Jednodnevni izlet Rovinj

0
Cijena
Od120 Kn
Cijena
Od120 Kn
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2912

Zašto odabrati nas?

  • Zajamčeno najniža cijena
  • Korisnička podrška 24/7
  • Pomno odabrana putovanja
  • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

[email protected]

info: +385914800072,+38552812820
mail: [email protected]
Datum polaska: 22.05. i 29.05.
Mjesto polaska: Zagreb, Karlovac, Rijeka

Detalji izleta

Cijena:

  • iz Zagreba – 150,00 kn
  • iz Karlovca – 140,00 kn
  • iz Rijeke – 120,00 kn

polazak 22.05.  29.05.

ČRNJA TOURS Vas vodi u jedan od najljepših  gradova  Hrvatske  –  GRAD ROVINJ.

Ako ste zaboravili kako je izgledao život kakav smo nekad živjeli-bez stresa , jurnjave, strke i nervoze, ovo je pravi DAN ZA VAS i samo za VAŠU DUŠU  jer nakon Rovinja vodimo Vas u predivne Bale malo mjestašce koje je zaintrigiralo i neke od naših poznatih ličnosti …. A za kraj idemo u Pulu, grad koji je spojio antički život sa modernim značajkama.

Mjesto i vrijeme polaska

Zagreb, Karlovac, Rijeka

 

Cijena uključuje

  • Prijevoz luksuznim autobusom
  • šetnja Rovinjem, Balama i Pulom uz pratnju
Detalji

Rovinj
Rovinj u Istri je jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj. Tko jednom posjeti naš grad, teško ga zaboravlja i uvijek mu se ponovno vraća. Ljepote Rovinja često ostavljaju dubok trag pa se povezanost njime proteže generacijama. Krasi ga izrazito razveden arhipelag sa čak 14 otočića i 6 hridi. Predivno je doživjeti stari dio grada bogat brojnim romaničko-gotičkim, renesansnim, baroknim, neoklasicističkim prozorima, balkonima, baladurama, altanama (terasama na krovu), portalima, skalinadama. Šetnja ulicama rovinjske povijesne jezgre predstavlja pravi umjetnički doživljaj. S gradskog trga, na mjestu gdje su postojala gradska vrata – nalazi se prelijepi barokni Balbijev luk kroz kojeg ulazimo u stari grad.

Bale
Kameniti gradić Bale smješten je nadomak Rovinja, Vodnjana, Kanfanara i Svetvinčenta te je očuvano područje Istre koje je izbjeglo sve oblike devastacija i danas s ponosom može reći da je to područje gotovo djevičanske ljepote koje se odlikuje vrhunskim prirodnim bogatstvima, netaknutom prirodom i bogatim kulturnim i arhitektonskim naslijeđem. Tišina koji vlada kamenim uličicama ovoga gradića gotovo se može čuti, zbog toga i mnogih drugih razloga valja svratiti u Bale – bisera okruženog zelenilom i morskim plavetnilom. Otkrijte i vi taj neotkriveni svijet. I PROVJERITE ZAŠTO SU I MNOGE POZNATE LIČNOSTI ODABRALE baš Bale kao idilično mjesto za sklapanje braka ili još bolje za započeti miran obiteljski život.

Pula
Najveći grad na istarskom poluotoku nudi raznolike atrakcije kulturnim zanesenjacima. Bogati itinerar po pulskoj tritisućljetnoj prošlosti, koja potvrdu nalazi na svakom koraku u starogradskoj jezgri, započinje i završava rimskim amfiteatrom. Ovom je “gradu bjegunaca” rimsko doba zadalo oblik – ulice kojima danas hodamo određene su za rimske vladavine. Rimljani su, kao poznati ljubitelji raskoši, život bogova utkali u vlastite živote i tako u Pulu i u Istru unijeli svoj ars vivendi. Prepoznali su izvrsnost ovog podneblja te su čak i sami carevi i članovi njihovih obitelji, kao i mnogi plemići, odabrali ovaj kraj za odmor i užitak u velebnim ladanjskim vilama. 

Veselimo se našem druženju!

Tijekom putovanja osigurana je maksimalna zaštita tijekom boravka u autobusu.

U autobusu je obavezno korištenje zaštitne maske.

Sva naša vozila su detaljno dezinficirana i svim se putnicima mjeri tjelesna temperatura prilikom ulaska u autobus.

Prilikom plaćanja, molimo koristite niže navedene bankovne podatke.
Bankovni račun:
IKB 
IBAN: HR2223800061147004980 
Poziv na broj: datum izleta (za 15.05.2021 poziv je 15052021)

slike
Call Now Buttoninformacije