fbpx

Lourdes (6 dana)

0
Cijena
Od2,090 Kn
Cijena
Od2,090 Kn
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* Slanjem poruke slažete se s Uvjetima pružanja usluge i Izjavom o privatnosti .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

4580

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

Opis Izleta

U Lourdes ne dolaze samo katolici, već pripadnici svih religija i ateisti. „Lourdes ima nekoliko svojih posebnosti: prvo je kupanje u svetoj vodi – voda potječe iz vrela ispod špilje i ta se voda prikuplja u bazene u kojima se može kupati, na što se čeka i po nekoliko sati, ili u bočice. Druga posebnost Lourdesa je briga o bolesnicima – nigdje se u svijetu ne brine o bolesnicima kao tamo, i ne samo što dolaze bolesnici već je puno onih koji se javljaju kako bi volontirali, bilo pomažući bolesnima ili u čišćenju Lourdesa, i za to su također liste čekanja“, napominje Mandurić. Kaže da od ukupnog broja posjetitelja, njih 17% u Lourdes dolazi kako bi pomagali, volontirali pomažući bolesnima, pospremajući, čisteći i da među njima bude i poznatih i bogatih ljudi.

Termini putovanja

15.04.-20.04.2020

Mjesto Polaska i Povratka

Svi veći gradovi u Hrvatskoj

CIJENA: 2090,00kn

Osnovni Aranžman

 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela
 • 2 noćenja s doručkom u Andori u hotelu ***
 • 3 noćenja u Lourdesu s doručkom u hotelu***
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja
 • Pratitelj putovanja
CIJENA: 825,00kn

Dodatni Aranžman

 • 2 večere u Andori
 • Ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • Razgled Avignona
 • 3 večere u Lourdesu (u hotelu)
 • Dvodnevni razgled Lourdesa
 • Razgled Ezea i posjet tvornici parfema Frangonard
 • Posjet Carcassonneu
 • Večera uz večernju zabavu u Andori (glazba i ples)
Informacije o rezervacijama
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12 rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 750 kn (za 5 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Lourdes dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

*NAPOMENA: redoslijed razgleda i posjeta lokaliteta može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji,radnim vremenima kulturno-povijesnih znamenitosti. Navedeni razgledi bit će provedeni u cijelosti,bez obzira na redoslijed obilazaka u jednom danu.

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAK, HRVATSKA - ANDORA Dolazak u malo turističko mjesto Andoru

Polazak je predviđen u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta. Slijedi ugodna vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja svaka dva sata. Dolazak u malo turističko mjesto Andoru, gdje ćete biti smješteni u hotelu (***), predviđa se u večernjim satima. Mogućnost večere u hotelu uz doplatu. Noćenje.

2. DAN – ANDORA – AVIGNON – LOURDESMogućnost razgled grada Avignona

Nakon doručka, polazak prema Avignonu. Mogućnost razgled grada Avignona, koji je u 14.stoljeću bio prijestolnica kršćanstva i sjedište papinstva, u kojem po dolasku slijedi razgled povijesne jezgre: Most Sv Benezeta – Katedrala Notre Dames des Doms – Mala Palača – Papinska palača – Place d′Horloge – Gradska vijećnica. Nakon razgleda, nastavak putovanja prema Lourdesu. Dolazak u Lourdes predviđa se u večernjim satima, smještaj u hotelu (***).Večera u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje.

3. DAN – LOURDESRazgledavanje najpoznatijeg marijanskog svetišta Lourdes

Nakon doručka, mogućnost odlaska u razgled najpoznatijeg marijanskog svetišta. Lourdes je smješten na podnožju veličanstvenih padina Pirineja. Prema vjerovanju, ovdje se djevojčici Bernadette Soubirous 1858.godine ukazala Blažena Djevica Marija. Od tada, Gospa Lurdska godišnje privlači oko 5 milijuna hodočasnika iz 150 zemalja svijeta. Razgled svetišta… Slobodno vrijeme za osobne programe…prisustvovanje misama, odlazak na kupelj u svetu vodu, kupovinu suvenira i šetnju. Posebno je zadivljujuća večernja procesija s tisućama upaljenih svijeća. Slijedi povratak u hotel. Večera u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje.

4. DAN – LOURDESUspon na Brdo Svetog Križa - doživite Lourdes iz zraka

Nakon doručka mogući zajednički uspon na Brdo Svetog Križa, šetnja putevima djevojčice Bernadette, a poslijepodne preporučamo posjet dvorcu iznad svetišta. Doživite Lourdes iz zraka! Slobodno vrijeme za osobne programe.Večera (uz nadoplatu). Noćenje.

5. DAN - LOURDES – CARCASSONNE – EZE - ANDORARazgledavanje grada impresivnih zidina - Carcassonne

Nakon doručka polazak prema Carcassonneu, gradiću duge povijesti, impresivnih zidina, bezbrojnih tornjeva, mostova i šarmantnih starinskih ulica. Srednjovjekovna srce grada je 1997.dodano na UNESCO-vu listu zaštićenih spomenika. Nakon šetnje, nastavak putovanja prema Azurnoj obali. Posjet utvrđenom ‘orlovom gnijezdu’ Ezeu gdje preporučamo posjet tvornici parfema Fragonard koja Vam pruža i mogućnost povoljne kupnje. Polazak prema Andori. Smještaj u hotel,večera (uz nadoplatu) i noćenje.

6. DAN – POVRATAK, ANDORA - HRVATSKADoručak - Shopping - Dolazak u večernjim satima

Doručak. Usputno zaustavljanje za shopping. Dolazak je predviđen u kasnim večernjim satima.

Fotografije