fbpx

Rim (4 dana)

0
Cijena
Od2,270 Kn
Cijena
Od2,270 Kn
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* Slanjem poruke slažete se s Uvjetima pružanja usluge i Izjavom o privatnosti .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

6044

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

Opis izleta

Kada govorimo o umjetničkoj baštini Italija je zemlja s najvećom prisutnošću UNESCO-ve svjetske baštine.

51 od ukupno 1052, ili 5% od ukupnog broja umjetnina pod zaštitom UNESCO-a nalazi se u Italiji, a procjena kaže da zemlja ima polovicu svjetskog umjetničkog blaga.

Upravo je Rim ili Roma na talijanskom, pravi muzej na otvorenom, a i sama poslovica kaže da nije sagrađen u jednom danu što se vidi na svakom koraku. Rim je prema legendi sagrađen 753.g.pr.Kr. na obali rijeke Tiber, a ime je dobio prema jednom od osnivača, Romulu. 

Rim ima nekoliko nadimaka od kojih je najpoznatiji “la Città Eterna” – “Vječni grad” te svake godine privlači milijune posjetitelja sa svih strana svijeta, koji mogu posjetiti neke od najpoznatijih građevina starog Rima, Forum Romanum, Koloseum, rimske vrtove iz kojih se širi miris lovora i mirte, ruža, ljiljana, irisa i ljubičica, a u čijem su uređenju uživali već stari Rimljani.

Rim ima još jednu posebnost, unutar grada nalazi se država – Vatikan, kojoj je na čelu rimski biskup, papa. Upoznajte baziliku Sv. Petra, vrhunsko remek-djelo renesanse, koja je umjetnicima poput Bramantea, Berninija i Michelangela osigurala besmrtnost. Od mnogobrojnih znamenitosti unutar bazilike spomenimo kip Bogorodice sa umrlim Isusom, Pietà, prvo slavno i ujedno prvo potpisano djelo najvećeg renesansnog umjetnika Michelangela Buonarrotija.

Prilikom prisustva na našoj prezentaciji ostvarujete poklon bon od 100 i cijenu putovanja za 1520,00 kn.

Termini putovanja

21.02.-24.02.2020.

14.03.-17.03.2020.

27.03.-30.03.2020.

15.04.-18.04.2020.

Osnovni Aranžman

2270,00 kn
 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, internet)
 • 3 noćenja u komfornom hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja

Dodatni Aranžman

750,00 kn
 • Cjelodnevni razgled Rima
 • Lokalnog vodiča
 • Ulaznice u grad Rim te ulaznice u Pompeje
 • 3 večere i zabava uz glazbu
Informacije o rezervacijama

 

 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12 rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 eura (za 3 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Rim dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!

OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.

Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.

PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!!!!

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAK, HRVATSKA – TERME FIUGGI Dolazak u Terme Fiuggi

Polazak je predviđen u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta. Vožnja uz zaustavljanja svaka dva sata za odmor i osvježenje od puta. U večernjim satima dolazak u Terme Fiuggi. Smještaj u hotel i mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu), noćenje.

2. DAN – TERME FIUGGI – RIM – TERME FIUGGIMogućnost panoramskog razgleda grada autobusom

Nakon doručka nudimo Vam mogućnost odlaska u razgled Rima – panoramski razgled grada autobusom uz pratnju lokalnog vodiča. U razgledavanje su uključene najpoznatije znamenitosti: FORUM ROMANUM, COLOSEUM, CASTEL, SANT’ANGELO, FONTANA DI TREVI, PANTEON, PIAZZA NAVONA, PIAZZA DI SPAGNA, MARCELLOV TEATAR, razgled Vatikana: Piazza San Pietro s Berberninijevom kolonadom, Basilica di San Pietro. Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje.

3. DAN – TERME FIUGGI - POMPEJI, NAPULJ – TERME FIUGGINudimo mogućnost odlaska u Pompeje

Nakon doručka nudimo Vam mogućnost odlaska u razgled u Pompeje, drevnog grada u napuljskom zaljevu, uz pratnju lokalnog vodiča. Poslijepodne mogućnost razgleda NAPULJA sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel, gdje možete svoje putovanje obilježiti sa nama u veseloj zabavi uz glazbu, ples i večeru uz nadoplatu. Noćenje.

4. DAN – POVRATAK, TERME FIUGGI - HRVATSKAShopping u Portogruaru - Dolazak u večernjim satima

Nakon doručka povratak uz usputna zaustavljanja. SHOPPING u Portogruaru. Dolazak u večernjim satima.

Fotografije
Osigurajte Vaše mjesto!