fbpx

Krakow (4 dana)

0
Cijena
Od1,590 Kn
Cijena
Od1,590 Kn
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* Slanjem poruke slažete se s Uvjetima pružanja usluge i Izjavom o privatnosti .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3810

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

Opis Izleta

Ljubitelji povjesti doči će na svoje. Izlet u Krakow je izlet koji vas vodi u Rudnik soli Wieliczka koji je proizvodio stolnu sol od 13. stoljeća do 2007. godine kao jedan od najstarijih rudnika soli u Poljskoj. Rudnik soli je 2007 bio 14. najstarija tvrtka koja je još uvijek djelovala na svijetu. Rudnik od devet katova doseže dubinu od 327 metara i dug je preko 300 km. Potom je organiziran izlet u tragičan simbol holokausta, nacistički logor Auschwitz u kojemu je nacistička Njemačka organizirala masovno istrebljenje Roma, Slavena i Židova. Tišina srušenih zidova svjedočanstvo je najvećeg zločina  u povijesti čovječanstva. Kao kraj organiziran je posjet rodnoj kući pape Ivana Pavla II.

Termini putovanja

14.04.-17.04.2020..

Mjesto Polaska i Povratka

Svi veći gradovi u Hrvatskoj

Osnovni Aranžman

1590,00 kn
 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom (klima, internet)
 • 3 noćenja u hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja

Dodatni Aranžman

750,00 kn
 • Razgled Wieliczka I Krakowa
 • Razgled Wadowice i Auschwitz
 • 2 večere u hotelu
 • 1 tipična večera u poljskom restoranu
Informacije o rezervacijama

 

 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 130,00 eura (za 3 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Krakow dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati WIENER OSIGURANJE,VIENNA INSURANCE GROUP d.d. SLOVENSKA ULICA 24 ,10,000 Zagreb .Polica osiguranja jamstva  se vodi pod brojem 1501-00000548(uz predočenje dokaza o uplati aranžmana).Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja! OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE. Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!

ŽIRO RAČUN – IKB 2380006 – 1147004980   ID KOD – HR-AB-52-040080618

 

Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 

U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

 

Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAK WIELICZKADolazak u večernjim satima u Wieliczk

Polazak u ranim jutarnjim satima iz Vašeg ili večeg mjesta, vožnja uz kraća usputna zaustavljanja, kako biste se odmorili i osvježili. Dolazak u večernjim satima u Wieliczku. Smještaj u hotelu (***). Mogućnost večere u hotelu (uz doplatu). Noćenje.

2. DAN – WIELICZKA-KRAKOW Razgled Wieliczke i Krakowa

Nakon doručka predlažemo Vam razgled Wieliczke-SREDNJOVJEKOVNI RUDNIK I MUZEJ SOLI u čijima se gornjim dijelovima nalazi muzej sa dvoranama koje su posvećene događajima i ličnostima iz poljske povijesti, umjetnine napravljene od soli, podzemna katedrala, labirint tunela dužine je 300km na devet razina i dubine do 327 m sa predmetima isklesanim ljudskom rukom iz blokova soli. U popodnevnim satima predlažemo Vam panoramski razgled Krakowa, grada kazališta, galerija, zabave,lijepih trgovina, kako s modernim tako i onim s folklornim artiklima. Grad za istraživanje, kupnju i šetnju u prošlost. Razgled brdašca WAWEL gdje se nalazi kraljevski dvorac i katedrala (mjesto krunjenja i počivalište poljskih kraljeva). Posjet glavnoj tržnici, glavnom gradskom trgu (Rynek G owny), dalje prolazimo kroz FLORIJANSKA VRATA do utvrde BARBAKAN,CRKVA SV. FLORIJANA NA TRGU MATEJKI,FLORIANSKA ULICA, tornja i crkve SV:MARIJE, sa NAJVEĆI GOTIČKIM OLTAROM u EUROPI, razgled KAZIMIROVE ŽIDOVSKE ČETVRTI. Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje..

3. DAN – WIELICZKA-WADOVICE-AUCHWITZ-WIELICZKARazgled Auschwitz-a kao sjećanje na žrtve holokausta

Nakon doručka predlažemo Vam razgled AUSCHWITZ-a, sjećanje na žrtve holokausta.. A u popodnevnim satima u razgled WADOWICE, rodnog grada PAPE IVANA PAVLA II. Posjet crkvi u kojoj se nalazi krstionica u kojoj je kršten KAROL WOJITILA, razgled rodne kuće i muzeja Pape Ivana Pavla II. Slobodno vrijeme za degustaciju kremovki (kolača u kojem je uživao i Papa). Večera u tipičnom poljskom restoranu (uz nadoplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN – POVRATAKDoručak - Dolazak u večernjim satima

Nakon doručka povratak uz usputna zaustavljanja. Dolazak u večernjim satima.

Fotografije