Ukrajina i Terme Truskavec (8 dana)

Što očekivati?

Prva asocijacija zasigurno jest najveća nuklearna katastrofa u povijesti, ali ne, ne vodimo vas u Černobil, mi se okrećemo onoj vedrijoj, ljepšoj i šarenijoj Ukrajini.

Osam dana za regeneraciju duše i tijela. Naš dom na tjedan dana zamijenit će mjesto Truskavec, poznato ukrajinsko odmaralište i lječilište. Blagotvorna svojstva ljekovite vode u Truskavcu otkrivena su sasvim slučajno, a danas upravo voda predstavlja glavnu okosnicu liječenja.

Resort u kojem odsjedamo čini široku lepezu raznih tretmana za koje biste u Lijepoj našoj morali izdvojiti pozamašnu svotu novaca, stoga vam preporučamo da u jutarnjim satima iskoristite veliki izbor povoljnih medicinskih i Wellness tretmana.

Jutro je predviđeno za regeneraciju tijela, a popodneva za regeneraciju duše jer vas vodimo na mnoštvo zanimljivih izleta. Vodimo vas u posjet Stilskom – Bijeloj Hrvatskoj, Krutohir gdje prisustvujemo Bajkovskoj svadbi, što znači da nas očekuje ples, glazba i zakuska, farma Mykko gdje nakon upoznavanja s procesom proizvodnje postajemo pravi eksperti za fine ukrajinske sireve. Očekuje nas i Boryslav, poznat kao središte naftne industrije, Drohobyč - čuven po svojoj drvenoj crkvi St. George, pod zaštitom UNESCO-a i naravno, nezaobilazni Lavov.

U startu odustajemo od nabrajanja znamenitosti Lavova jer nemate toliko vremena za čitanje 🙂 Osim detaljnog razgleda čarobne povijesne jezgre, i odlučili smo se i na razgled podzemnog Lavova sjeta rudniku kave.

Suma sumarum, obećavamo da ćete uživati i sigurno se nekada opet poželjeti vratiti u Ukrajinu.

2.440 kn

12 x 204 kn/mj.

Rezervirajte mjesto

*Rezervacija je besplatna s besplatnim otkazom do 14 dana prije polaska.

Opće informacije putovanja

Za putovati je potrebana COVID-19 putovnica

Mjesto polaska iz Vašeg grada ili obližnjeg većeg mjesta. (Transfer je uključen u cijeni)

Cijena aranžmana: 2440,00 kuna (mogućnost plaćanja do 12 rata beskamatno)

Popust za djecu od 2-12 god. : 25%

Rezervacije sjedala u autobusu vrše se nakon primljenih uplata, te Črnja Tours zadržava pravo čuvati prvih deset sjedala za osobe sa invaliditetom, koje dostave dokaz o invalidnosti u agenciju u pismenom obliku.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60,00 EURA (za 4 noćenja).

Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).

        Za putovanje u Makedoniju i Albaniju dovoljna je osobna iskaznica.

Danom uplate i potvrdom putovanja osobnim putem ili daljinskom komunikacijom  smatra se dan kada putnik izvrši uplatu ovlaštenoj agenciji, odnosno kada  Črnja tours dobije doznaku na svoj transakcijski račun, te se time smatra važećim. Prijava putnika je obvezujuća.

Od nje se može odustati samo u skladu s odredbama o putnikovu otkazu putovanja (IX. točka ovih Općih uvjeta). Ugovor postaje važeći potpisom naručitelja, a također i samim plaćanjem, bez obzira na to je li potpisan.

U slučaju telefonske odnosno internetske prodaje smatra se da je putnik prihvatio odredbe ovih Općih uvjeta poslovanja onda kada je telefonom odnosno internetom naručio turistički aranžman.

Naručitelj odnosno putnik je svaka osoba koja je izvršila važeću rezervaciju ili izvršila kupnju te platila turistički aranžman ili druge Črnja tours usluge i na nju se odnose ovi Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane.

Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati WIENER OSIGURANJE,VIENNA INSURANCE GROUP d.d. SLOVENSKA ULICA 24 ,10,000 Zagreb .Polica osiguranja jamstva  se vodi pod brojem 1501-00000548(uz predočenje dokaza o uplati aranžmana).

