fbpx

Toscana (5 dana)

0
Cijena
Od2,420 Kn
Cijena
Od2,420 Kn
Ime*
Email*
Datum putovanja*
Poruka*
* Slanjem poruke slažete se s Uvjetima pružanja usluge i Izjavom o privatnosti .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

791

Zašto odabrati nas?

 • Zajamčeno najniža cijena
 • Korisnička podrška 24/7
 • Pomno odabrana putovanja
 • Besplatno osiguranje putnika

Imate pitanja?

Nazovite nas! Stručni tim Crnja Toursa će vam sa zadovoljstvom odgovoriti i pomoći.

052 812820

info@crnja-tours.hr

Opis Izleta

Naziv Toscana je vrlo star i potječe od naziva koji su Latini koristili za definiranje zemlje naseljene etruščanima: “Etruria”. Kasnije je ime pretvoreno  u “Tuscia”, a zatim u “Toscana”. Čak i granice današnje Toskane u načelu odgovaraju onima drevne Etrurije, koja je također uključivala dijelove sadašnjih regija Lazia i Umbrije, sve do Tibera.

Firenze je glavni i največi grad regije Toscana.

U srednjem vijeku Firenze je bio važno umjetničko, kulturno, trgovačko, političko, gospodarsko i financijsko središte. U moderno doba pokrivao je ulogu glavnog grada Velikog vojvodstva Toskane od 1569. do 1859. godine, koja je, uz vladavinu obitelji Medici i Lorraine, postala jedna od najbogatijih i najmodernijih država. Različite političke promjene, financijska i trgovačka moć i utjecaji na svakom kulturnom polju učinili su grad temeljnim raskrižjem talijanske i europske povijesti.

Prilikom prisustva na našoj prezentaciji ostvarujete poklon bon od 100 € i cijenu putovanja za 1670,00 kn

Termini putovanja

23.02.-27.02.2020.

24.03.-28.03.2020.

30.03.-03.04.2020.

01.04-05.04.2020.

20.04-25.04.2020.

Mjesto Polaska i Povratka

Svi veći gradovi u Hrvatskoj

Osnovni Aranžman

2420,00 kn
 • Prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, internet)
 • 4 noćenja u komfornom hotelu *** , u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
 • Pratitelj Putovanja
 • Osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
 • Priprema i organizacija putovanja

Dodatni Aranžman

975,00 kn
 • Razgledavanja i ulaz u gradove: Firenze, Pisa, San Giminiano, Lucca, Siena i Padova
 • Ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja
 • 3 večere u hotelu
 • 1 večera u hotelu uz živu glazbu i ples
Informacije o rezervacijama
 • Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
 • Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana. Rezervacija se ugovara kao odustatnina sukladno zakonu o obveznim odnosima po čl. 307
 • Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog  paketa)
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60,00 eura (za 4 noćenja).
 • Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

Za putovanje u Toscanu dovoljna je osobna iskaznica.

Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).

Plan Putovanja

1. DAN – POLAZAKDolazak u Montecatini terne

Polazak u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta. Vožnja, uz usputno zaustavljanje u Padovi gdje Vam pružamo mogućnost razgleda jednog od najvećih i najneobičnijih trgova svijeta; Prato della Valle,zatim posjet bazilici sv.Antuna; najposjećenije kršćansko svetište. Također pružamo mogućnost razgleda najvećeg umjetničkog djela u bronci;Donatellov konjanički kip venecijanskog kondotijera Gattamelata te posjet statui čuvenog Marka Aurelija. Dolazak u Montecatini terme, jedne od najpoznatijih destinacija lječilišnog turizma u Italiji, u večernjim satima. Smještaj u hotelu (Massimo d’azeglio***). Mogućnost večere (uz nadoplatu). Noćenje.

2. DAN – IZLET U FIRENZUMogućnost da provedete dan u Firenzi

Nakon doručka, preporučujemo Vam i nudimo mogućnost da provedete dan u Firenzi, poznatoj po svojoj umjetnosti i jedinstvenoj arhitekturi. Posjetite srednjovjekovni most Ponte Vecchio, Piazza del Duomo s katedralom, zvonikom i krstionicom, Santa Croce, ali i Gallerie degli Uffizi koja čuva umjetnička djela najvećih i najpoznatijih majstora umjetnosti. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu (uz doplatu). Noćenje.

3. DAN – PISA I LUCCAMogućnost posjeta Pisi

Nakon doručka, mogućnost posjeta Pisi, poznatoj po kosom tornju. Doživite duh starog grada šetnjom do Piazze dei Cavalieri. Slobodno vrijeme. Preporučujemo Vam i razgledavanje grada Lucce, omeđenog zidinama, koji unutar njih skriva zanimljive trgove, jedan od njih je Piazza del Anfiteatro, dok katedrala ima epitet bisera toskanske arhitekture.Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje.

4. DAN – SIENA I SAN GIMINIANOMogućnost da osjetite čari Siene i San Giminiana.

Nakon doručka, nudimo Vam mogućnost da osjetite čari Siene i San Giminiana. Siena je grad u kojemu je studirao i naš Marin Držić. Poznata je po Piazzi del Campo, nalik školjci, ali i po slavnoj konjičkoj utrci „il Palio“. San Giminiano je očuvan srednjovjekovni gradić s puno tornjeva i vijugavih ulica. Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu uz živu glazbu i ples (uz doplatu). Noćenje.

5. DAN – SHOPPING U PORTOGRUARUZustavljanje u Shopping centru Portogruaru. Polazak prema Hrvatskoj

Nakon doručka, povratak te zaustavljanje u Shopping centru Portogruaru. Polazak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u večernjim satima.

7 travellers are considering this tour right now!