+385913030356 -> Linijski Prijevoz
+385996086043
+38552812820 -> Putnički Aranžmani
+385993494635 -> Jednodnevni Izleti

Sicilija

(0 Review)
Cijena
Od4,560 Kn
Cijena
Od4,560 Kn
Vaše ime*
Email Adresa*
Vaš Upit*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3659

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

8 dana
Opis Izleta

Sprema Vam se nezaboravna avantura – devetodnevno druženje U Siciliji. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., ispuniti će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i gastronomske riznice blaga Sicilije te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju.

Termini putovanja

/

Mjesto Polaska i Povratka

Autobusni kolodvor 

Vrijeme Polaska

1 Sat prije polaska

CIJENA: 4560,00 kn

Osnovni Aranžman

 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja
 • 1 noćenje u četverokrevetnim kabinama na trajektu Civitavecchia-Palermo
 • 2 noćenja u komfornom hotelu u Palermu ( 3* hotel ALBERGO ATHENAEUM ) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • 4 noćenja u komfornom hotelu u Cataniji ( 3* hotel MEDITUR OGNINA CATANIA )u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • 1 noćenje u komfornom hotelu u Fiuggiju ( 3* hotel Genziana ) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
CIJENA: 1200,00kn

Dodatni Aranžman

 • Razgledavanja i ulaz u gradove: Plermo, Cefalu, Monreale, Agrigento, Enna, Catania, Siracusa, Etna, Taormina.
 • Ulaznice i pratitelja za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja 7 večera u hotelu
Informacije o rezervacijama
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
  · Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
  .    Rezervacija se ugovara kao odustatnina sukladno zakonu o obveznim odnosima po čl. 307.
  ·    Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card  kreditnom karticom Zagrebačke banke, American Express,Dinersom i Visom Splitske banke karticom do 12 rata ( i cijenu osnovnog aranžmana I dodatni paket)
  ·    nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 140,00 EUR (za 7 noćenja).
  ·    Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).
  ·    Za putovanje na Siciliju dovoljna je osobna iskaznica
  ·    Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).
  Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati WIENER OSIGURANJE,VIENNA INSURANCE GROUP d.d. SLOVENSKA ULICA 24 ,10,000 Zagreb .Polica osiguranja jamstva  se vodi pod brojem 1501-00000548(uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.
  Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika.

Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati.

PRIGOVORI SE VRŠE PISMENIM PUTEM NA NAŠU ADRESU.

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAK- CIVITAVECCHIA Vožnja kroz Sloveniju i Italiju - Noćenje na brodu

Polazak autobusom iz Vašeg mjesta ( ili bližeg većeg mjesta ). Glavni polazak iz Rijeke sa Sjevernog stajališta Vrata Jadrana. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, uz usputna zaustavljanja do Civitavecchia. Ukrcaj u četverokrevetne unutarnje kabine. Noćenje na brodu.

2. DAN – PALERMORazgled Palerma

Iskrcaj s broda u jutarnjim satima. Pogled na Palermo je prekrasan u trenu kada brod pristaje, pa budite spremni s vašim kamerama. Razgled Palerma, glavnog grada Sicilije: katedrala – Normanska palača – Teatro Massimo – Quattro Canti – crkva Martorana – Piazza del Commune s „fontanom srama“, Cappella Palatina. Dolazak u hotel, mogućnost večere uz nadoplatu, noćenje.

3. DAN – MONREALE-CEFALU Uživanju u šarmantnom Cefalu

Nakon doručka kratka vožnja do gradića Monreale, poznatom po katedrali iz 12. stoljeća, remek djelu normanske arhitekture s čuvenim mozaicima. Ostatak dana je namijenjen uživanju u šarmantnom Cefalu koji je poznat po lijepim zalascima sunca. Predlažemo vam da dane provedete šetajući predivnim pješčanim plažama, slikovitim starim gradom i uživate u ukusnoj sicilijanskoj hrani. Povratak u hotel, mogućnost večere uz nadoplatu, noćenje.

