+385913030356 -> Linijski Prijevoz
+385996086043
+38552812820 -> Putnički Aranžmani
+385993494635 -> Jednodnevni Izleti

Milano i jezera

(0 Review)
Cijena
Od1,690 Kn
Cijena
Od1,690 Kn
Vaše ime*
Email Adresa*
Vaš Upit*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5951

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

5 dana
Opis Izleta

Sprema Vam se nezaboravna avantura – petodnevno putovanje u Milano! Uputite se u prijestolnicu mode, a za one mirnijeg tona naći će utjehu u pogledu na Švicarsku visoravan. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., ispuniti će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i gastronomske riznice te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju.

Termini putovanja

05.05.-09.05.2019

Mjesto Polaska i Povratka

Iz mjesta Vašeg stanovanja!

U CIJENU OSNOVNOG ARANŽMANA OD 1690,00KN

Osnovni Aranžman

 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja
 • 4 noćenja u komfornom hotelu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
NA PUTOVANJU VAM NUDIMO I PREPORUČAMO PAKET IZLETA OD 900,00 KUNA(120,00€) KOJI UKLJUČUJE

Dodatni Aranžman

 • Razgledavanja i ulaz u gradove: Padova, Verona, Milano, Como, Lugano,Sirmione
 • Ulaznice i pratitelja za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • 3 večere u hotelu
 • 1 večera u hotelu uz živu glazbu i ples
Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAK-PADOVA-VERONAMogućnost razgleda Padove i Verone - Dolazak u hotel

Polazak u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta. Vožnja, uz usputno zaustavljanje u Padovi gdje Vam pružamo mogućnost razgleda jednog od najvećih i najneobičnijih trgova svijeta; Prato della Valle,zatim posjet basilici sv.Antuna; najposjećenije kršćansko svetište. Također pružamo mogućnost razgleda najvećeg umjetničkog djela u bronci;Donattelov konjanički kip venecijanskog kondotjera Gottamelate te posjet statui čuvenog Marka Aurelija. Nakon Padove vodimo Vas u Veronu, grad koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti i nenadmašnoj ljepoti . Drugi po veličini grad u talijanskoj regiji Veneto. Prepoznatljiva po savršeno očuvanoj areni iz prvog stoljeća, ali ipak, najbolje ju pamtimo po Shakespeareovim poznatim ljubavnicima, Romeu i Juliji. Smještaj u hotelu ( ***). Mogućnost večere (uz nadoplatu). Noćenje.

2. DAN - MILANORazgled Milana i slobodno vrijemeza Shopping

Doručak. Mogućnost posjete Milanu, najvećem i najvažnijem gradu sjeverne Italije. Razgled gradskog središta započinje šetnjom od utvrde Castelo Sforzesco i nastavlja se razgledom: katedrala-galerija Vittorio Emanuele II- slavni teatar Scala- četvrt Brera. Slobodno vrijeme u Milanu za shopping, posjete muzejima, razgledavanje izloga trgovine visoke mode, cappuccino ili aperitiv. S krova milanske katedrale i tornja Torre Branca u Parku Sempione, koji su otvoreni za javnost, možete uživati u veličanstvenom pogledu koji se pruža na cijeli grad i Alpe koje se nalaze ispred Vas. Preporučujemo da probate neko od tradicionalnih milanskih jela poput „risotto giallo“ sa šafranom te Cotolette-tradicionalnog milanskog odreska uz poznato nefiltrirano pivo. Povratak u hotel, mogućnost večere ( uz nadoplatu ).Noćenje.

3. DAN –LAGO DI COMO Nudimo Vam mogućnost odlaska do prekrasnog ledenjačkog jezera Lago di como

Doručak. Nudimo Vam mogućnost odlaska do prekrasnog ledenjačkog jezera LAGO DI COMO, trećeg po veličini u Italiji i jednog od najdubljih jezera u Europi (410 m). Šetnja središtem mjesta Como poznatog po impozantnoj gotičkoj katedrali i prekrasnoj promenadnoj šetnici uz istoimeno jezero. Slobodno vrijeme. Preporučamo odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u obližnju Švicarsku i posjet LUGANU. Gradić poznat kao švicarski Monte Carlo, na obali jezera LAGO DI LUGANO, odiše istinskim duhom Švicarske. Obilazak glavnih znamenitosti: katedrala Sv. Lovre, Piazza Ciochara, Piazza della Reforma, Casino, šetnica uz jezero Lago di Lugano, Palazzo/Parco Civico, itd. Slobodno vrijeme. Sjednite na kavu ili ručak i uživajte u posebnoj atmosferi ovog šarmantnog švicarskog gradića. Povratak u hotel, mogućnost večere (uz nadoplatu ).Noćenje.

4. DAN-ISEOMogućnost da posjetite gradić Iseo

Nakon doručka, nudimo Vam mogućnost da posjetite gradić Iseo smješten na južnoj obali istoimenog jezera na sjeveru Italije. Iseo je poprilično velik ako ga usporedimo s ostalim odmaralištima uz jezera i vrlo je popularna destinacija za jednodnevne izlete pa očekujte mnoštvo trgovina, kafića i restorana. Glavno okupljalište u Iseu je Piazza Garibaldi, savršena lokacija za ručak ili ispijanje kave. Ne propustite posjetiti i Muzej rata(Museo della Guerra) koji nudi izložbu tipičnih uniformi iz tog doba, oružja i zanimljive fotografije iz Prvog i Drugog svjetskog rata.Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu uz živu glazbu i ples (uz doplatu). Noćenje.

5. DAN – LAGO DI GARDA – SIRMIONE - POVRATAKDoručak - posjet slikovitom gradiću Sirmione - Dolazak u večernjim satima

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja do LAGO DI GARDA i posjet slikovitom gradiću SIRMIONE koje se još od 1 st.pr.Kr. spominje kao omiljeno odmaralište bogatih obitelji iz okolice Verone. Jedno je od najpoznatijih mjesta na Lago di Garda i dom rimskog pjesnika Gaja Valerija Katula. Sirmione je nadaleko poznat i po impozantnoj srednjovjekovnoj utvrdi SCALIGERA koja dominira krajolikom. Slobodno vrijeme za šetnju promenadom i uskim uličicama starog grada, ili odmor u jednoj od brojnih slastičarnica gdje možete probati odličan talijanski sladoled. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Dolazak u večernjim satima.

Fotografije
Informacije o rezervacijama

Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

 Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.  Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji. Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 80,00 eura (za 5 noćenja).
Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).
Za putovanje na Azurnu obalu dovoljna je osobna iskaznica.
PopPopust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera). Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika.
Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati.
Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.
Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!