fbpx

Prag (4 dana)

0
Cijena
Od2,170 Kn
Cijena
Od2,170 Kn
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* Slanjem poruke slažete se s Uvjetima pružanja usluge i Izjavom o privatnosti .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5650

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

Opis Izleta

Prag je jedna je od rijetkih prijestolnica Srednje Europe koja je u Drugom svjetskom ratu ostala gotovo potpuno pošteđena ratnih razaranja. Grad je ipak bombardiran na samom kraju rata. 1948. je u Čehoslovačkoj zavladao socijalizam. Prag je bio centar protukomunističkih pokreta (Praško proljeće 1968. i Baršunasta revolucija 1989.). Od 1993. je glavni grad novonastale Češke Republike koja je nastala razdruživanjem Čehoslovačke. Zbog izvrsno očuvane srednjoeuropske arhitekture postao je, pogotovo nakon završetka hladnog rata, jedno od najpopularnijih srednjoeuropskih turističkih odredišta i omiljena lokacija za snimanje mnogih filmova s povijesnom tematikom, čemu je pridonijela i gotovo stoljetna tradicija proizvodnje vlastitih filmova.

Prilikom prisustva na našoj prezentaciji ostvarujete poklon bon od 100 € i cijenu putovanja za 1420 kn.

Termini putovanja

26.02.-29.02.2020.

19.03.-22.03.2020.

26.03.-29.03.2020.

02.04.-05.04.2020.

Mjesto Polaska i Povratka

Svi veći gradovi u Hrvatskoj

Osnovni Aranžman

2170,00 kn
 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, internet)
 • 3 noćenja u hotelu *** u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja

Dodatni Aranžman

675,00 kn
 • Razgled grada Praga
 • Lokalni vodič
 • Večeru u staropraškoj pivnici
 • Razgled Karlovy Vary
Informacije o rezervacijama
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 eura (za 3 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Prag dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

 Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

 

Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

 

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAKPolazak u ranim jutarnjim satima - Dolazak u večernjim satima u hotel

U ovu avanturu krećemo u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg ili bližeg većeg mjesta. Slijedi vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Češku sa zaustavljanjima svaka dva sata kako biste se odmorili i osvježili. U večernjim satima dolazak i smještaj u hotel ***, u blizini Praga. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje.

2. DAN – PRAGMogućnost razgledavanja Praga uz panoramski obilazak i pratnju lokalnog vodiča

Nakon doručka imate mogućnost razgledavanja Praga – panoramski obilazak uz pratnju lokalnog vodiča, što uključuje i obilazak starogradske jezgre počevši od KARLOVOG MOSTA… do VACLAVSKOG TRGA. Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastite sadržaje, a navečer Vam nudimo mogućnost večere(uz nadoplatu) u staropraškoj pivnici uz tradicionalnu češku kuhinju i glazbu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN – PRAG - KARLOVY VARY - PRAGPosjetite najpoznatije češke toplice -Kolonade, Karlovy Vary s mineralnim izvorima

Nakon doručka imate mogućnost krenuti s nama u obilazak najpoznatijih čeških toplica Karlovy Vary. Kolonade s mineralnim izvorima, izvanrednim spomenicima, zeleni parkovi i poseban ugođaj … Sve to i još mnogo više čini Karlovy Vary jedan od najljepših spa gradova koje možete posjetiti. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje, nakon čega Vam preporučujemo posjet tvornici BECHEROVKE uz degustaciju najpoznatijeg češkog pića. Pri povratku u hotel zaustavljanje u jednom od Shopping centara. Predzadnji dan Vašeg boravka u Pragu možete obilježiti s nama na veseloj zabavi uz glazbu, ples i večeru uz nadoplatu. Noćenje.

4. DAN – POVRATAKDoručak - Dolazak u kasnim večernjim satima

Nakon doručka polazak prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. Dolazak u kasnim večernjim satima

Fotografije