4. DAN – AGRIGENTO ( DOLINA HRAMOVA ) – ENNA – CATANIAPosjet antičkom lokalitetu na Siciliji

Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Agrigentu. Po dolasku posjet antičkom lokalitetu na Siciliji: Dolina hramova, Jupiterov, Junonin, Herkulov, Hram Sioskura. Ako možda niste ljubitelj hramova sigurno ovo mjesto nije promašaj za vas, jer trenutak kada pogledate u daljinu s hrama je toliko veličanstven da možete osjetiti moć koju su imali tadašnji imperatori. Nastavak putovanja kroz unutrašnjost Sicilije do slikovitog gradića ENNA , “uspavane ljepotice “ na brdu (1.000 nm) iznad doline Dittaino, s najljepšim vidikovcem na Siciliji. Nastavak vožnje prema Cataniji smještaj u hotel, mogućnost večere uz nadoplatu. Noćenje.

5. DAN- CATANIA Razgled Catanije - Katedrala u kojoj se nalazi kapelica Sv.Agate

Nakon doručka razgled Catanije: Katedrala u kojoj se nalazi kapelica Sv.Agate, zaštitnice grada, potom Litorno, kip slona, dio grada u baroknom stilu s građevinama od smeđeg vulkana, Palazzo dele scienze, amfiteatar, kazalište. Povratak u hotel, mogućnost večere uz nadoplatu. Noćenje.

6.DAN-SIRACUSARazgled predivne Siracuse

Nakon doručka krećemo autobusom prema Siracusi, koja je bila najznačajniji grad u pokrajini koju su Grci prozvali Magna Grecia. Obilazak arheološkog parka s brojnim znamenitostima, te središta grada koji je smješten na otoku Ortigia. Ondje se nalazi povijesna jezgra u kojoj je smještena čuvena Arteuzijina fontana – Gradska vijećnica i ostaci Apolonovog – za koji se vjeruje da je najstariji grčki hram na Siciliji. Predivna je Siracusa, toliko da ćete se odmah prisjetiti scena iz filma “Malena” ili naše reklame za Mortadelu. Povratak u hotel, mogućnost večere uz nadoplatu. Noćenje.

7. DAN- ETNA – TAORMINAOdlazak do obližnje Etne - najvišeg aktivnog vulkana u Europi

Nakon doručka odlazak do obližnje ETNE – najvišeg aktivnog vulkana u Europi. Cesta nas vodi crnim krajolikom kojim je nekada prolazila užarena lava. Na 100 metara nadmorske visine prestaje vegetacija, te su prema vrhu vulkana samo ostaci lave i pepela. Izlet se odvija u skladu s vremenskim prilikama. Ako su povoljne, autobus će doći do 1800 m/nmv do kratera Silvestri, ili će voziti naseljima u podnožju. Slobodno vrijeme možete iskoristiti za kupnju vina u vulkanskoj lavi ili pak slikanje na krateru. Nastavak vožnje do slikovite TAORMINE, jednog od najljepših gradića Italije, izgrađenog na brdu Monte Tauro s kojeg se pruža fantastičan pogled na okolicu. Šetnja Taorminom. Uzmite si vremena za grad u kojem ćete poželjeti ostati. Povratak u hotel, mogućnost večere uz nadoplatu. Noćenje.

8. DAN- MESSINA-FIUGGIPolazak prema mjestu Fiuggi

Nakon doručka odjava iz hotela te polazak prema Messini, ukrcaj na trajekt te polazak prema mjestu Fiuggi uz usputna zaustavljanja. Dolazak u hotel, mogućnost večere uz nadoplatu. Noćenje.

9.DAN-POVRATAK-ORVIETO-HRVATSKAPolazak prema Orvietu - Dolazak u kasnim večernjim satima

Nakon doručka odjava iz hotela te polazak prema Orvietu, specifičnom srednjevjekovnom mjestu na vrhu vulkanske stijene. U Orvietu se nalazi jedna od najljepših srednjovjekovnih katedrala, posebice se ističe kapela San Brizio ili izvor vode-bunar San Patrizio. Nastavak putovanja vožnjom prema Sloveniji i Hrvatskoj. Dolazak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

Text box item sample content

Fotografije