+385913030356 ->Linijski Prijevoz
+38552812820 ->Putnički Aranžmani

Crna Gora i Dubrovnik

(0 Review)
Send Us An Enquiry
Send Us An Enquiry
Vaše ime*
Email Adresa*
Vaš Upit*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2878

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

385.52.812.820

info@crnja-tours.hr

4 Dana
Opis Izleta

Sprema Vam se nezaboravna avantura posjetite grad trgovaca i moreplovaca u jednom od najljepših zaljeva – četverodnevno druženje U Crnoj goriEkipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., ispuniti će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i gastronomske riznice blaga Crne Gore te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju. Trenutno u ponudi nudimo TERMINE uz najmodernije ritmove ovoga doba!

Termini putovanja

/

Mjesto Polaska i Povratka

Autobusni kolodvor 

Vrijeme Polaska

15.10.2018.

Osnovni Aranžman

 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)
 • 3 noćenja u komfornom hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja
NA PUTOVANJU VAM NUDIMO I PREPORUČAMO PAKET IZLETA OD 600,00kn KUNA (80,00 €) PO OSOBI KOJI UKLJUČUJE:

Dodatni Aranžman

 • Razgled Budve, Kotora, Perast i Cetinje
 • Razgled Ulcinj I Stari grad Bar
 • Razgled Dubrovnika
 • 3 večere u hotelu
Informacije o rezervacijama
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 eura (za 3 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Prag dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

 Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAK Razgled Budve

Jutarnji polazak iz Zagreba. Vožnja kroz Dalmaciju do Budve. Razgled Budve. Dolazak u hotel(***Podstrog) večera (uz nadoplatu ) i noćenje

2. DAN – KOTOR-PERAST-CETINJEMogućnost razgleda Kotora

Nakon doručka predlažemo Vam mogućnost razgleda Kotora, grad trgovaca i moreplovaca, smješten u jedan od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirode i kulturne baštine. Vožnju prema Perastu, barokni gradić koji se nalazi nedaleko od Kotora. Najljepše građevine ovog grada nastale su u periodu od XVII-XVIII stoljeća. U to vrijeme jača pomorstvo i kapetani podižu vile koje i danas oduševljavaju svojom ljepotom. Obiluje sakralnim spomenicima: crkva Sv. Nikole i Parohija crkva. Nakon razgleda crkve i muzeja, polazimo na izlet brodom na otok Gospa od Škrpjela . Na otoku Gospi od Škrpjela pauza za razgledavanje i nakon toga kreće se prema Cetinji u kojoj se ističu samostan i muzej. Povratak u hotel. Večera (uz nadoplatu ) i noćenje.

3. DAN – ULCINJ-STARI BARMogućnost razgleda starog grada Bara

Nakon doručka preporučamo mogućnost razgleda starog grada Bar. Stari Bar je grad koji je nekada imao 3500 stanovnika a koji se sad naziva gradom duhova. Obići ćemo ovo bogato arheološko nalazište na čijoj se obnovi godinama radi. Nakon razgleda krećemo prema Ulcinju, najjužnijem gradu na obali crne gore. Grad Ulcinj smješten je na stijeni koja jednim dijelom visi nad morem, opasan zidinama.
Povratak u hotel, večera (uz nadoplatu)i noćenje.

4. DAN – POVRATAK DUBROVNIKDoručak - razgled rodnog grada Sv. Leopolda Bogdana Mandića - Dolazak u kasnim večernjim satima

Nakon doručka polazak prema Herceg Novom, rodnom gradu Sv. Leopolda Bogdana Mandića gdje ćemo vidjeti župnu crkvu sv Jeronim i svetište sv. Leopold u kojem se nalazi njegova relikvija. Nastavak vožnje prema Dubrovniku,nudimo mogućnost razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila koja vode u stari dio grada, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup, gradske zidine. Nakon razgleda povratak uz usputna zaustavljanja. Dolazak predviđen u kasnim večernjim satima.

Fotografije