fbpx

San Marino (5 dana)

0
Cijena
Od1,670 Kn
Cijena
Od1,670 Kn
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* Slanjem poruke slažete se s Uvjetima pružanja usluge i Izjavom o privatnosti .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3904

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

Opis Izleta

Država koju je prema legendi osnovao „naš“ čovjek, klesar Marin s otoka Rabasmjestila se na Apeninskom poluotoku i u potpunosti je okružena talijanskom granicom. Radi se o trećoj najmanjoj europskoj državi, nalazi se na brdu, a pogled je iz nje spektakularan i seže do Jadranskog mora. Što još dodati, osim da je za lagani izlet bez velikih pretenzija San Marino izvrstan odabir!

Država u kojoj se živi lagodnim životom može se pohvaliti mnogim ljepotama. Za one koji vole dvorce preporuka je odlazak do dvorca Vianden, koji podsjeća na slavni njemački Neuschwanstein, a nakon razgledavanja isplati se uživati u sjajnim lokalnim vinima.

Termini putovanja

11.05.-15.05.2020.

Mjesto Polaska i Povratka

Svi veći gradovi u Hrvatskoj

Osnovni Aranžman

1670,00 kn
 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, internet)
 • 4 noćenja u hotelu *** u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja

Dodatni Aranžman

900,00
 • Razgled Riminija i Republike San Marino
 • Razgled Ancone i Loreta
 • Razgled grada Ravene
 • Ulaznice
 • 3 večere u hotelu
 • 1 večera u hotelu uz živu glazbu i ples
Informacije o rezervacijama
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 440,00 kn (za 4 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u San Marino dovoljna je osobna iskaznica.

Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

 

Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim.

Prijava putnika je obvezujuća. Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

 U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

 Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!

 
Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAK – FERRARA - RIMINIPolazak - Dolazak u Ferraru - Noćenje

Polazak je predviđen u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta u pravcu Ferrare. Vožnja uz zaustavljanja svaka dva sata za odmor i osvježenje od puta. Dolazak u Ferraru u prijepodnevnim satima. Ferrara je u 15. i 16. stoljeću bila važno kulturno središte talijanske renesanse zahvaljujući moćnoj obitelji Este… slijedi šetnja gradskim središtem uz dvorac obitelji Este (Castello Estense) s četiri tornja, izgrađenim od opeke koji se nalazi u samom središtu grada, obilazak dijamantne palače, katedrale sv. Jurja… te slobodno vrijeme. Nastavak puta prema *** hotelu Morolli u Riminiju. Dolazak u hotel. Mogućnost večere u hotelu ( uz doplatu). Noćenje.

2. DAN – RIMINI - SAN MARINOMogućnost fakultativnog odlaska u razgled Riminija i Rebublike San Marino.

Nakon doručka, nudimo Vam mogućnost fakultativnog odlaska u razgled Riminija i Rebublike San Marino. RIMINI – grad kulture, umjetnosti i turizma. Obilazak znamenitosti: Tempio Malatestiano, rimski most, piazza Cavour, piazza Tre Martiri i Arco d`Augusto, te slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Poslijepodne posjet Republici San Marino jednoj od najstarijih i najmanjih država na svijetu. Osnovao ju je klesar Marin sa otoka Raba. Posjet bazilici i posjet tvrđavi Rocca, Piazza della Liberta`, šetnja slikovitim tvrđavskim gradom s prekrasnim pogledom na okolicu. Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu ( uz doplatu). Noćenje.

3. DAN – RIMINI – ANCONA – LORETO – RIMINIRazgled centra grada Loggia dei Mercanti

Nakon doručka, nudimo Vam mogućnost posjeta Anconi: razgled centra grada Loggia dei Mercanti koju je gradi Juraj Dalmatinac, Piazza del Papa i potom uspon na brdo gdje se nalazi katedrala (13. st.),. Slobodno vrijeme. Nakon odmora odlazak u Loreto, jedno od najpoznatijih marijanskih svetišta, gdje je prema predaji prenesena ( s Trsata) kućica u kojoj se rodila blažena Djevica Marija. Impresivan utvrđeni grad s prekrasnom bazilikom. ovratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu ( uz doplatu). Noćenje.

4. DAN – RIMINI – RAVENA - RIMININudimo Vam mogućnost cjelodnevnog posjeta Ravenni

Nakon doručka nudimo Vam mogućnost cjelodnevnog posjeta Ravenni , gradu s brojnim spomenicima neprocjenjive vrijednosti pod zaštitom UNESCO-a: mauzolej Galle Placidije i slavna crkva San Vitale, Battistero neoniano i Bazilika di San Apollinare nuovo te Duomo i Daonteov grob. Slobodno vrijeme. Povratak prema hotelu. Mogućnost večere u hotelu uz živu glazbu i ples ( uz doplatu). Noćenje.

5. DAN – RIMINI – POVRATAKShopping - Dolazak u večernjim satima

Nakon doručka povratak prema Hrvatskoj, uz usputno zaustavljanje u SHOPPING. Dolazak u večernjima satima.

Fotografije