*NAPOMENA:redoslijed razgleda i posjeta lokaliteta može biti promijenjen ovisno o prometnoj situaciji,radnim vremenima kulturno-povijesnih znamenitosti. Navedeni razgledi bit će provedeni u cijelosti,bez obzira na redoslijed obilazaka u jednom danu.

Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja.

 

Plan putovanja

Polazak u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta. Vožnja, uz usputno zaustavljanje, dolazak u Ukrajinu. Mogućnost večere (uz nadoplatu). Noćenje.

Nakon doručka, odlazak doktorima na pregled i određivanje terapija sa kojima odmah počinjemo.
Ručak(uz nadoplatu) te malo odmora za slobodno vrijeme.
Nakon odmora polazak prema Krutohiru (skijaškom centru) gdje ćemo prisustvovati
Bojkovskoj svadbi, te se malo zabaviti uz muziku, ples i zakusku.
Povratak u hotel. Večera (uz nadoplatu). Noćenje.

Nakon doručka, terapije po planu. Ručak (uz nadoplatu) nakon kojeg organiziramo odlazak na izlet u grad Truskavec. Povratak u hotel. Večera(uz nadoplatu). Noćenje.

Nakon doručka, terapije po planu. Ručak (uz nadoplatu) nakon kojeg organiziramo odlazak na izlet u Drohobyč
gdje se nalazi crkva Svetog Georga upisana na UNESCO-vu listu svjetske baštine.
Boryslav poznat po bušotinama nafte i tvrđavu Tustanj.
Povratak u hotel. Večera(uz nadoplatu). Noćenje.

Nakon doručka, terapije po planu do ručka. Poslije ručka (uz nadoplatu),
posjet farmi Mykko gdje možete saznati postupak zrenja kozjeg sira te upoznati zanimljive činjenice o njihovim životinjama.
Na degustaciji sira, probajte najbolji ukrajinski kozji sir. Povratak u hotel. Večera(uz nadoplatu). Noćenje.

Nakon doručka terapije po planu te ručak. Poslije ručka(uz nadoplatu) polazak prema Stilskom – Bijeloj Hrvatskoj
mjestu iz kojeg su drevni Hrvati krenuli prema Jadranu.
Povratak u hotel . Večera(uz nadoplatu). Noćenje.

Nakon doručka organiziramo odlazak u Lavov. Razgled povijesnog centra grada sa brojnim vjerskim objektima
kao što su Armenska crkva, Vlaška crkva, Katedrala (oko 2 h).
Pauza za kavu ili ručak u vlastitom aranžmanu. Nakon ručka i kratkog odmora krećemo u razgled
podzemnog Lavova i posjet rudniku kave uz pauzu za kušanja ovog posebnog specijaliteta.
Posjet Lavovskoj operi koja može stati uz bok operi u Parizu i Beču, najljepšim operama u svijetu. Njen razgled u pratnji vodiča. Povratak u hotel i večera(uz nadoplatu). Noćenje.

Nakon doručka organiziramo odlazak u Lavov. Razgled povijesnog centra grada sa brojnim vjerskim objektima
kao što su Armenska crkva, Vlaška crkva, Katedrala (oko 2 h).
Pauza za kavu ili ručak u vlastitom aranžmanu. Nakon ručka i kratkog odmora krećemo u razgled
podzemnog Lavova i posjet rudniku kave uz pauzu za kušanja ovog posebnog specijaliteta.
Posjet Lavovskoj operi koja može stati uz bok operi u Parizu i Beču, najljepšim operama u svijetu. Njen razgled u pratnji vodiča. Povratak u hotel i večera(uz nadoplatu). Noćenje.

Sigurnost prije svega

Tijekom putovanja osigurana je maksimalna zaštita tijekom boravka u autobusu. U autobusu je obavezno korištenje zaštitne maske. Sva naša vozila su detaljno dezinficirana i svim se putnicima mjeri tjelesna temperatura prilikom ulaska u autobus. Za putovanje je potrebna COVID-19 putovnica.

Galerija slika

Črnja Tours d.o.o.

Štanga 5c

52210 Rovinj

OIB/VAT: HR50081960115

Kontakt

Rezervacije: +385996086043

Rezervacije: +385914800072

Info: +38552812820

E-mail: [email protected]

Call Now Buttonza više informacija