisti smatraju da pravi vjernici nemaju što skrivati od Boga.

Amsterdam godišnje posjeti preko 4 milijuna posjetitelja a ljepota i udobnost su na prvom mjestu. Trgovački duh osjeti se na svakom koraku jer u gradu postoji puno dućana sa najrazličitijom robom sa svih kontinenata.

Termini putovanja

Izlet u Amsterdam predviđen je za proljeće 2020

Mjesto Polaska i Povratka

Svi gradovi u Hrvatskoj

3.150,00 kn

Osnovni Aranžman

 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, internet, WC)
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja
 • Jedno noćenje s doručkom u hotelu *** u okolici Nurnberga
 • Tri noćenja sa doručkom u hotelu *** u Amsterdamu
Dodatni paket 1200,00 KUNA

Dodatni Aranžman

 • 1 Večera u hotelu u Nurnbergu
 • 3 večera u hotelu u Amsterdamu
 • Razgled Nurnberga
 • Razgled Amsterdama, Sansee-Scansa i Haarlema, posjet Rijksmuseumu
 • Razgled Haaga i posjet Scheweningenu
 • Posjet Atomimu i Heysellu
Informacije o rezervacijama

Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.

·    Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.

·    Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card  kreditnom karticom Zagrebačke banke, American Express i Diners  karticom do 36 rata ( i cijenu osnovnog aranžmana I dodatni paket)

Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 120 EURA (za 4 noćenja).  Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; (dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Amsterdam dovoljna je osobna iskaznica.

Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana).

Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika.

Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati.

Rezervacije sjedala u autobusu vrše se nakon primljenih uplata.

Črnja tours d.o.o., Štanga bb, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

NAPOMENA:redoslijed razgleda i posjeta lokaliteta može biti promjenjen ovisno o prometnoj situaciji,radnim vremenima kulturno-povijesnih znamenitosti.Navedeni razgledi bit će provedeni u cijelosti,bez obzira na redoslijed obilazaka u jednom danu.

Plan Putovanja

Text box item sample content

1. DAN – POLAZAK, HRVATSKA - NURNBERGDolazak u Nurnberg predviđa se u kasnim popodnevnim satima

Polazak je predviđen u ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta. Slijedi ugodna vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku, uz usputna zaustavljanja svaka dva sata. Dolazak u Nurnberg predviđa se u kasnim popodnevnim satima. Smještaj u hotel i mogućnost večere u hotelu uz doplatu. Noćenje

2. DAN – NURNBERG-AMSTERDAM Preporučamo Vam razgled Nurnberga, grada koji još pamti rođenje sina velikog češkog kralja i cara Svetog Rimskog Carstva Karla IV.

Nakon doručka preporučamo Vam razgled Nurnberga, grada koji još pamti rođenje sina velikog češkog kralja i cara Svetog Rimskog Carstva Karla IV, zbog čega je iz gradskih fontana deset dana curilo vino umjesto vode. Odlično očuvane gradske zidine, titula ‘neslužbene prijestolnice’ Svetog Rimskog Carstva, zlatno razdoblje renesanse Albrechta Durera, ali i godine Hitlerovog razdoblja, snažno su obilježile grad te godišnje privlače brojne goste. Nakon razgleda nastavak vožnje prema Amsterdamu, dolazak u večernjim satima, smještaj u hotel te večera (uz nadoplatu).

3.DAN AMSTERDAMPanoramski razgled Amsterdama

akon doručka, autobusom ćemo se zaputiti prema centru Amsterdama, kratki panoramski razgled: Stopera, Waterlooplein, Rokin, Damrak, burza, Centraal Station, crkva sv.Nikole, Nemo; a zatim i pješački: stara gradska jezgra, Rembrandtova rodna kuća, ulica crvenih svjetiljki, Oude Kerk, glavni gradski trg Dam, Kraljevska palača, Nieuwe Kerk, Begijnhof, Kalverstraat. Pauza za ručak i obilazak cvjetne tržnice – Bloemenmarkt. Nakon pauze, šetnja do Leidsepleina, najživahnijeg amsterdamskog trga, prepunog kafića, restorana i kulturnih institucija. Prošetat ćemo jednim od najljepših gradskih parkova, Vondelparku. U Amsterdamu ne propuštamo posjet Heineken muzeju koji nam sprema brojna iznenađenja. Povratak u hotel, večera (uz nadoplatu).

4. DAN MINI NIZOZEMSKA TURAPolazak prema Den Haagu, glavnom gradu Nizozemske

Nakon doručka polazak prema 60ak km udaljenom Den Haagu, glavnom gradu Nizozemske u kojem su smještene glavne državne institucije. Kratko zaustavljanje kod Binnenhofa, kompleksa nalik na dvorac koji je dom Parlamenta; vožnja do Palače mira gdje je smješten Međunarodni sud pravde. Nastavljamo prema Scheveningenu, glamuroznom kupalištu na Sjevernom moru, čije beskrajno duge pješčane plaže oduzimaju dah. U popodnevnim satima svraćamo u Haarlem. Na dvadesetak minuta od užurbanom Amsterdama, provjerite kako žive tipični Nizozemci u tipičnom nizozemskom gradu. Dan zaključujemo posjetom Zaanse Schansu, selu vjetrenjača, klompi i sira. Povratak u hotel, večera (uz nadoplatu).

5. DAN AMSTERDAM - GRAZ Šetnja prema zapadnom dijelu grada, Zapadnoj crkvi te kući Anne Frank

Nakon doručka, polazimo prema centru grada podzemnom željeznicom. Šetnja prema zapadnom dijelu grada, Zapadnoj crkvi, kući Anne Frank, a potom posjet brusionici dijamanata Coster i Rijksmuseumu, arhitektonskom remek djelu slavnog Petrusa Cuypersa u kojem je pohranjeno nacionalno blago: nekoliko tisuća slika Rubensa, Rembrandta, Vermeera, Halsa i drugih poznatih umjetnika. Kasno popodne krećemo prema Austriji. Noćna vožnja prema Grazu uz povremena zaustavljanja.

6. DAN GRAZ - HRVATSKAU ranim jutarnjim satima dolazak u Graz - Povratak

U ranim jutarnjim satima dolazak u Graz. Šetnja do opere, katedrale i famoznog umjetnog otoka na rijeci Muri. Povratak u Hrvatsku u večernjim satima.

Uz ovaj program vrjede opći uvjeti putovanja!

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!

ŽIRO RAČUN – IKB 2380006  1147004980   ID KOD  HR-AB-52-040080618

 Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

 

Fotografije