Ukrajina – Savršena destinacija zdravstvenog turizma

 

U Potrazi za zdravljem u vrhunsko  lječilište Truskavec

Danas zdravstveni turizam postaje jednim od prepoznatljivih oblika putovanja, a u budućnosti se smatra da će biti i primarni razlog za putovanje. Naime zbog stresnog bio ritma, nezdrave i neuravnotežene prehrane,  što uvelike utječe na kvalitetu života,postali smo svjesniji važnosti zdravlja time i same  prevencije bolesti. Ova suvremena ustanova poboljšat će vaše zdravlje i vratiti vam životnu energiju .

Putovanje koje obuhvaća bogatu ponudu medicinskog, lječilišnog i wellness turizma

Temelji se na prirodnim lječilištima, smještajnom kapacitetu,medicinskom nadzoru i uvjetima koji provode zdravstvene programe praćene brojnim pomoćnim uslugama. Nudi vam opcije medicinskog, lječilišnog i wellness turizma. Možete napraviti određene medicinske zahvate, kozmetičke,  te alternativne tretmane ,ili zahvate uz pripadajuće usluge njege i oporavka.

Također uz stručno i kontrolirano korištenje prirodnih ljekovitih činitelja i postupaka fizikalne terapije radi očuvanja i unaprjeđenja zdravlja poboljšati kvalitetu života. Naglasak je na revitalizaciji psihofizičkih sposobnosti kroz kure, posebne programe oporavka, uravnoteženu prehranu i slično.

Iskoristite kvalitetnu wellness ponudu koja budi vaša osjetila i osvještava čovjeka da sve više bolesti nastaje kao posljedica stresa te vas naginje da se vratite što prirodnijem načinu života i prehrane.

Sami pojam SPA doslovno znači „salus per Aquam”, odnosno „vodom do zdravlja”, što predstavlja liječenje termalnim vodama.  Zdravstveno putovanje je idealno za sve tipove ljudi, odnosno one sa zdravstvenim tegobama kao i potpuno zdrave osobe. Ovim putem raznovrsnih prevencijskih programa, zdravstveni turizam pruža svojim korisnicima zaista vidljive učinke na njihovo tjelesno i duhovno zdravlje. Ukraina je zemlja koja ujedinjuje ljepotu odredišta, bogatstvo povijesti , snagu tradicije te kulturne ponude, stručnost kadrova i kvalitetu usluge.

 

Beauty turizam i pogodnosti Ukrajine

Tretmani ljepote zbog svoje visoke cijene su nažalost u Hrvatskoj još uvijek dostupni samo rijetkima. Ukrajina s druge strane je među najkonkurentnijim zemljama te sa svojim niskim cijenama mnogobrojnih tretmana ljepote jednostavno mami posjetitelje. Moderni tretmani kao što su fileri na bazi hijaluronske kiseline, terapija PRP matičnim stanicama, tretmani botoxom i bogata ponuda ostalih tretmana su u pravilu 75% jeftinija od sličnih ponuda u Hrvatskoj. Stručno osoblje pobrinuti će se da Vam pruži apsolutnu njegu i potporu te Vam boravak pretvori u jedno zaista pozitivno i poticajno iskustvo.

Za potpuni cijenik usluga koje su dostupne molimo Vas kontaktirajte nas putem kontakt obrazca kako bismo Vam ga mogli poslati putem E-maila.
NOVO!
Osigurajte Vaše mjesto ili zatražite cjenik usluga


Leave a Reply

Call Now Buttoninformacije