+385913030356 ->Linijski Prijevoz
+38552812820 ->Putnički Aranžmani

Sarajevo

(0 Review)
Cijena
Od870 Kn
Cijena
Od870 Kn
Vaše ime*
Email Adresa*
Vaš Upit*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

876

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

385.52.812.820

info@crnja-tours.hr

3 dana
Opis izleta

Sprema Vam se nezaboravni doček u čarobnom Sarajevu. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., organizira nezaboravni zabavni provod povodom dočeka nove godine u Sarajevu. Uživajte i zabavite se u čarobnom Sarajevu!

Termini putovanja

30.12 – 01.01 – DOČEK NOVE GODINE

Mjesto Polaska i Povratka

Autobusni kolodvor (po dogovoru)

Vrijeme Polaska

1 sat prije polaska

Osnovni Aranžman

iznosi 870,00kn
 • prijevoz modernim Luxus autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)
 • dva noćenja u komfornom hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • pratitelj putovanja
 • osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • priprema i organizacija putovanja

Dodatni Aranžman

iznosi 300,00 kn
 • jednu večeru u hotelu
 • razgled Sarajeva uz lokalnog vodiča
 • razgled Tunela spasa
 • razgled Vrela Bosne
 • Razgled olimpijskog djela Sarajeva
 • ulaznice u kulturno-povijesne objekte koji se posjećuju
Informacije o rezervacijama

Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
Tako
đer Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke,American Express i Diners karticom do 12 rata ( i cijenu osnovnog aranžmana).
Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 eura (za 2 no
ćenja).
Na putovanju Vam nudimo i paket dodatnog osiguranja; (dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slu
čaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja.
Za putovanje u Sarajevo dovoljna je osobna iskaznica
Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i ve
čera).
Svaki sklopljeni ugovor o turisti
čkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Wiener osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana).
Reklamacije se mogu pismeno poslati na adresu putni
čke agencije Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj ili osobno unijeti u knjigu žalbe, koja se nalazi na gore navedenoj adresi agencije.
Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.
Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika.
Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati.
Prigovori  se podnose u pisanom obliku na adresu.

Črnja tours d.o.o., Štanga bb, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115

                                                                                                                      

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Črnja tours d.o.o. putnička agencija se obvezuje prikupljati osobne podatke korisnika svojih usluga samo uz dozvolu i u svrhu s kojom je korisnik usluga prethodno upoznat!!

Za više informacija, obratite se voditelju zbirke podataka Črnja tours d.o.o. na e mail gdpr@crnja-tours.hr ili pismenim putem na adresu Štanga 5c, 52220 Rovinj

Plan Putovanja

1. DAN:30.12.2018. - POLAZAK, BAŠČARŠIJA

Polazak iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta je predviđen u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema Bosni uz usputna zaustavljanja kako biste se osvježili i odmorili. Dolazak u Sarajevo u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Preporučamo Vam odlazak u razgledavanje Baščaršije srca starog Sarajeva. Šetajući Baščaršijom uživat ćete u djelićima osmanlijskog Sarajeva, Begovoj džamiji, četvrti zanatlija, gradskoj tržnici i Katedrali Svetog srca Isusovog, koja je od 1889., kad je blagoslovljena, stožer duhovnog života katoličkog puka u Sarajevu. Nakon razgleda povratak u hotel. Mogućnost večere (uz nadoplatu). Noćenje.

2. DAN:31.12.2018. - TUNEL SPASA, OLIMPIJSKI GRAD

Nakon doručka preporučamo Vam odlazak do Tunela spasa-tunela koji je u vrijeme rata bio jedina veza Sarajeva s ostatkom svijeta za vrijeme četverogodišnje opsade grada. Nakon Tunela spasa vodimo Vas na panoramsku vožnju uz razgled sportskih objekata: ZETRA-OLIMPIJSKI GRAD, Skenderija- gdje se tokom čitave godine organiziraju razne sportske, kulturne i sajamske manifestacije, te moderan trgovački centar “Privredni grad“ sa brojnim prodavaonicama, restoranima, slastičarnama i sl.,Vječna vatra- preko 50 godina gori u znak sjećanja na oslobodioce grada od fašizma.Na spomen ploču koja se nalazi iza vatre dodat je i tekst posvećen onima koji su branili Sarajevo tokom posljednje opsade. Nakon razgleda povratak u hotel i priprema za doček Nove Godine. Nudimo Vam mogućnost dočeka Nove 2015 godine na otvorenom u centru grada gdje možete biti dio slavlja koju organizira grad Sarajevo ili organizirani novogodišnji program u hotelu(***) uz živu glazbu i ples do ranih jutarnjih sati (uz nadoplatu).

3. DAN:01.01.2019. - VRELO BOSNE, POVRATAK

Nakon doručka odjava iz hotela. Preporučamo Vam da zajedno s nama krenete u obilazak Vrela Bosne- Rukavci i obale premošteni su mostićima, da bi se u svaki dio moglo stići stazama i puteljcima. Ustavama i branama napravljena su jezera za ribe i labudove. Vrelo Bosne je tradicionalno i omiljeno izletište Sarajlija. Nakon razgleda krećemo prema Hrvatskoj. Povratak je predviđen u kasnim večernjim satima.

Photos