fbpx

Znamo da muškarci nisu baš ludi za shoppingom, istina to znaju i ptice na grani, no kad su u pratnji žene to im predstavlja „posebnu“ muku :D. U takvim situacijama uglavnom završe hodajući noseći vrećice. Pošto je ružama potrebno sunce, a ženama ljubav trebate se potruditi da se vaša odabrana  osjeća neodoljivo te joj omogućite da bude drugačija! Stoga Črnja Tours malo olakšava muškarcima. Znamo da žene sve pamte a muškarci zaboravljaju što dokazuje  jer im trebaju reprize utakmica ?

Mali savjet muškarcima;)

Jednostavno PUT A RING ON IT!

Zlato je najpovoljnije u Trstu;)!

 

 

 

 

Grad koji će vjerovano zauvijek ostati kao sinonim za mjesto gdje se odlazilo u shopping po najmodernije traperice, najnovije brendove te kožne cipele i danas ne zaostaje u svojoj ponudi!

Što nam Trst može ponuditi danas?

Ako “zagrebete” malo pod površinu s obzirom na druge destinacije koje su također imale određenu popularnost rijetko koja  može konkurirati Trstu. Ovaj prekrasan grad smješten  u Tršćanskom zaljevu ima gotovo mitske konotacije među stanovništvom Hrvatske. Sjetite se koliko ste puta slušali opsežne priče o “pohodu na Trst” s kojeg se redovito vraćalo punih vrećica najsuvremenijih modela odjeće i obuće. Nije da ovdje nije bilo traperica, košulja ili čizama, ali ipak  Trst je imao sve to pa čak i  mnogo više. Kad bi netko neupućen slušao ove priče, vjerojatno bi relativno brzo zaključio da na svijetu ne postoji destinacija koja se po shoppingu može mjeriti s Trstom.

Trst također  nudi i pregršt povijesnih i kulturnih znamenitosti!

Prošetajte impresivnim trgom Piazza Unità d’Italia gdje se nalazi prepoznatljiva fontana i Gradska vijećnica povedite voljenu osobu do  kazališta Giuseppea Verdija, ili pak rimskog teatra koji je još uvijek u pogonu. Nemojte zaboraviti obratiti pažnju na dvorac Miramare ili crkvu Sv. Juste. Također  popijte vrhunsku talijansku kavu po zaista povoljnoj cijeni te uživajte u nizu aktualnih događaja I dopustite da Vas Trst osvoji svojim šarmom kojeg zaista posjeduje.

 

 

Leave a Reply

Call Now Button