+385913030356 Linijski Prijevoz
+38552812820 Putnički Aranžmani

Barcelona

(0 Review)
Cijena
Od1,750 Kn
Cijena
Od1,750 Kn
srpanj 22, 2018

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

989

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

385.52.812.820

info@crnja-tours.hr

6 Dana
Opis Izleta

Sprema Vam se nezaboravna avantura – šestodnevno druženje u predivnoj Barceloni. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o. ispunit će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i gastronomske riznice blaga Barcelone te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju

Mjesto Polaska i Povratka

Autobusni kolodvor 

Vrijeme Polaska

02.10.2018.

Osnovni Aranžman

 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)
 • 2 noćenja s doručkom u Andori u hotelu***
 • 3 noćenja s doručkom u Lloret de Maru u hotelu***
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja
 • Pratitelj puta

Dodatni Aranžman

 • Razgledavanja i ulaz u gradove: Firenze, Pisa, San Giminiano, Lucca, Siena i Padova
 • Ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • 3 večere u hotelu
 • 1 večera u hotelu uz živu glazbu i ples
Informacije o rezervacijama

 

 • Paket je neobavezan. Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji. Također Vam nudimo i slijedeće mogućnosti:
 • – nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 850,00 kn (za 5 noćenja).- mogućnost plaćanja Master card kreditnom karticom Zagrebačke bankeAmerican ExpressVisom Splitske banke i Diners karticom do 12 rata.

  Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja, osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

  Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

  Za putovanje u Barcelonu dovoljna je osobna iskaznica.

  OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

  Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 24 sata prije samog putovanja.

  Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika.

  Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati.

 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 850 kn (za 5 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Barcelonu dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

*NAPOMENA:redoslijed razgleda i posjeta lokaliteta može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji,radnim vremenima kulturno-povijesnih znamenitosti. Navedeni razgledi bit će provedeni u cijelosti,bez obzira na redoslijed obilazaka u jednom danu.

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket-aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati WIENER OSIGURANJE,VIENNA INSURANCE GROUP d.d. SLOVENSKA ULICA 24 ,10,000 Zagreb .Polica osiguranja jamstva  se vodi pod brojem 1501-00000548(uz predočenje dokaza o uplati aranžmana).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAK, HRVATSKA - ANDORADolazak u Andoru

Polazak iz Hrvatske u noći ili ranim jutarnjim satima. Usputni posjet predivnoj Vicenzi poznatoj po renesansnoj arhitekturi slavnog Andree Palladia.U večernjim satima dolazak na talijansku rivijeru, u gradić Andoru. Smještaj u hotel. Večera (uz nadoplatu). Noćenje.

2. DAN – ANDORA - LLORET DE MAREMogućnost da provedete dan u Beziersu

Nakon doručka, polazak prema Lloret de maru. Usputno zaustavljanje u Beziers-jednom od najstarijih prekrasnih gradova u južnoj Francuskoj. Beziers je domaćin imena Feria de Beziers, poznata po borbi s bikovima, te je član najsuvremenijih srednjovjekovnih europskih gradova. U večernjim satima dolazak u Lloret de Mare. Večera (uz nadoplatu). Noćenje.

3. DAN – BARCELONAMogućnost razgledavanja Barcelone

Nakon doručka iskoristite mogućnost panoramskog razgledavanja Barcelone: Sagrada Familia, tj bazilika i hram svete obitelji. Antoni Gaudi je sve svoje napore usmjerio na sagradnju Sagrade Familije, ali je ipak posjed na kraju prodan gradskim vlastima te je otvoren kao javni park. Nakon toga pješački razgled Plaça d’Espanya, Montjuïc i olimpijski kompleks, vidikovac, šetnice uz obalu, Plaça Catalunya, katedrala, Plaça Reial, Palau de la Generalitat, La Rambla . Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak u hotel. Večera (uz nadoplatu).

4. DAN – BARCELONA-MONTSERRAT-PARK GUELLMogućnost da iskoristite odlazak u Montserrat

Nakon doručka iskoristite mogućnost odlaska u Montserrat – najveće katalonsko svetište. Uputite se u park Guell – park guštera. Park spada u sustav javnog parka koji se sastoji od vrtova i arhitektonskih elemenata koji se nalaze na Carmel Hillu u Barceloni u Kataloniji. Dizajn parka je napravio arhitekt Antoni Gaudi koji je lice katalonskog modernizma. Na povratku u Barcelonu kratki odmor kod stadiona Barcelone Camp Nou. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak u hotel. Večera (uz nadoplatu). Noćenje.

5. DAN – BARCELONA – EZE -ARLES- ANDORAPosjet Arlesu

Doručak. Polazak iz Barcelone. Posjet Arlesu, gradu koji je na listi UNESCO-ve svjetske baštine i kulture kao dobar primjer prilagodbe drevnog grada srednjovjekovne europske civilizacije.
Posjeduje impresivne rimske spomenike, amfiteatre, rimsko kazalište, forum, terme, crkvu Sv. Trophima i rimsku exedru. Nastavak vožnje prema Andori. Večernji dolazak na talijansku rivijeru. Posjet parfumeriji Frangonard. Smještaj u hotel. Večera uz živu glazbu i ples (uz nadoplatu). Noćenje.

6. DAN – ANDORA - HRVATSKA Shopping u Portogruaru - Povratak

Doručak. Polazak prema Hrvatskoj. Usputno zaustavljanje za shopping u Portogruaru. Dolazak u Hrvatsku u večernjim satima.

Fotografije