fbpx

Budimpešta (4 dana)

0
Upit
Upit
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* Slanjem poruke slažete se s Uvjetima pružanja usluge i Izjavom o privatnosti .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

4333

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

Opis Izleta

Budimpešta je grad na obali Dunava, burne prošlosti nastao 1873 spajanjem  Budima i Starog Budima na desnoj obali Dunava sa Peštom na lijevoj (istočnoj) obali.

Budimpešta je grad s najviše termalnih izvora na svijetu. Ima više od pedeset termalnih kupališta i lječilišta s mineralnim i ljekovitim vodama. Nedaleko od Trga heroja nalazi se Szécheny, najveće terme s ljekovitom vodom u Europi s čak 21 bazenom. U vrtu impozantne zgrade iz 1913. ističu se tri velika vanjska bazena u kojima je temperatura vode oko 40 stupnjeva pa se u njima može kupati tijekom cijele godine. Ulaznica stoji od 150 kuna, ovisno o odabranoj ponudi. Ove terme nude i odličnu zabavu za mlade – na bazenima se subotom održavaju rasplesani tulumi koji počinju oko 23 sata i traju do 4 ujutro. 

U gradu je više od šezdeset kazališnih i koncertnih dvorana, a ponudom i izgledom očaravaju dvorana Muzičke akademije Franz Liszt te kazalište Operetta, pravi arhitektonski dragulj.

Glavni grad Mađarske je grad profinjene gastronomije, a njeno su izvorište četrnaest tržnica diljem grada. Među njima se ističe Centralna tržnica (Budapest Nagyvásárcsarnok) na tri etaže, najveća u gradu te jedna od najvećih natkrivenih u Europi. Na drugoj su etaži odlični restorani u kojima možete nešto na brzinu pojesti, a u prizemlju možete kupiti mađarske specijalitete poput raznih vrsta kobasica, sto vrsta sušene mljevene paprike, pačja prsa, gusju jetru te navodno najbolje kisele krastavce na svijetu.

Zbog svega navedenoga Budimpešta se naziva i Pariz istoka – otputujte i saznajte zašto. 

Termini putovanja

19.03.-22.03.2020.

Mjesto Polaska i Povratka

Svi veći gradovi u Hrvatskoj

Osnovni Aranžman

1470,00 kn
 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, internet)
 • 3 noćenja u komfornom hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja

Dodatni Aranžman

675,00 kn
 • Stručni razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča
 • Stručni razgled Estergoma i Sentandeja u pratnji lokalnog vodiča
 • 2 večere u hotelu
 • Večera u tipičnom mađarskom restoranu – čardi uz folklorni program i zabavu
 • Panoramska vožnja Dunavom uz šampanjac
 • Ulaz u Estergomsku Baziliku
Informacije o rezervacijama
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12 rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 € (za 3 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje na Budimpeštu dovoljna je osobna iskaznica.

Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

 Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

 

Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE. Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAKDolazak u Budimpeštu

Polazak je predviđen u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta. Vožnja uz usputna zaustavljanja kako biste se osvježili i odmorili. Navečer dolazak u Budimpeštu, smještaj u hotelu ***. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje

2. DAN – BUDIMPEŠTARazgled Budimpešte te mogućnost plovidbe brodom uz Šampanjac

Nakon doručka preporučujemo i nudimo mogućnost odlaska u razgled Budimpešte sa stručnim lokalnim vodičem (obilazak traje 3-4 sata u kraćim šetnjama ) gdje možete uživati i u vožnji uz Dunav, te razgledu grada: Milenijski trg, Gradski park, Bazilika St. Istvana, Parlament, Lančani most, Ribarski bastion, Crkva kralja Matyasa, Citadela – vidikovac grada – (kraće zadržavanje). Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupovinu u trgovačkom centru Westend. Oko 17:30 imate mogućnost odlaska na brod gdje sat vremena možete uživati u nezaboravnoj plovidbi brodom uz šampanjac ispod najljepših europskih mostova ( Margitin, Lančani, Elizabetin i most Slobode). Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje.

3.DAN –BUDIMPEŠTA- EZTERGOM, VIŠEGRAD, SANTANDREJA-BUDIMPEŠTAMogućnost odlaska na cjelodnevni izlet u Estergom, Višegrad, Sentandreja sa stručnim vodičem

Nakon bife doručka, preporučujemo i nudimo Vam mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet Estergom, Višegrad, Sentandreja sa stručnim vodičem.Vožnja autobusom prema Eztergonu, gradiću na obali Dunava, gdje se nalazi najmonumentalnija građevina u zemlji – Bazilika. Tu je centar mađarske katoličke crkve i impozantni spomenik kralju Istvanu (obilazak Bazilike i njenog okruženja). Nastavak vožnje prema Višegradu uz obalu Dunava gdje se nalazi Nacionalni park s jedinstvenom panoramom. Nakon panoramskog razgleda Višegrada, vožnja prema Sentandreji kroz šumoviti krajolik Pilis. Dolazak u Sentandreju – barokni gradić slikovitih trgova i ulica, na obali Dunava. Posjet Capricu, jednoj od najstarijih draguljarnica na ovim prostorima, uz izradu i brušenje dijamanata, putnici će imati priliku za povoljnu kupovinu. Povratak prema hotelu te mogućnost polaska za Paprika Čardu, restoran tipične mađarske kuhinje i ambijenta, gdje možete uživati u tradicionalnoj večeri uz glazbu i folklorni program(uz nadoplatu). Poslije folklornog programa, zabava uz ples. Povratak u hotel. Noćenje

4. DAN – POVRATAKBife doručak - Povratak

Nakon bife doručka, vožnja u pravcu Hrvatske uz usputna zaustavljanja. Dolazak u večernjim satima.

Fotografije